tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
logo_mob Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
0800 400 104    

last_minute_novi Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum

 First Minute: Turska - Antalija  (kliknite za ponudu)  First Minute: Turska - Bodrum (kliknite za ponudu)

* Za sve rezervacije do 15. SEPTEMBRA 2022. godine BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!
 

1fa7a Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum Sva ograničenja ulaska u Tursku u vezi sa Covid-19, koja su do sada bila na snazi, ukidaju se 01. juna 2022. godine. Ukinuta je i obaveza popunjavanja formulara za dobijanje tzv. HES koda za ulazak u R.Tursku, kao i njegovo korišćenje u zemlji.
1fa7a Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum Uslovi za ulazak u R Srbiju za državljane Republike Srbije
?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum Plaćanje u ratama do 20.12.2022!
1f4c4 Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum Plaćanje zamenskim vaučerima!
1f4c8 Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, BodrumPopust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30% (https://aviokarta.rs/putno-osiguranje/)
1f64b_200d_2642 Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, BodrumSamo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
 
*Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 15 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 25 € i Aerodrom-Novi Sad 30 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2022> Turska 2022> Bodrum AVIO> Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum

Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum

Додатне информације

5zv Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
 
 
 
 
 
 
 
bb
bazen Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
klima Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
ne Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
wifi Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
tv Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
ne Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
ne Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
minibar Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
sef Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
fen Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
gym Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
spa Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
igraonica Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
ne Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
ne Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
avio Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
ne Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
ne Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
plazadaljina Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum
3 km
centardaljina Hillstone Bodrum Hotel and Spa 5*****, Bodrum 1 km
Cena:od 539 eur

Медије

Hotel se nalazi 1km od centra Bodruma i 28km od aerodroma. Opšti podaci Hotel je otvoren 2020. godine i ima ukupno 96 soba. Nalazi se u prelepom prirodnom okruženju, a zauzima površinu od 20.000m2. U bašti hotela se nalazi 250 stabala banane i 200 palmi, tako da botanički gledano spada u jednu od najbogatijih i najlepših hotelskih bašti u Bodrumu. Gosti ovog hotela mogu uživati u prelepom pogledu na čitav Bodrum, hotelske sobe i restoran imaju pogled na Egejsko more, Bodrumsku luku i ostrvo Kos. Hotel ima glavni restoran, à la carte restoran, Spa centar, fitness centar, zatvoreni bazen, bazene na otvorenom. Za decu tu je dečiji bazen. Plaža Hotel se nalazi 3km od obale. Hotel organizuje besplatan servis gostima do plaže u mestu Torba sa kojom hotel ima dogovor o saradnji. Smeštaj Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, LCD TV, Wi-Fi internet, klimu, sef, mini bar, set za kafu i čaj i fen za kosu. Deluxe sobe imaju površinu 35m2, predviđene su za dve osobe i ima ih ukupno 37. Luxurious sobe imaju površinu 40m2, predviđene su za dve osobe i ima ih ukupno 26. Palm suite ima površinu 80m2, predviđen je za tri osobe i ima ih ukupno 28. Sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka i kupatila sa velikom kadom. Panorama suite imaju površinu 160m2 predviđen je za četiri osobe i ima ih ukupno 3. Sastoji se od dnevnog boravka, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila. Maestro villa ukupne površine 1000m2, na tri sprata sa dve spavaće sobe, dva kupatila, kuhinjom, zasebnim privatnim bazenom i Spa centrom. Hrana i piće Hotel ima uslugu noćenje sa doručkom – samoposluživanje u glavnom restoranu. Plaća se: sveže ceđeni sokovi tokom doručka, poslastice, vina, uvozna i premium pića i sve ostalo van koncepta. Ostali sadržaji Menjački poslovi, doktor, organizovanje transfera, servis za pranje i peglanje veša, market, frizerski salon, konferencijska sala. Sport i zabava Hotel ima zatvoreni i otvoreni bazen u Spa centru, 3 bazena na otvorenom, dečiji bazen, a od drugih aktivnosti tu su pilates, yoga, fitness centar, bioskop kao i večernji program. Spa & wellness Hotelski Spa centar zauzima površinu od 2500m2 i u okviru njega se nalazi: 3 turska kupatila, 3 saune, 7 soba za masažu, 2 parna kupatila, zatvoreni bazen, Vitamin bar, jacuzzi. Sve usluge u Spa centru su uz doplatu. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
Последњи пут измењено četvrtak, 04 mart 2021 21:46