tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Baia 5*****, Bodrum
logo_mob Hotel Baia 5*****, Bodrum
0800 400 104    

last_minute_novi Hotel Baia 5*****, Bodrum

 First Minute: Turska - Antalija  (kliknite za ponudu)  First Minute: Turska - Bodrum (kliknite za ponudu)

* Za sve rezervacije do 15. SEPTEMBRA 2022. godine BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!
 

1fa7a Hotel Baia 5*****, Bodrum Sva ograničenja ulaska u Tursku u vezi sa Covid-19, koja su do sada bila na snazi, ukidaju se 01. juna 2022. godine. Ukinuta je i obaveza popunjavanja formulara za dobijanje tzv. HES koda za ulazak u R.Tursku, kao i njegovo korišćenje u zemlji.
1fa7a Hotel Baia 5*****, Bodrum Uslovi za ulazak u R Srbiju za državljane Republike Srbije
?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Baia 5*****, Bodrum Plaćanje u ratama do 20.12.2022!
1f4c4 Hotel Baia 5*****, Bodrum Plaćanje zamenskim vaučerima!
1f4c8 Hotel Baia 5*****, BodrumPopust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30% (https://aviokarta.rs/putno-osiguranje/)
1f64b_200d_2642 Hotel Baia 5*****, BodrumSamo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
 
*Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 15 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 25 € i Aerodrom-Novi Sad 30 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2022> Turska 2022> Bodrum AVIO> Hotel Baia 5*****, Bodrum

Hotel Baia 5*****, Bodrum

Додатне информације

5zv Hotel Baia 5*****, Bodrum
 
 
 
 
 
 
 
uall
bazen Hotel Baia 5*****, Bodrum
klima Hotel Baia 5*****, Bodrum
ne Hotel Baia 5*****, Bodrum
wifi Hotel Baia 5*****, Bodrum
tv Hotel Baia 5*****, Bodrum
ne Hotel Baia 5*****, Bodrum
ne Hotel Baia 5*****, Bodrum
ne Hotel Baia 5*****, Bodrum
sef Hotel Baia 5*****, Bodrum
fen Hotel Baia 5*****, Bodrum
gym Hotel Baia 5*****, Bodrum
spa Hotel Baia 5*****, Bodrum
igraonica Hotel Baia 5*****, Bodrum
ne Hotel Baia 5*****, Bodrum
ne Hotel Baia 5*****, Bodrum
avio Hotel Baia 5*****, Bodrum
ne Hotel Baia 5*****, Bodrum
ne Hotel Baia 5*****, Bodrum
plazadaljina Hotel Baia 5*****, Bodrum
0 m
centardaljina Hotel Baia 5*****, Bodrum 1 km
Cena:od 579 eur

Медије

Nalazi se u mestu Gündoğan, 1km od centra msta,19km od centra Bodruma i 48km od aerodroma. Opšti podaci Hotel se nalazi u jako lepom prirodnom ambijentu i dobroj lokaciji. Nalazi se u blizini popularne marine u mestu Yalıkavak. Hotel ima 215 soba (202deluxe sobe, 1 king suite, 2 senior suite, 9 terrace suite i jednu sobu za osobe sa posebnim potrebama). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, Spa centar i fitness centar. Za decu tu su dečiji bazen sa aqua parkom i mini club. Plaža Hotel ima svoju 250m dugu plažu sa dokom. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira za plažu je bez doplate. Smeštaj Sve sobe imaju mini bar, sef, LCD TV sa satelitskim kanalima, set za kafu i čaj, kupatilo i balkon ili terasu. Deluxe soba sa pogledom na baštu ima površinu između 28 i 35m2 i može imati ili francuski krevet ili dva odvojena kreveta. Deluxe soba sa pogledom na more ima identičnu površinu i sadržaje kao i soba sa pogledom na baštu samo je pogled drugačiji. Deluxe soba sa terasom imaju istu površinu i sadržaj kao i ostale deluxe sobe i nalaze se u prizemlju. Plaća se: room service, telefon. Hrana i piće Hotel ima sulugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje- izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine u određeno doba dana na određenim mestima u okviru hotela, sladoled, voće, poslastičarnica i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva à la carte restorana (La Vella riblji i steak restoran), 5 barova (bar u glavnom restoranu, Pool bar, Lobby bar, Snack bar, Beach bar) i diskoteka. Plaća se: à la carte restorani, ceđeni sokovi, uvozna i premium pića i ostalo van koncepta. Ostali sadržaji Doktor, konferencijska sala. Sport i zabava Otvoreni bazen za odrasle, zatvoreni bazen, bazen za decu sa aqua parkom, teniski teren, teren za košarku, pikado, bilijar, bioskop, amfiteatar, dikosteka i večernji program. Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta. Spa & wellness Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo. Plaća se: masaže i ostali tretmani tela. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
Последњи пут измењено četvrtak, 04 mart 2021 21:54