tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Pariz, Avio karte Beograd Pariz

Sajt_baneri_-29 Pariz, Avio karte Beograd Pariz

logo_mob Pariz, Avio karte Beograd Pariz
0800 400 104    
Ви сте овде:Fantast> Evropa na dlanu - Povoljne avio karte> Zapadna Evropa> Pariz, Avio karte Beograd Pariz

Pariz, Avio karte Beograd Pariz

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:Avio karta Beograd Pariz
 • Datum polaska:Više od 750 hotela
 • Noćenja i smeštaj:4 dana / 3 noćenja
 • Obilasci:Top 34 ture po Parizu
 • Cena:Od 180 €

Медије

9267284e7733f4bec00d2e114d3f3ba1_L Pariz, Avio karte Beograd Pariz Avio karte Beograd Pariz Avio karte Beograd Pariz
Преузмите прилоге:
 

"Grad Svetlosti", glavni grad Francuske, nalazi se na reci Seni. Najveći grad na kontinentalnom delu Evrope, star preko 2000 godina. Ljudi ovog grada imaju stila, njegova arhitektura je zavodljiva i privlačna, njegovi restorani i noćni život osiguravaju uživanje. Ne postoji najbolje vreme za posetu Parizu, u svakom godišnjem dobu grad je živ. Letnji dani izvode ljude na obale Sene, ispijanje kafe u kafićima duž obale, ili u jednostavne šetnje brojnim baštama ili šumama. Brza šetnja od Ajfelovog tornja preko Marsovih polja a onda uzbrdo do blistavog ŠanzElizea sa opalim liscem pod nogama, u jesen predstavlja pravo uživanje. Zimske noći navode da se zagrejete klizanjem po ledu na klizalištu pod vedrim nebom a u proleće se oseća magija u vazduhu obilaskom Pompidur Centra a vazduh je pun finih mirisa iz cvetnih bašti.Ovde postoji neka veza sa ostalim krajevima sveta. Vekovi urbanog razvoja daju izgled da je savladan snažnim osećajem balansa, kontrasta i estetike. Vidik sa Ajfelovog tornja ili SakrKera otkriva stotine atrakcija koje oko turiste može da uhvati na blic, ali najbolji način da se vidi grad jeste da stavite mapu u svoj džep i dopustite sebi da se izgubite na njegovim ulicama i avenijama, sami otkrivajući grad. Koliko god da ostajete u Parizu, na polasku ćete znati da ćete se sigurno jednom vratiti.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: BEOGRAD-PARIZ –dolazak na aerodrom ''Nikola Tesla '' dva sata pre poletanja aviona u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja. Dolazak u Pariz. Nakon obavljanja carinskih formalnosti i pasoške kontrole, individualni transfer do izabranog hotela (smeštaj u hotel je prema hotelskim pravilima posle 15.00h.) Smeštaj i boravak u izabranom hotelu prema izabranom broju dana. Boravak na destinaciji, slobodne aktivnosti.

Poslednji dan: PARIZ –BEOGRAD Odjava iz hotela. Individualni transfer do aerodroma. Čekiranje na let za Beograd. Završetak programa.

Brzo i lako rezervišite avio kartu za Pariz

 

Na sajtu www.avio.rs  mozete brzo, lako i besplatno rezervisati avio karte za sve pravce. Takodje možete se informisati o aktulenim popustima i promocijama na avio karte  ili da pogledate koje smo destinacije odabrali za vas.
Vise detalja za avio karte Beograd Pariz  tako mozete pronaci na www.avio.rs strani Beograd Pariz aviokarte.

 

CENE SU PO OSOBI U EURIMA ZA SVAKODNEVNE POLASKE JAN / DEC 2020:

Broj Dana/broj nocenja

u 1/2 sobi po sezonama

Hotel

Low

Middle

high

4D/3ND

+ Extra dan

4D/3ND

+ Extra dan

4D/3ND

+ Extra dan

HIBISCUS REPUBLIQUE 2*

95

+16

105

+20

119

+24

HOTEL DE BORDEAUX 2*

120

+21

122

+27

134

+31

HOTEL EXELMANS 2*

132

+35

140

+36

161

+42

HOTEL BRISTOL REPUBLIQUE 3*

115

+20

119

+21

138

+25

HOTEL CHATILLON PARIS MONTPARNASSE 3*

129

+42

130

+43

158

+51

HOTEL CERVANTES BY HAPPYCULTURE 3*

149

+49

149

+49

179

+59

HOTEL EIFFEL TURENNE 3*

151

+52

159

+52

188

+58

HOTEL MONCEAU WAGRAM 4*

189

+66

199

+76

240

+84

EDEN HOTEL 4*

206

+67

216

+72

264

+90

HOTEL BEL AMI 5*

400

+133

460

+153

499

+176

MAISON ALBAR HOTELS LE DIAMNOD 5*

404

+135

462

+162

524

+187

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u odabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak / “samoposluživanje“-„buffet“)
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 standard sobe sa kupatilom (tuš-WC) – u zavisnosti od kategorije hotela, varira i veličina i sadržaj sobe. Sobe sa 1/2+1 ležajem se sastoje od 2 redovna ležaja, ili jednog francuskog ležaja za dve osobe + trećeg, pomoćnog ležaja, koji je manjih dimenzija, te može bitnije ugroziti komfor treće osobe
 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Avio kartu na relaciji Beograd- Pariz- Beograd, sa aerodromskim taksama.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana
 • Individualne troškove
 • Fakultativni program
 • Transferi Aerodrom-hotel-aerodrom

CENA ARANŽMANA JE GARANTOVANA SAMO UKOLIKO SE PRILIKOM REZERVACIJE UPLATI 50 % OD UKUPNE CENE ARANŽMANA.

Preporučujemo Vam da osigurate aranžman od otkaza, a prema ponudi i pravilima osiguravajućih kuća, obzirom da su stvarni troškovi otkaza vrlo visoki (oko 90% od cene aranžmana).

Uz doplatu pre polaska na putovanje:

 • Mogućnost izbora različite dužine boravka kao i promene datuma putovanja, u odnosu na navedeni.
 • Različit izbor hotela u Parizu u odnosu na navedeni.
 • Program je individualan.
 • Rezervacija hotela se vrši na upit.
 • Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 2 putnika.
 • Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 25 dana pre polaska na putovanje.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

USLOVI OTKAZA UGOVORA O PUTOVANJU:

Avio karte su bez mogućnosti povraćaja ( non refundable )
Hotelski smeštaj : do 30 dana pre polaska 25 % iznosa , 29 – 22. Dana 30 % iznosa , 21 – 15.dana 40 % iznosa , 14 – 10 dana pre poslaska 55% iznosa, 9 – 3 dana pre polaska 80 % iznosa , 2 dana pre polaska 85 % iznosa.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.
 • Plaćanje i doplate u zemlji putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Cena avio karte koju je putnik platio zasniva se na odredjenim tarifama i odnosi se na prevoz koji je naveden na Avio Karti, a obračunava se prema Tarifama avio kompanija.
 • Plaćanje avio karti vrši se prema kursu koji odredi agent a koji ne sme biti veći od prodajnog kursa Banca Intesa. Putna karta izdata uz posebnu tarifu može biti upotrebljena isključivo pod uslovima odredjenim za tu tarifu. Bilo kakva promena smera ili datuma poletanja može značiti promenu tarife. Rok za izdavanje avio karte zavisi od same tarife avio karte.
 • Putnik je obavezan, osim tarife, da plati sve takse i nadoknade koje su važeće u avio prevozu
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Ukoliko je način plaćanja avio karte u gotovini u našim poslovnicama/uplatnim mestima plaćanje se vrši u lokalnoj valuti. Plaćanje avio karte putnik vrši u celosti na dan izdavanja karte, gotovinom, platnom karticom ili preko računa I nije moguće plaćanje na odloženo. Ukoliko je plaćanje preko ili na račun valuta plaćanja je dinar, euro ili američki dolar.
 • Dozvoljeni prtljag koji se predaje može biti maksimum do 23kg i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion. Ručni prtljag po   svojim dimenzijama može biti dug maksimalno 55 cm, širok maksimalno 40 cm i dubok maksimalno 20 cm, dok njihov zbir maksimalno iznosi 115 cm. Putnik sme imati uz sebe samo jedan komad ručnog prtljaga maksimalne težine 5 kg, ukoliko to nije drukčije odredjeno unutrašnjim propisima prevoznika.
  Napominjemo da u ručnom prtljagu nije dozvoljeno nositi oštre predmete i tečnost preko 100 ml. (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje)
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja     prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Fantast Tourist
 • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije uobavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od putovanja i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Putnicima državljanima Republike Srbije, sa novim putnim ispravama - biometrijskim pasošima preporučuje se, da se upoznaju o uslovima ulaska i boravka u zemljama šengenskog prostora (www.europa.rs ). 
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemalja šengenskog prostora, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
  Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja boravka
 • Za ulazak u zemlje Evropske Unije neophodno je da putna isparava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja.
 • Preporučujemo putnicima da kupe međunarodno putno osiguranje (može se kupiti u agenciji ) za ulazak u zemlje EU. Putnik sam snosi odgovornost ako u slučaju nepribavljenog putnog osiguranja bude sprečen da uđu na teritoriju zemlje u koju putuje
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći ležaj može biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja u zavisnosti od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, Ili ležaj manjih dimenzija od standardnih.
 • Dopunski sadržaji smeštajnih objekta zavise od opremljenosti samog objekta I dostupnosti određenih sadržaja I moguće ih je doplatiti na recepciji hotela. (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Hoteli odgovaraju službenoj kategorizaciji po nomenklaturi turističke organizacije zemlje u koju putujete.
 • Cene i raspoloživost hotela su urađeni po trenutnom stanju „on-line“ sistema i podložni su promenama
 • Ulazak u smeštajne objekte , prema hotelskim pravilima, je posle 15.ooh 

U  USLOVI PLAĆANJA :


PLA
ĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% od ukupne cene aranžmana se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2020.
 • Platnim i kreditn.im karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju 50% od ukup.ne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak na 12 mesečnih rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2020. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja. Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima. 
  Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun.
  U cenu je uračunat PDV 20%

Broj evidencije programa - 44

Cenovnik broj 1 od 16.03.2020.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 7 dana pre puta.

ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu Putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.

Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca tipa OTP broj 269/2020,kat A 40,od 04.02.2020.

Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 3000015948 ( osigurana suma u visini od 300.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.

OPIS SMEŠTAJA:


HIBISCUS REPUBLIQUE 2**
- Smešten na samo 100 metara od plaže u Proprianu, ovaj klimatizovani hotel nudi panoramski pogled na more. Sadrži vrt sa drvetom sa terasom i recepciju koja traje 24 sata. TV-om ravnog ekrana i telefonskom funkcijom u gostinjskim sobama koji sadrže drveno nameštaj. Svaka soba ima veliku terasu sa pogledom na more. Kupaonice su opremljene kadom. Uživajte u kontinentalnom doručku svakog jutra dok čitate novine na licu mesta u hotelu Hibiscus. Nakon doručka, možete se opustiti u salonu i koristiti besplatan bežični pristup internetu. Centar grada udaljen je samo 100 metara od hotela, a privatno parkiralište je besplatno u okviru objekta. Aerodrom Figari je udaljen 40 km. http://www.hotel-hibiscus-republique.com/

HOTEL DE BORDEAUX 2** - Smešten u neposrednoj blizini bazilike Sacre Coeur, a nedaleko od čuvene robne kuće Galeries Lafaiette, hotel De Bordeauk nudi moderan smeštaj. Sobe za goste u hotelu De Bordeauk imaju sopstveno kupatilo. Moderni sadržaji uključuju televizor s ravnim ekranom i besplatan bežični pristup internetu. Svakog jutra kontinentalni doručak se servira u svodovanom podrumu hotela. Za ručak i večeru, gosti imaju širok izbor kafića i restorana u okolini. Terminal Eurostar, Gare du Nord, na samo 10 minuta hoda od hotela, a usluga prevoza od aerodroma dostupna je na zahtev. Destinacija 10. Severna železnička stanica - Gare de l'Est je odličan izbor za putnike koji zanimaju razgledanje, spomenike i muzeje. http://www.paris-hotelsweb.com/en/property/hotel-de-bordeaux-paris.html

HOTEL EXELMANS 2** - Hotel Exelmans je smešten u Parizu, na 450 metara od reke Sene. U ponudi ima bujni vrt, elegantno uređene sobe i besplatan bežični internet. Svaka soba poseduje TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo. Iz pojedinih soba pruža se pogled na miran vrt. Hladan doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u živopisnoj trpezariji. Tokom leta možete doručkovati na otvorenom prostoru u mirnom vrtu. Hotel Exelmans ima 24-časovnu recepciju. Hotel takođe poseduje dnevni boravak u kome se možete opustiti nakon dana ispunjenog razgledanjem grada. Stanica metroa Exelmans, koja obezbeđuje direktnu vezu sa Trokaderom i Sen Lazarom, udaljena je 350 metara. Rolan Garos i Stadion Park prinčeva nalaze se u okviru pešačke udaljenosti od hotela Exelmans. http://www.hotelexelmans.com/        

HOTEL BRISTOL REPUBLIQUE 3*** - U blizini opere, robnih kuća i Centra Pompidou, Hotel Bristol Republikue kombinuje pristupačan smeštaj sa prijatnom lokacijom. Obiđite se lako i pješice, jer se hotel nalazi na pješačkoj lokaciji u blizini sjajnih pabova, kafića i atrakcija. A ako ne želite da odete, hotel Bristol Republikue je prekriven sopstvenom terasom. Pijte ukusnu kafu i gledajte kako vas peški pariški saobraćaj prolazi u stilu. Obiđite Pariz nakon opuštajućeg boravka u povoljnom hotelu, odmarat ćete se i spremni da se pozabavite izložbama koje Pariz može da ponudi. http://www.hotel-bristol-republique.com/

HOTEL CHATILLON PARIS MONTPARNASSE 3*** - Hotel Chatillon Paris Montparnasse smešten je u 14. arondismanu Pariza, na 15 minuta hoda od Parka Monsuri i nudi moderne sobe sa besplatnim bežičnim internetom i sopstvenim kupatilom. Sobe su opremljene flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Svaka soba takođe uključuje sopstveno kupatilo i Sealy krevete. Engleski doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u elegantnoj trpezariji hotela Chatillon Paris Montparnasse. Gosti se tokom večeri mogu opustiti u hotelskom salonu koji je opremljen TV-om i računarom. Dodatni sadržaji obuhvataju recepciju koja radi 24 časa dnevno i uslugu rezervisanja karata za događaje i izlete. Hotel je udaljen 10 minuta hoda od stanice metroa Port d'Orlean, sa koje se može direktno stići do četvrti Monmartr i Katedrale Notr Dam. Sa stanice Port d'Orlean tramvajem se za 5 minuta stiže do izložbenig centra Pariz Ekspo - Port de Versaj. Destinacija 14. Toranj Monparnas - Port d Orlean je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, muzeji i kultura. https://www.hotelchatillon-parismontparnasse.com/

HOTEL CERVANTES BY HAPPYCULTURE 3*** - Hotel Cervantes se nalazi na 10 minuta hoda od parka Monceau i na 180 metara od metro stanice Rim, koja nudi direktne veze sa Elizejskim poljanama. Dostupan je besplatan bežični pristup internetu. Sobe u hotelu Hotel Cervantes uređene su u savremenom stilu i sadrže TV ravnog ekrana, pladanj dobrodošlice i mini-bar. Svaka takođe sadrži sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Svakodnevno se servira doručak na bazi švedskog stola, a u hotelu se nalazi i lounge bar u kojem gosti uveče mogu uživati u besplatnim koktelima i grickalicama. Dodatni sadržaji i usluge uključuju 24-satnu recepciju, spremanje prtljaga i portirge. Na raspolaganju su novine, kao i aparat za kafu Nespresso. Gosti koji odsjedaju u ovom hotelu imaju pristup prostoru za dnevni boravak u svim hotelima HappiCulture Collection širom grada, gdje mogu odbaciti svoje torbe za kupovinu, uzeti kišobran ili napuniti svoj mobilni telefon. Hotel je takođe idealno smešten na samo 5 minuta hoda od železničke stanice Saint-Lazare i na 15 minuta hoda od poznate robne kuće Galeries Lafaiette. Eiffelov toranj udaljen je 20 minuta vožnje metroom. http://www.hotelcervantesparis.com/

HOTEL EIFFEL TURENNE 3*** - Smešten na 1 km od Ajfelove kule, hotel Eiffel Turenne nudi bar, besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i recepciju koja radi non-stop. Udaljen je 200 metara od stanice metroa Ekol Militer (École Militaire), od koje se može direktno stići do pariskih znamenitosti kao što su Opera Garnije i Opera Bastilja. Klimatizovane sobe sadrže flat-screen TV, telefon i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Iz pojedinih soba pruža se pogled na Ajfelovu kulu. Do svih soba se može doći liftom. Svakog jutra vam je na raspolaganju kontinentalni doručak, koji vam može biti poslužen i u sobi. U neposrednoj blizini hotela pronaći ćete barove, restorane i prehrambene prodavnice. Ponuda takođe uključuje besplatne novine i ostavu za prtljag. Palata invalida i Muzej Ke Branli nalaze se na 13 minuta hoda od hotela Eiffel Turenne. Trg Konkord je udaljen 20 minuta hoda, a do Avenije Jelisejska polja dolazi se za 15 minuta vožnje metroom.   https://www.hoteleiffelturenne.com/

HOTEL MONCEAU WAGRAM 4**** - Ovaj viktorijanski hotel smešten je u mirnoj ulici u 17. okrugu, na 7 minuta hoda od Trijumfalne kapije. Pogodnosti u sobama uključuju besplatan bežični internet i kablovsku televiziju. Sobe hotela Monceau Wagram uređene su u toplim bojama i sadrže radni sto, LCD TV i aparat za čaj/kafu. Kupatila u sobama opremljena su fenom za kosu. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u svetlo uređenoj trpezariji hotela Monceau. U hotelskom baru možete uživati u raznovrsnim vinima, osvežavajućim pićima i laganim obrocima. Osoblje hotela Monceau Wagram može za vas organizovati prevoz od/do aerodroma. Usluga prodaje karata dostupna je na recepciji koja radi 24 sata dnevno. Hotel se nalazi na 5 minuta hoda od stanice metroa Kursel i na 8 minuta hoda od trga Plas de Tern. Javni parking vam je na raspolaganju na 300 metara od hotela. http://www.hotelmonceau.com/uk/index.php

EDEN HOTEL 4**** - Hotel Eden nalazi se u 15. arondismanu Pariza, na samo 270 metara od stanice metroa Vužirar i na 2 km od tornja Monparnas. Linijama gradskog prevoza može direktno da se stigne do izložbenog centra Port de Versaj. Objekat nudi hamam, besplatan bežični internet i vrt. Sobe sadrže klima-uređaj, baznu stanicu za iPod i TV sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima. Sobe su moderno uređene i imaju mini-bar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Svako jutro služi se doručak. U blizini se nalaze barovi i restorani. Hotel takođe poseduje lift i ostavu za prtljag. Ajfelova kula se nalazi na 2 km, a Železnička stanica Monparnas Bjenveni na 2,1 km. Palata invalida je udaljena 2,3 km, a Luksemburški vrt 3 km. http://www.hoteledenparis.com/en/

HOTEL BEL AMI 5***** - Smešten u samom srcu Sen Žermen-de-Prea, hotel Bel Ami se nalazi na samo 10 minuta hoda od muzeja Luvr. Gostima je omogućen besplatan pristup fitnes centru i sauni. Sobe hotela imaju sopstvena kupatila i opremljene su pristupom besplatnom bežičnom internetu, minibarom i flat-screen TV-om. Neke sobe nude pogled na Sen Žermen-de-Pre. vakoga jutra se u hotelskom kafeu koji izlazi na ulicu Sen Benoa služi doručak na bazi švedskog stola. Gosti se uz koktel mogu opustiti u piano baru hotela Bel Ami, u kome se takođe služi i izbor lakih obroka i peciva. Hotel Bel Ami se nalazi na 140 metara od stanice metroa Sen Žermen-de-Pre. Katedrala Notr Dam i pariska Latinska četvrt se nalaze na samo 15 minuta hoda. http://www.hotelbelami-paris.fr/

MAISON ALBAR HOTELS LE DIAMNOD 5***** - Objekat Maison Albar Hotels Le Diamond nalazi se u blizini Opere Garnije i šoping zona oko Velikih bulevara (Grands Boulevards) i Jelisejskih polja (Champs Elysées). U ponudi su moderne i elegantne sobe sa besplatnim WiFi internetom. Sobe za goste objekta Maison Albar Hotels Le Diamond imaju klima-uređaj, flat-screen TV-e i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Executive sobe nude Nespresso aparate za kafu i bazne stanice za iPod. Do svih soba može da se dođe liftom. Svakog jutra služi se collection doručak koji uključuje raznovrsne sokove i jaja na zahtev. Hotel ima sopstveni koktel salon sa zabavnim programom uživo, a gosti mogu da uživaju u piću i na hotelskoj terasi i u vrtu. Železnička stanica i stanica metroa Sen Lazar nalazi se na 450 metara od hotela. Robne kuće Printemps i Galerije Lafajet (Galeries Lafayette) udaljene su po 800 metara. Muzej Luvr i četvrt Monmartr nalaze se na nekoliko minuta hoda od hotela. http://www.maison-albar-hotels-le-diamond.com/

OPIS DESTINACIJE :


GRAD SVETLOSTI I DIVNIH USPOMENA

Želeli bi ste uspomene za ceo život? Možda bi ste da se uspnete međ' zvezde do vrha Ajfelovog tornja, ili da osetite žar „Belle Epoque“ u midinetama Monparnasa? Sve to, ali i mnogo, mnogo više Vas očekuje u Gradu svetlosti, Parizu. Ljubiteljima umetnosti ovaj grad je u vrhu želja, a ljubiteljima dobre kapljice i sjajnih gurmanluka, Pariz će biti za nezaborav!

Najbolje vreme da posetite ovaj grad jeste kasno proleće, maj-jun, i letnji meseci kada je klima u ovom delu Francuske najstabilnija. Morate imati u vidu da je Pariz pod direktnim uticajem Atlantske klime, te zbog strujanja vazdušnih masa česti su oblaci nad njim a tokom ranog proleća i tokom jeseni česte su i padavine. Zime su blage u ovom gradu, pa je možda najromantičniji trenutak za posetu ovom gradu u vreme Božićnih svečanosti u decembru mesecu.

ZAŠTO PARIZ?

Grad ljubavi, istorije, arhitekture, umetnika i mode... Pariz, grad sa mirisom nadaleko čuvene francuske kuhinje i ukusom dobrih francuskih vina. Godinama ga povezuju sa ljubavima i ljubavnicima, zbog čega je stekao slavu najromantičnijeg grada na svetu. Grad koji živi 24 sata u svojim burnim noćima i frekventnim danima... Nemoguće je ne zaljubiti se u njega... Ljudi ovog grada imaju stila, njegova arhitektura je zavodljiva i privlačna, a njegovi restorani i noćni život osiguravaju maksimalno uživanje... Ne postoji najbolje vreme za posetu ovom gradu. Zimske noći su idealne da se zagrejete klizanjem po ledu na klizalištima pod vedrim nebom, a u proleće cvetne bašte mame svojim finim mirisima... Prepoznatljiv po Konkordu, najlepšem trgu na svetu, aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, Versaju, Operi Garnijer, Mulen Ružu i naravno, Ajfelovoj kuli... Više od 30 mostova, 400 crkava, 200 avenija, 100 bulevara, na hiljade raskošnih palata, na desetine parkova... Sve to čini ovaj grad turističkom mekom sveta. Neverovatno je koliko je taj grad zadržao svoj duh, izgled i osećaj za „radost življenja“, uprkos svim ljudima iz raznih kultura koji su prošli kroz njega i koji i dalje nezaustavljivo dolaze i prolaze. Nonšalantan i umetnički sa jedne strane, otmen i prefinjen, razuzdan i neumeren, grandiozan i impozantan, pijan i trezan... Sve je to Pariz... Sva svoja lica odlično nosi i sva mu lepo stoje... Svaki posetilac se iznenadi metroom od kojeg su Parižani napravili prave male institucije. Gradske vlasti organizuju čak posebne audicije za svirače, klasične muzičare, koji žele da nastupaju na stanicama metroa, te takva referenca onom malom broju srećnika koji prođu ovu audiciju donosi bolje mesto prilikom konkurisanja za radno mesto u nekom viđenijem orkestru.

Pariz ima 1466 hotela i preko 76.000 soba. Popunjenost je blizu 80%, a prosečna cena noćenja iznosi 146 €. Hotelski sektor imao je prošle godine oko 15 miliona gostiju sa ostvarenih 36 miliona noćenja. Godišnje hoteli samo zarade oko 4 milijarde evra, restorani oko 6 milijardi, sajmovi i saloni oko 3,5 milijardi, kao i gradsko saobraćajno preduzeće, aerodromi oko 2 milijarde...

Kafei u Parizu su nešto potpuno drugačije od svega što ste do sada iskusili. Mali stolovi, tipični za Pariz, sa stolicama uglavnom okrenutim ka ulici, dobro vino, nemarni kelneri... Sve je to upakovano u savršenu scenografiju starog Pariza, šestospratnih zgrada visokih prozora koje su tu zahvaljujući Napoleonu III i viziji barona Osmana. Francuzi su izmislili kafanu, te se po tome može izvesti zaključak da oni to duže i bolje rade od ostalih, pa i nas Srba koji je toliko volimo...

AVIO KARTA BEOGRAD – PARIZ

Najbolji način da dođete u Pariz jeste avio karta Beograd – Pariz.

Avio karta Beograd – Pariz košta oko 225 eura, a leti se na aerodrom „Charles de Gaulle“. Ukoliko sami pretražujete ponude za avio kartu Beograd- Pariz, Pariz pisite kao “Paris”, a oznaka aerodroma je CDG.

Sa aerodroma za centar grada možete koristiti RER železnicu koja je veoma frekventna (linija B – plava) i povezuje jednu od najvećih železničkih stanica Pariza (Gare du Nord) sa aerodrom Šarl de Gol. Cena karte u jednom pravcu iznosi 10 €. Sa stanice „Gare du Nord“ metroom možete veoma lako i brzo doći do željenog dela Pariza. Naravno, ukoliko ste komforista, možete uzeti i taxi sa aerodroma koji generalno nije skup, i do centra Pariza taksista će Vam naplatiti oko 50 €. Preporučujemo da ukoliko želite da uzmete taxi transfer od aerodroma do npr. hotela u centru Pariza, da to uradite unapred preko interneta, gde možete obezbediti i taksi za Vaš povratak po nižoj ceni.

Aerodrom „Šarl de Gol“ je udaljen oko 30 km od grada i glavni je međunarodni aerodrom Francuske sa prometom od više miliona putnika godišnje.

Preporučujemo da avio kartu Beograd – Pariz rezervišete ranije jer ćete moći da nađete povoljniju ponudu za kupovinu avio karte. Ne treba posebno ni naglašavati da najbolju ponudu za avio kartu Beograd – Pariz ima aviokompanija AirSerbia!