tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 FANTAST COVID-19 GARANCIJA
logo_mob FANTAST COVID-19 GARANCIJA
0800 400 104    
Ви сте овде:Fantast> Vesti> FANTAST COVID-19 GARANCIJA

FANTAST COVID-19 GARANCIJA

Fantast COVID-19 garancija povraćaja uplaćenih sredstava za rezervisano putovanje*

 

ODLUKA


Kako smo svedoci ponovnog, postepenog, otvaranja evropskih destinacija za turistička putovanja za putnike iz Republike Srbije, Fantast Tourst u cilju promocije turizma, kao organizator putovanja koji prepoznaje potrebe svojih putnika u vreme otežanih turističkih kretanja donosi sledeću odluku:

Za sva putovanja rezervisana kod Fantast Tourist agencije garantuje se povraćaj *celokupnog iznosa uplate, ukoliko se putovanje otkaže od strane putnika, usled nemogućnosti putovanja izazvanih virusom COVID-19, a dostave do 48 h pre putovanja pozitivan PCR test. Povraćaj uplaćenih sredstava garantuje se u roku od 48 časa od momenta podnošenja zahteva i otkaza rezervisanog putovanja.

Za sva putovanja rezervisana kod Fantast Tourist agencije garanatuje se povraćaj celokupnog iznosa, ukoliko putovanje ne može da se realizuje usled policijskog časa, zatvaranja granica ili proglašenog vanrednog stanja. Povraćaj uplaćenih sredstava garantuje se u roku od 48 časa od momenta podnošenja zahteva i otkaza rezervisanog putovanja.

Cena Fantast COVID-19 garancije iznosi 1990 dinara.
Za stalne putnike naše agencije odlučili smo da ponudimo ovu garanciju za svega 990 dinara.
U cilju promocije ove usluge, svima koji se prijave za neko od naših putovanja do 15. oktobra 2021. Fantast COVID-19 garanciju dajemo BESPLATNO!

* Putnici koji se odluče za Fantast COVID-19 garanciju istu plaćaju prilikom prijave za aranžman i ista se upisuje u Ugovor o putovanju.
* Kod AVIO aranžmana, a za avio karte, avio kompanija odlučuje o svakom pojedinačnom slučaju, dok za hotel, transfere i ostale usluge Fantast vrši povrat u punom iznosu.
* Da bi se aktivirala Garancija potrebno je da putnik dostavi potvrdu o plaćenoj garanciji uz otkaz aranžmana.

Прочитано 5230 пута Последњи пут измењено ponedeljak, 25 oktobar 2021 17:25