New York

New York

 


INDIVIDUALNI ARANŽMAN !
 
Svi savremeni gradovi sveta imitirali su ga... Bezuspešno... Nju Jork je jedinstven i nepoovljiv... Velika jabuka u kojoj na površini od preko 830 km² živi preko 8 miliona stanovnika, a u metropolitskoj zoni čak 22 miliona stanovnika po čemu je ovaj grad najveća urbana zona na Svetu! Grad su osnovali u XV veku doseljenici iz današnje Holandije i tada je bio malo ribarsko naselje koje je nosilo ime Novi Amsterdam. Svoj polet grad beleži već u XIX veku a zenit u razvoju dostiže tokom XX veka. Najpopularniji je grad SAD-a i jedan od najposećenijih gradova na svetu. Danas je ovaj grad finansijsko središte Sveta! Grad se sastoji iz 5 delova: Bronks, Bruklin, Menhetn, Kvins i ostrvo Steton.Ovaj grad treba videti! Pored toga što ćete ga videti, preporučujemo Vam i da obiđete njegova najveća znamenja: Kip slobode, Metropolitan Muzej- najveći muzej na svetu, Gugenhajmov muzej sa neverovatnom zbirkom umetničkih dela iz svih perioda istorije umetnosti i krajeva sveta, obavezno prošetajte Kineskom četvrti, najvećeom te vrste na svetu, zatim kvartom grada zvanim „Mala Italija“, naravno čuvenom Petom Avenijom duž koje se do u nedogled protežu ekskluzivni butici i tržni centri (raj za šoping). Svoje slobodno vreme obavezno utrošite u Central Parku i naravno nemojte zaboraviti da vidite čuveni Empire State Building, Bruklinski most, Wall Street (čuvena Berza), Brodvej sa sjajnim teatrima, SoHo- čuveni umetnički kvart, itd, itd...
CENA BORAVKA PO OSOBI ZA NAVEDENI BROJ NOĆENJA
POLASCI: svakodnevno!
Broj noćenja
Hotel
7 noćenja
10 noćenja
Doplata za dodatno noćenje
COURTYARD N.Y. MANHATTAN ***
399 €
570 €
57 €
HOLIDAY INN SOHO ***
441 €
630 €
63 €
HUDSON ****
490 €
700 €
70 €
TUDOR HOTEL NEW YORK ****
518 €
740 €
74 €
SHERATON MANHATTAN ****
553 €
790 €
79 €
DOUBLE TREE METROPOLITAN ****
602 €
860 €
86 €
LA PARKER MERIDIEN *****
896 €
1280 €
128 €
 
USLOVI PLAĆANJA:PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 50% u dinarskoj protivrednosti pre polaska na put, a ostatak se može platiti u maksimalno 2 mesečne rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja uz deponovanje čekova za te rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja ili uz administrativnu zabranu uz uvećanje od 2% mesečno za rate koje dospevaju po povratku sa puta. Administrativa zabrana je moguća samo za zaposlene u Javnim preduzećima i budžetskim ustanovama! Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 mesečnih rata. U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.
 
ŠTA JE TO INDIVIDUALNI ARANŽMAN?Ovi aranžmani podrazumevaju kupovinu samo određene, pojedinačne turističke usluge (hotel, prevoz). Ne podrazumevaju organizovano turističko putovanje koje obuhvata tzv. „paket usluge“. Ovakva putovanja nemaju organizovani prevoz, niti imaju turističkog vodiča!
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem; organizacione troškove i troškove izdavanja vaučera.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:prevoz (www.aviokarta.rs – možete proveriti cene i raspoloživost za Vaše željene datume, kao i izvršiti rezervaciju preko navedenog sajta po najpovoljnijim tarifama u našoj zemlji! Cene avio karata su date sa uključenim svim troškovima i taksama i nemaju skrivene troškove!); doplatu za jednokrevetnu sobu – 70% od navedenih cena; sve druge nepomenute usluge; boravišnu taksu ukoliko je određene zemlje naplaćaju dodatno od turista na recepciji hotela; eventualnu vizu za odredišnu zemlju (viziranje se isključivo obavlja lično u konzulatu odredišne zemlje; informacije da li je državljanima R. Srbije potrebna viza za odredišnu zemlju možete videti na sajtu Ministarstva Inostranih poslova: http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr)
 {iframe width="550" height="220" ...}http://fantast.rs/media/form_502x240-eu/index.html{/iframe}
NAPOMENE:Cene u tabeli su date u trenutku pravljenja programa! Za svaki pojedinačni upit proverva se raspoloživost željenog hotela i tada se tek dobija konačna cena za tačno definisan datum boravka i za definisani broj putnika. Tokom festivala i drugih manifestacija (kulturni skupovi, privredne sajamske manifestacije i sl.), date cene mogu biti veće. Često na konkretnim upitima sa datumima, cene hotela mogu biti niže i do 30% od navedenih za željeni hotel.
Na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. prosledite Vaš konkretan upit sa brojem osoba, izabranim hotelom i željenim datumima i veoma brzo ćete dobiti od nas konačnu cenu aranžmana. Opis i lokacija hotela data je na matičnim web sajtovima istih, nismo u obavezi da dajemo informacije ovog tipa!
 
Minimum za realizaciju putovanja su 2 osobe. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, a koji su u svemu usklađeni sa standardima YUTA. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br 653156000 i br. 300036342 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik br. 1, od 04.02.2013.