tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Dubai - Emirati

Sajt_baneri_-39 Dubai - Emirati

logo_mob Dubai - Emirati
0800 400 104    

last_minute_novi Dubai - Emirati

 Last minute:  Kuba Last minute ponuda (kliknite za ponudu) novo Dubai - Emirati

KUBA 2023/2024
  

pdf_dugme_250 Dubai - Emirati  (formular za prijavu)

 

pdf- Dubai - EmiratiPROGRAM PUTOVANJA HAVANA CLASSICA  (9, 10, 11, 13 noćenja u Havani)
pdf- Dubai - EmiratiPROGRAM PUTOVANJA DUO FANTASTICO HAVANA & VARADERO(5 noćenja u Havani + 8, 6, 5 ili 4 noćenja i Varaderu)
pdf- Dubai - EmiratiPROGRAM PUTOVANJA TRIO FANTASTICO HAVANA, TRINIDAD & VARADERO (5 noćenja u Havani, 1 noćenje u Trinidadu i 5 noćenja u Varaderu)
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Dubai - Emirati
488 Dubai - Emirati

Dubai

Nestvarna metropola Persijskog zaliva koja gotovo svaki dan zapanjuje čitav svet sa svojom inovativnošću… Ujedinjeni Arapski Emirati , zemlja bogata naftom od koje je izgradila moćnu imeriju, su sastavljeni od 7 emirata od kojih je glavni emirazt Abu Dabi, a najmoćniji i turistički najatraktivniji upravo Dubai. Od starih četvrti grada ka obali nižu se neviđeni kontrasti… Od starina do super moderne koja arhitektonski zapanjuje svet. U ovom emiratu nalazi se i najviša zgrada na svetu – Burdž Kalifa sa visnom od blizu 830 metara; ali i najluksuzniji hotel na svetu, Burdž-el-Arab koji bi, ako bi tako nešto postojalo, dobio sasvim sigurno 7 zvezdica. Zaista i jeste tako… Dubai je možda najekskluzivnija destinacija na svetu sa mnoštvom atrakcija koji izmamljuju oduševljenje i oduzimaju dah svima koji ga posete! Upustite se u avanturu i sa nama doživite ovaj svet!

pdf- Dubai - EmiratiPREUZMITE PROGRAM (CENOVNIK)