tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm

Sajt_baneri_-49 Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm

Ви сте овде:Fantast> Leto 2023> Dubai - Emirati> Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm

Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm

Додатне информације

5zv Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
 
 
 
 
 
 
bb
bazen Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
klima Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
parking Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
wifi Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
tv Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
ne Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
ne Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
minibar Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
sef Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
fen Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
gym Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
spa Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
ne Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
ne Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
ne Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
avio Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
ne Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
ne Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
plazadaljina Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm
0 m
centardaljina Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm 
Cena:od 630 eur

Медије

Do hotela Dukes The Palm, a Royal Hideaway lako se stiže sa Međunarodnog aerodroma Dubai (DBX) ili Međunarodnog aerodroma Al Maktum (DWC). Do oba aerodroma ima samo 30 minuta vožnje od objekta. Tržni centar Mall of Emirates se nalazi na 20 minuta vožnje, a tržni centar Dubai Mall na 30 minuta vožnje. Svi zabavni parkovi u kompleksu Dubai Parks and Resorts udaljeni su 30 minuta. U hotelu Dukes The Palm, možete da uživate u najboljim britanskim specijalitetima, pa se tako u restoranu Great British (GBR) služi fantastičan izbor jela sa britanskim uticajem. Jela se služe tokom celog dana u restoranu GBR, a iz restorana se pruža lep pogled na svetlucavu panoramu Dubai marine. Gosti takođe mogu da obeduju u baru i restoranu West 14th koji se nalazi pored plaže. U baru Dukes se služe neki od najboljih svetskih martinija. Iz predvorja hotela možete pristupiti Dukes The Palm, privatnoj plaži hotela. Smeštena u srcu Palm Jumeirah, hotelska privatna plaža pruža veličanstven panoramski pogled na ekskluzivne vile na palminim ostrvima i impresivne nebodere u marini Dubai. Uživajte u ukusnom koktelu dok ležite na jednom od mnogih ležaljki oko beskonačnog bazena, gde se temperatura vode reguliše i zimi i leti. Gosti mogu da se opuste u vožnji lenjom rekom, kao i da se bave raznim sportovima na vodi na plaži ispred objekta. Zatvoreni bazen se nalazi na 14. spratu hotela i nudi čudesan panoramski pogled. Sa sistemom sa kontrolisanom temperaturom koji se koristi i tokom zimskih i letnjih meseci, zatvoreni bazen je idealan za kupanje u bilo koje doba godine. U okviru objekta na raspolaganju vam je i teretana sa najmodernijom opremom kako biste ostali u formi. Gosti mogu da vežbaju na 14. spratu dok posmatraju veličanstvenu panoramu Dubai marine kroz prozore od poda do plafona. Za goste koji žele da udovolje sebi obezbeđen je frizerski salon sa odličnom reputacijom. Ponuda hotela Dukes The Palm, a Royal Hideaway uključuje 279 luksuzno uređenih soba i 227 elegantno opremljenih apartmana sa hotelskom uslugom i spektakularnim pogledom na Persijski zaliv i panoramu čuvene marine. Sve sobe i suite jedinice sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu kafe i čaja, veliki garderober i sobni sef. Na raspolaganju su i bademantili, papuče i besplatan Floris toaletni pribor. Adresa: Palm Jumeirah Dubai, Palm Džumeira, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati.

 

{slider CENOVNIK}

pdf- Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U PDF-U

word Hotel Dukes The Palm 5*****, The Palm  PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U WORD-U

{slider PROGRAM PUTOVANJA}

1. DAN: BEOGRAD-DUBAI - Sastanak grupe NA AERODROMU „Nikola Tesla“ dva sata pre leta, Individualna prijava za let i predaja prtljaga, chekc in, obavljanje carinskih i pasoških formalnosti. Poletanje za Dubai u 13:05h (broj leta FZ 1746, prevoznik Fly Dubai). Dolazak u Dubai je planiran u 21:20h po lokalnom vremenu na aerodrom. Sledi transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

2 – 5. / 7. DAN: DUBAI - Tokom vašeg boravka u Dubai-u imaćete priliku da fakultativno posetite neke od najvećih znamenitosti ovoga grada i okoline koje imamo u ponudi (sa doplatom).

6. / 8. DAN: DUBAI – BEOGRAD - Transfer do aerodroma u Dubai-u. Let za BEOGRAD, broj leta FZ1745 u 09:05h. Dolazak u Beograd 12.05h. KRAJ PROGRAMA.

{slider CENA ARANŽMANA OBUHVATA / NE OBUHVATA}

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

·  Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd-Dubai-Beograd sa avio-kompanijom „Fly Dubai“

·  Sve aerodromske takse

·  Ručni prtljag težine do 7kg + redovan prtljag težine do 20kg

·  Transfer u Dubaiju od aerodroma do izabranog hotela i povratno

·  5 ili 7 noćenja u izabranom hotelu sa navedenom uslugom

·  Usluge predstavnika agencije na destinaciji

·  Organizacione troškove

·  Sve druge ne pomenute usluge

·  Obaveznu doplatu za međunarodno zdravstveno osiguranje sa COVID19 pokrićem i osiguranom sumom od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 200 dinara po danu putovanja)

·   Obaveznu doplatu na licu mesta (na recepciji hotela) za turističku/boravišnu taksu koja iznosi: Hoteli 2* & 3* cca 3 USD po sobi po noći - Hoteli 4* cca 4-5 USD po sobi po noći - Hoteli 5*  cca 6 USD po sobi po noći

·  Fakultativne izlete za koje se prijavljujete na licu mesta. Plaćanje se vrši takođe na licu mesta (Minimum za realizaciju izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, moguća je realizacija uz korekciju cene.). Burj Khalifa – 50€; Jeep safari – 40€; Krstarenje brodom (Show Cruise) – 40€; Razgledanje Dubaija – 40€; Trgovački centar Mall of the Emirates – 30€.

·  Negativan PCR test ne stariji od 96h, deci mlađoj od 12 godina nije potreban PCR test.

·  Deca mlađa od 2 godine plaćaju samo taksu u iznosu od 50 €

·  DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU – ISKLJUČIVO NA UPIT!

{slider NAČIN PLAĆANJA}

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI NA DAN UPLATE PO SREDNJEM KURSU NBS

  • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
  • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima. Obračun se vrši po srednjem kursu NBS  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2021.
  • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
  • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2021.
  • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
  •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

{/sliders}

Последњи пут измењено utorak, 16 mart 2021 21:37