Džakarta

Džakarta

INDIVIDUALNI ARANŽMAN !
 
Džakarta je glavni grad Indonezije, najveće ostrvske države na svetu i države u kojoj živi najveći broj muslimana na svetu. Indonezija obuhvata ogroman arhipelag (preko 10.000 ostrva) koji zapljuskuje nekoliko mora (Indijski okean, Pacifik, Južno kinesko more, Arafursko more,...). Najveće ostrvo Indonezije je Kalimantan (Borneo), zatim Sumatra pa Java, ostrvo na kojem se nalazi i Džakarta. Džakarta je savremeni megalopolis smešten u krajnjem severozapadnom delu Jave na Javanskom moru. Po istorijskom spisima Džakartu su osnovali Hindusi negde u 4 veku a nekih 10 vekova kasnije, u 14. veku, postaje najvažnija luka Hindu kraljevstva Sunda. Prvi Evropoljani koji su pristali na obale Jave bili su Portugalci 1513. godine, a već od 1527. godine počinje masovno naseljavanje ostrva indonežanskog arhipelaga od strane muslimana. Danas je Džakarta ekonomski, družtveni, kulturni i politički centar Republike Indonezije. Izgrađena je po najsavremenijim urbanističkim rešenjima i u svom centru poseduje poslovni kvart sastavljen od niza oblakodera. Pored te savremene funkcije, Džakarta je u svojim predgrađima zadržala tradicionalni indonežanski ambijent koji poslednjih decenija privlači ogroman broj turista. U gradskoj zoni Džakarte živi oko 9 miliona stanovnika i po tome je ovo najveći grad Indokine.Tokom boravka u Džakarti treba videti: Ragunan ZOO vrt; Nacionalni monument – grandiozni obelisk visok 137 metara; centralni trg Slobode (Medan Merdeka); monument Mahabharata; Nacionalni muzej Indonezije; Dunia Fantasi – ogromni zabavni park; itd.
CENA BORAVKA PO OSOBI ZA NAVEDENI BROJ NOĆENJA
POLASCI: svakodnevno!
Broj noćenja
Hotel
7 noćenja
10 noćenja
Doplata za dodatno noćenje
BATAVIA ****
182 €
260 €
26 €
MERCURE CONVENTION CENTRE ****
238 €
340 €
34 €
REDTOP ****
287 €
410 €
41 €
GRAND FLORA ****
315 €
450 €
45 €
BOROBUDUR *****
336 €
480 €
48 €
ALILA ****
385 €
550 €
55 €
THE PARK LANE *****
469 €
670 €
67 €
 
USLOVI PLAĆANJA:PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 50% u dinarskoj protivrednosti pre polaska na put, a ostatak se može platiti u maksimalno 2 mesečne rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja uz deponovanje čekova za te rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja ili uz administrativnu zabranu uz uvećanje od 2% mesečno za rate koje dospevaju po povratku sa puta. Administrativa zabrana je moguća samo za zaposlene u Javnim preduzećima i budžetskim ustanovama! Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 mesečnih rata. U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.
 
ŠTA JE TO INDIVIDUALNI ARANŽMAN?Ovi aranžmani podrazumevaju kupovinu samo određene, pojedinačne turističke usluge (hotel, prevoz). Ne podrazumevaju organizovano turističko putovanje koje obuhvata tzv. „paket usluge“. Ovakva putovanja nemaju organizovani prevoz, niti imaju turističkog vodiča!
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem; organizacione troškove i troškove izdavanja vaučera.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:prevoz (www.aviokarta.rs – možete proveriti cene i raspoloživost za Vaše željene datume, kao i izvršiti rezervaciju preko navedenog sajta po najpovoljnijim tarifama u našoj zemlji! Cene avio karata su date sa uključenim svim troškovima i taksama i nemaju skrivene troškove!); doplatu za jednokrevetnu sobu – 70% od navedenih cena; sve druge nepomenute usluge; boravišnu taksu ukoliko je određene zemlje naplaćaju dodatno od turista na recepciji hotela; eventualnu vizu za odredišnu zemlju (viziranje se isključivo obavlja lično u konzulatu odredišne zemlje; informacije da li je državljanima R. Srbije potrebna viza za odredišnu zemlju možete videti na sajtu Ministarstva Inostranih poslova: http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr)
 {iframe width="550" height="220" ...}http://fantast.rs/media/form_502x240-eu/index.html{/iframe}
NAPOMENE:Cene u tabeli su date u trenutku pravljenja programa! Za svaki pojedinačni upit proverva se raspoloživost željenog hotela i tada se tek dobija konačna cena za tačno definisan datum boravka i za definisani broj putnika. Tokom festivala i drugih manifestacija (kulturni skupovi, privredne sajamske manifestacije i sl.), date cene mogu biti veće. Često na konkretnim upitima sa datumima, cene hotela mogu biti niže i do 30% od navedenih za željeni hotel.
Na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. prosledite Vaš konkretan upit sa brojem osoba, izabranim hotelom i željenim datumima i veoma brzo ćete dobiti od nas konačnu cenu aranžmana. Opis i lokacija hotela data je na matičnim web sajtovima istih, nismo u obavezi da dajemo informacije ovog tipa!
 
Minimum za realizaciju putovanja su 2 osobe. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, a koji su u svemu usklađeni sa standardima YUTA. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br 653156000 i br. 300036342 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik br. 1, od 04.02.2013.