tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Last Minute Kuba "Duo Fantastico"

Sajt_baneri_-5 Last Minute Kuba "Duo Fantastico"

logo_mob Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
0800 400 104    

Last Minute Kuba Duo Fantastico

Додатне информације

4zv Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
Kuba  
 
 
 
 
 
 
ro, bb, all
bazen Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
klima Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
ne Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
wifi Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
tv Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
ne Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
ne Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
minibar Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
sef Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
ne Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
gym Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
ne Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
ne Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
kuhinja Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
frizider Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
avio Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
ne Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
ne Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
plazadaljina Last Minute Kuba "Duo Fantastico"
centardaljina Last Minute Kuba "Duo Fantastico" 100 m
Cena:od 1439 eur

Медије

KUBA – HAVANA I VARADERO 9 noćenja
SPECIJALNA PONUDA – INDIVIDUALNI POLAZAK
MI PRIČAMO NAŠIM JEZIKOM NA KUBI

Kada kažeš Havana... pomisliš na more, pesak, plaže. Na Karibe! Na najbolje cigare na svetu! Temperament salse i zvuke „Buena Vista Social Club“. Na simbol pobune i revolucije, na Če Gevaru! Tamo Vas čekaju lepote kolonijalne, barokne, neoklasične i art-deko arhitekture i šarmantni old-tajmeri. Pomislite tada, kako je lepo živeti u Havani! Lepo je živeti u bajci u nestvarnom vremenu... Vanvremenskoj dimenziji... Ta dimenzija se sve više menja, a Kuba i njena divna Havana sve više tonu u globalizaciju. Ovo su poslednje sekunde one Kube i Havane o kojoj sanjate...

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD – VARADERO Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” najkasnije 2,5 pre poletanja aviona. Let za Varadero sa presedanjem u Franfurtu. Dolazak u Varadero. Transfer do hotela. Čekiramo se u izabrane smeštaje. Slobodno popodne za odmor i osnovno upoznavanje sa Varaderom. Noćenje.
2.-5. dan VARADERO Slobodni dani za uživanje na plaži, kupanje, individualna razgledanja i aktivnosti. Noćenje
6. dan VARADERO – HAVANA Transfer od Varadera do Havane, transfer do izabranog hotela. slobodno vreme za osnovno upoznavanje sa Havanom i vodičem. Noćenje.
7-9. dan HAVANA Možete otići na brojne izlete, obići staro jezgro Havane, poznate hotele, trgove, saznati mnogo o istoriji i kulturi ove revolucionarističke nacije. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete do ruralnog dela Kube Vinjalesa, oblazak Hemingvejeve kuće, uživati u vožnji oldtajmerima i za trenutak se osećati kao zvezda filma iz zlatnih godina Holivuda, mogućnost odlaska do tvrđave Moro i ceremoniji smene straže. Mogućnost odlaska do Varadera, glavnog turističkog mesta Kube, gde ćete uživati u peščanim plažama, karipskom suncu i koktelima. Noćenje.
10. dan HAVANA – BEOGRAD Transfer do aerodroma u Havani. Prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Poletanje za Beograd sa presedanjem
11. dan - BEOGRAD Dolazak u Istanbul Ili Frankufrt. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj programa.

Polazak 23.01-02.02.2024     9 noćenja, 11 dana

Odlazak: JU 330 23JAN24 BEG FRA 07:05 09:10

                DE 2198 23JAN24 FRA VRA   15:30 21:00

Povratak:  DE 2185   01FEB24 HAV FRA 19:05 10:55+1

                     JU 330  02FEB24   FRA BEG 20:25 22:15

2024

9 noćenja

APP OLEA

PLAZA 4*

PARK CENTRAL IBEROSTAR 5*

 

5 NOĆI VARADERO

ALL INCLUSIVE

4 NOĆI HAVANA

4 NOĆI ND HAVANA

4 NOĆI ND HAVANA

 

TUXPAN 4*

1439

1509

1669

 

MELIA LAS ANTILAS 4*

1509

1589

1749

 

MELIA VARADERO 5*

1589

1669

1809

 

 *Navedeni hoteli i termin su naša preporuka.
Date cene su informativne za 5 noćenja u Varaderu i 4 noćenja u Havani u izabranim hotelima/apartmanima u terminu 23.01 – 02.02.2024.
Konačna cena zavisi trenutne raspoloživosti u izabranom hotelu i terminu putovanja, kao i od trenutnih cena avio karata.
Termin putovanja birate sami.
Avio karte se izdaju odmah i nerefundabilne su u slučaju otkaza putovanja od strane putnika.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Frankfurt – Varadero i Havana - Frankfurt – Beograd, sa aerodromskim taksama i predatim prtljagom od 20 kg + 8 kg ručni prtljag*;
 • 5 noćenja sa ALL INCLUSIVE** uslugom u odabranom hotelu u Varaderu;
 • 4 noćenja na bazi najma sobe ili noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola u hotelima 4* i 5* u Havani u zavisnosti od izbora putnika;
 • Transfer aerodrom – Varadero i Havana- aerodrom
 • Transfer Varadero - Havana
 • Usluge predstavnika (vodiča) agencije na našem jeziku u Havani
 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana;
 • Individualne troškove;
 • Izlete fakultativnog programa***;
 • Doplata za 1/1 sobu u Olea app iznosi 20 eura po danu;
 • Doplata za 1/1 sobu u hotelu na upit;
 • DOPLATU ZA YQ i YR taksu za gorivo avionske kompanije. Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu) koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti u agenciji (takse su podložne promenama) – trenutno taksa iznosi 11 € po osobi;

 * U cenu aranžmana uključena avio karta prema ugovoru sa avio kompanijom Condor po ugovornoj ceni. U slučaju da se obezbeđuje avio karta izvan ugovorenog kontigenta sa avio kompanijom, cena karte će zavisiti od raspoloživosti u datom momentu i stoga može doći do povećanja cene. Avio karte se izdaju odmah i nerefundabilne su. U slučaju otkaza putovanja od strane putnika penali su 100 %. Svi putnici su dužni da se informišu o važećim merama za ulazak u državu u koju putuju kao i o važećim putnim dokumentima.
** ALL INCLUSIVE usluga obuhvata doručak, ručak i večaru, na bazi švedskog stola, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u restoranima i barovima predviđenim za all inclusive uslugu, a prema all inclusive konceptu izabranog hotela.
*** Predlozi fakultativnih izleta detaljno su opisane i nastavku programa putovanja.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE “KUBA”

 • Cena aranžmana je garantovana samo ukoliko se prilikom rezervacije uplati minimum 60 % od ukupne cene aranžmana.
 • Putovanje je individualnog karaktera uz uslugu predstavnika agencije u Havani.
 • Preporučujemo Vam da osigurate putovanje od otkaza, a prema ponudi i pravilima osiguravajućih kuća, obzirom da su stvarni troškovi otkaza vrlo visoki (oko 90% od cene aranžmana).

Uz ovo putovanje važe posebni uslovi putovanja, uslovljeni pravilima avio kompanije Condor. Avio karte se izdaju odmah i nerefundabilne su. U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, troškovi otkaza su veoma visoki, zadržavaju se stvarni troškovi.

 • Građanima Republike Srbije trenutno nije potrebna ulazna viza za Kubu. Pasoš mora da važi još najmanje 6 meseci od datuma povratka. Molimo putnike koji nisu državljani Republike Srbije da provere u Kubanskoj ambasadi u Beogradu neophodnost posedovanja vize za ulazak na Kubu. Kontakt ambasade 011 36 92 441.
 • Plaćanje fakultativnih izleta na Kubi je isključivo u eurima.
 • Kuba je zemlja u kojoj je uobičajeno davanje bakšiša za usluge u hotelima, restoranima, autobusima…
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja
  prijavljenih učesnika otkaže putovanje
 • Zbog kratkog vremenskog razmaka između letova Beograd - Havana postoji mogućnost da prtljag zakasni i u Havanu stigne tek narednog dana. Iz tog razloga preporučujemo putnicima da u svom ručnom prtljagu ponesu stvari koje su im potrebne za prva dva dana boravka na destinaciji. Dozvoljeni ručni prtljag na ovim letovima mora biti maksimalnih dimenzija 55cm x 35 cm x 25 cm (uključujući ručku, točkiće i džepove) do 8 kg težine. Pored ovoga, može se poneti i ženska torba, torba za kameru ili računar. Napominjemo da u ručnom prtljagu nije dozvoljeno nositi oštre predmete i tečnost.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Fantast Tourist.

USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 60%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 60% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2024.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA.
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 70% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.05.2024.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 60% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10.-tog ili 20.-tog u mesecu, a najkasnije do 20.05.2024.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS APARTMANSKOG SMEŠTAJA:
Sve sobe se nalaze u samom srcu Havane u Zoni "Zero kilometro“ (nula kilometara od Kapitola) ili na Miramaru.

- Apartmanski smeštaj se nalazi u samom centru Havane, na svega nekoliko koraka od Kapitola. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa sopstvenim TWC i klimom. Usluga je na bazi noćenja.

OLEA SUITS (sa zajedničkom kuhinjom) – nalaze se u zgradi u strogom centru stare Havane (La Havana vieja), u hotelskoj zoni, preko puta zgrade Bakardi i hotela Plaza, na oko 100m od glavnog šetališta Prado, centralnog parka, ulice Obispo i Kapitola. Sobe su smeštene u velikom, prostranom stanu. Olea poseduje apartman sa 3 sobe. Dve dvokrevetne spavaće sobe sa francuskim ležajem (bez balkona) i jednu 1/2 + 1 sobu (francuski ležaj sa pomoćnim ležajem i balkonom). Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, klimu i sef. Dnevnim boravak, terasa sa garniturom za sedenje i kuhinja su zajednički.

       http://www.fantast.rs/putovanje-na-kubu/havana-10/apartmani-olea.html

OPIS HOTELA:
HOTEL PLAZA 4****, HAVANA
Hotel Plaza je istorijski hotel u starom delu grada, na samo 10 minuta šetnje od glavnog trga. Prvi hotel u ovoj zgradi otvoren je još 1909. godine. Od tada je nekoliko puta renoviran i menjao vlasnike. Sve sobe su opremljene sa TVom, privatnim kupatilom. U restoranu se svakog jutra služi doručak na bazi švedskog stola. A la carte restoran nudi jela internacionalne kuhinje. Na vrhu hotela se nalazi terasa sa pogledom na grad.

HOTEL IBEROSTAR PARQUE CENTRAL 5*****, HAVANA www.hotelparquecentral-cuba.com
Položaj: Parque Central je moderan hotel sa 5* smešten u srcu Havane. U neposrednoj blizini su brojne znamenitosti, poput Kapitola, Garsija Lorka pozorišta… Nedaleko su i dva tradicionalna mesta za zabavu: Bar Floridita i Bodeguita del Medio, gde možete probati najautentičnija kubanska pića i najbolje pripremljenu hranu. Sadržaj: Hotel se sastoji od dve zgrade, povezane podzemnim tunelom odakle imate pristup predvorju. Gosti koji borave u jednoj zgradi mogu koristiti sadržaje druge. Hotel poseduje 2 bazena na krovu sa kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Pored toga hotel sadrži i restoran, kafeteriju, „gift shop“, teretanu, bar, lobby, menjačnicu, konferencijsku salu, telefon, recepciju, lift, klimu, usluge perionicu veša, internet... Smeštaj: Sve sobe su potpuno opremljene i pružaju prekrasan pogled na najpoznatije građevine u gradu. Ima 363 dvokrevetnih soba, 34 junior apartmana, 27 apartmana, 1 predsednički apartman i 3 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom. Svaka soba ima mini bar, klimu, fen za kosu, krevetac za dete (na zahtev), „king size“ krevet, ili 2 odvojena kreveta, kupatilo, balkon, karticu za otključavanje sobe, room servis, telefon, satelitsku TV, 220V struju.

HOTEL TUXPAN 4****, VARADERO: https://www.hoteltuxpanvaradero.com/ Položaj: Smešten u Varaderu, na obali, oko 30km od međunarodnog aerodroma Huan Gualberto Gomez, hotel Be Live Experience Tuxpan Varadero je na 5km od centra mesta. Josone park je udaljen 3 km od objekta, dok je Taller de Ceramica Artistica udaljena oko 4 km. U blizini hotela se nalazi i tržni centar "Convention Center Plaza America". Do Mi Casa Beatlesa možete doći za nekoliko minuta automobilom. Sadržaj: recepcija, menjačnica, internet (uz doplatu), frizer, sefovi na recepciji (uz doplatu), vešeraj, prodavnica, all inclusive restoran, barovi, bazen sa delom za decu, sauna, đakuzi, masaža (uz doplatu), teniski teren, odbojka na pesku, programi animacije uveče... Smeštaj: sobe su klimatizovane, sa kupatilom, TV, mini barom, terasom, telefonom, fenom

HOTEL MELIA LAS ANTILLAS 4****, VARADERO https://www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/melia-las-antillas/index.htm
Položaj: hotel se nalazi u Varaderu, na obali okeana, nedaleko od delfinarijuma. Okružen je egzotičnim visećim vrtovima, bujnom vegetacijom, prelepom peščanom plažom, idealan za uživanje u aktivnostima na otvorenom i predstavlja idealno mesto za odrasle i starije od 16 godina. Hotel ima odličnu lokaciju, nalazi se na svetski poznatoj Varadero plaži, poznatoj po sitnom belom pesku i kristalno čistoj vodi. Centar Varadera je udaljen 10-ak minuta vožnje. Sadržaj: u sklopu hotela se nalazi recepcija koja je na usluzi gostima 24h, medicinske usluge, mogućnost izmajmljivanja automobila, vešarnica, internet, kozmetički salon, dva velika bazena, dva teniska terena, ležaljke i suncobrani na plaži, sportske aktivnosti: fitnes, aerobik, streljaštvo, odbojka na plaži, joga, bilijar, pikado, stoni tenis, jedrenje na dasci, pedaline, ronjenje... Kada je gastronomija u pitanju hotel može da se pohvali vrhunskim kvalitetom kuhinje. Na meniju se mogu naći najbolji kubanski specijaliteti kao i najbolja kubanska i međunarodna pića koji se u večernjim satima služe uz živu muziku na terasi lobby bara. Pored all inclusive restorana, gostima je na raspolaganju i a la cart restoran (uz doplatu), roštilj, barovi i kafeterija. Smeštaj: Hotel nudi izuzetno komforne i moderno opremljene de luxe sobe sa pogledom na baštu ili bazen i junior suites, koji imaju pogled na more. Svaka soba poseduje terasu, telefon, klimu, SAT TV, fen, mini bar...

OPIS DESTINACIJE

Republika Kuba (šp. República de Cuba) je država i arhipelag u severnim Karibima koji se nalazi između Karipskog mora, Meksičkog zaliva i Atlantskog okeana. Ostrvo Kuba je najveće ostrvo na Karibima. Država Kuba se sastoji od celog ostrva Kuba i manjih obližnjih ostrva, izuzimajući zaliv Guantanamo, vojnu luku koja je iznajmljena Sjedinjenim Državama od 1903. godine. Havana je glavni i najveći grad na Kubi.. Na teritoriji Kube živi oko 11.177.743 stanovnika, prema popisu iz 2002. godine. Velik broj Kubanaca živi u inostranstvu, uglavnom na Floridi (SAD) oko 1.000.000.. Kuba je multirasno društvo. Najveća organizovana religija je katoličanstvo. Santerija je religija koja je mešavina starih afričkih religija i katoličanstva, i široko je rasprostranjena na Kubi.

Havana je glavni grad, najveća luka i vodeći trgovački centar Kube. Grad, jednu od 14 kubanskih provincija, naseljava oko 2,2 miliona stanovnika, a šire gradsko područje oko 3 miliona, što Havanu čini najvećim gradom na Kubi i u Karipskoj regiji. Grad se većinom prostire zapadno i južno od zaliva, koji je s otvorenim morem povezan uskim moreuzom, podeljenim na tri glavne luke: Marimelena, Guanabacoa, i Atarés. Reka Almendares teče gradom od juga prema severu i utiče u Floridski prolaz nekoliko kilometara zapadno od zaliva. Havana je tradicionalno bila poznata kao turistički centar svetskog glasa, mesto bogatog kulturno-istorijsko-arhitektonskog nasleđa i po tradicionalnoj proizvodnji duvanskih proizvoda i alkoholnih pića. Savremena Havana sedište je kubanske vlade, više ministarstava, te poslovno središte.
Stara Havana (La Habana Vieja), koja sadrži jezgro izvornog grada Havane, najbogatija je zbirka kolonijalne arhitekture Latinske Amerike. Lokacija starih gradskih zidina podudara se sa međama Stare Havane, koja sadrži oko 3000 zgrada. Stara Havana s fortifikacijama uvrštena je na popisSvetske baštineUNESCO-a 1982.

Varadero je glavni turistički grad na Kubi. Nalazi se na poluostrvu Hikakos, udaljen oko 145 km istočno od Havane. Na najširem delu poluostrvo se prostire na samo 1200m. Turisti dolaze u ovo letovalište najpre zbog 28km duge peščane plaže, koja svojim belim peskom uranja u kristalno čiste vode Atlantika. Visoka turistička sezona na Kubi je period od decembra do aprila, mada su najtopliji dani (ali sa većim brojem kišnih dana) u periodu jun- oktobar. Prosečna temperatura vazduha na Kubi je oko 27 C°, a mora oko 26 C°. Ogroman broj restorana, luksuznih hotela, disko-klubova i barova u Varaderu garantuju zabavu za svakoga. Na ovom poluostrvu možete istražiti pećine, stene i lagune. Nedaleko od Varadera su gradovi Matanzas i Kardenas.

ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o., Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP A-70/2021. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu BANKARSKU GARANCIJU 04777-02-0251472 (osigurana suma u visini od 100.000€) „UNI CREDIT BANK SRBIJA AD BEOGRAD“.

Cenovnik broj 1 od 11.01.2024.

Последњи пут измењено četvrtak, 18 januar 2024 14:15