tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk

Sajt_baneri_-49 Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk

Ви сте овде:Fantast> Leto 2023> Dubai - Emirati> Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk

Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk

Додатне информације

5zv Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
 
 
 
 
 
 
bb
bazen Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
klima Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
parking Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
wifi Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
tv Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
ne Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
ne Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
minibar Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
sef Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
fen Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
gym Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
spa Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
igraonica Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
ne Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
ne Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
avio Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
ne Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
ne Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
plazadaljina Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk
0 m
centardaljina Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk 
Cena:od 450 eur

Медије

Ovaj izuzetno udobni hotel smešten je na odličnoj lokaciji u Dubaiju, kraj čuvenog Šetališta Vok u kompleksu Džumeira Bič Rezidens, poznatom po mestima za zabavu i kupovinu. U 4 sjajna restorana hotela Amwaj Rotana pripremaju se jela italijanske, japanske, američke, britanske i internacionalne kuhinje. Gosti mogu da uživaju u zabavnom i uzbudljivom gastronomskom iskustvu uz žive zabavne programe, happy hour termine i tematske večere. Raznovrsni rekreativni i zabavni sadržaji nalaze se na nekoliko minuta hoda od objekta. Ispred samog hotela smešten je tržni i zabavni centar “The Beach” koji u ponudi ima akva park za decu, prodavnice kao što su Hamac, Mac i L’Occitane i zabavne sadržaje poput sportova na vodi, tenisa na plaži i sezonskih sportskih aktivnosti. Hotel je dobro povezan sa ostalim delovima Dubaija tramvajskim linijama koje staju na stanici Džumeira Bič Rezidens 2 (Jumeirah Beach Residence 2), na 3 minuta hoda od hotela, i linijama metroa koje saobraćaju sa stanice Džumeira Lejk Tauers (Jumeirah Lake Towers), koja se takođe nalazi u blizini hotela. Najveća prednost hotela Amwaj Rotana je direktan prilaz plaži Džumeira. Zlatni pesak i kristalno čista voda udaljeni su svega 100 stepenika od hotela. Deca mogu lepo da se provedu brčkanjući se u dečijim bazenima s kontrolisanom temperaturom vode, vodenim toboganom i igračkama za bazen. Takođe mogu da se zabave u akva parku za decu Splashpad do kog se stiže za 5 minuta hoda. Tržni centri su vam dostupni i ako putujete sa porodicom, jer je obezbeđen besplatan prevoz od hotela do glavnih tržnih centara u Dubaiju. Besplatan bežični internet dostupan je samo u zajedničkim prostorijama. Hotel Amwaj Rotana raspolaže najvećim sobama u kompleksu Džumeira Bič Rezidens. U ponudi ima 301 elegantno uređenu sobu i apartmana tipa “suite”, kao i prestižni klub Rotana sa ekskluzivnim uslugama po meri svakog gosta. Sve smeštajne jedinice imaju sopstveni balkon sa pogledom na Persijski zaliv i ostrvo Palm Džumeira. Svaka soba i apartman tipa “suite” nudi brzi bežični internet i raznovrsne pogodnosti i sadržaje, kao što su kada, LCD TV sa više satelitskih kanala i praktičan sef u sobi.

 

{slider CENOVNIK}

pdf- Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U PDF-U

word Hotel Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*****, JBR, The Walk  PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U WORD-U

{slider PROGRAM PUTOVANJA}

1. DAN: BEOGRAD-DUBAI - Sastanak grupe NA AERODROMU „Nikola Tesla“ dva sata pre leta, Individualna prijava za let i predaja prtljaga, chekc in, obavljanje carinskih i pasoških formalnosti. Poletanje za Dubai u 13:05h (broj leta FZ 1746, prevoznik Fly Dubai). Dolazak u Dubai je planiran u 21:20h po lokalnom vremenu na aerodrom. Sledi transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

2 – 5. / 7. DAN: DUBAI - Tokom vašeg boravka u Dubai-u imaćete priliku da fakultativno posetite neke od najvećih znamenitosti ovoga grada i okoline koje imamo u ponudi (sa doplatom).

6. / 8. DAN: DUBAI – BEOGRAD - Transfer do aerodroma u Dubai-u. Let za BEOGRAD, broj leta FZ1745 u 09:05h. Dolazak u Beograd 12.05h. KRAJ PROGRAMA.

{slider CENA ARANŽMANA OBUHVATA / NE OBUHVATA}

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

·  Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd-Dubai-Beograd sa avio-kompanijom „Fly Dubai“

·  Sve aerodromske takse

·  Ručni prtljag težine do 7kg + redovan prtljag težine do 20kg

·  Transfer u Dubaiju od aerodroma do izabranog hotela i povratno

·  5 ili 7 noćenja u izabranom hotelu sa navedenom uslugom

·  Usluge predstavnika agencije na destinaciji

·  Organizacione troškove

·  Sve druge ne pomenute usluge

·  Obaveznu doplatu za međunarodno zdravstveno osiguranje sa COVID19 pokrićem i osiguranom sumom od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 200 dinara po danu putovanja)

·   Obaveznu doplatu na licu mesta (na recepciji hotela) za turističku/boravišnu taksu koja iznosi: Hoteli 2* & 3* cca 3 USD po sobi po noći - Hoteli 4* cca 4-5 USD po sobi po noći - Hoteli 5*  cca 6 USD po sobi po noći

·  Fakultativne izlete za koje se prijavljujete na licu mesta. Plaćanje se vrši takođe na licu mesta (Minimum za realizaciju izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, moguća je realizacija uz korekciju cene.). Burj Khalifa – 50€; Jeep safari – 40€; Krstarenje brodom (Show Cruise) – 40€; Razgledanje Dubaija – 40€; Trgovački centar Mall of the Emirates – 30€.

·  Negativan PCR test ne stariji od 96h, deci mlađoj od 12 godina nije potreban PCR test.

·  Deca mlađa od 2 godine plaćaju samo taksu u iznosu od 50 €

·  DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU – ISKLJUČIVO NA UPIT!

{slider NAČIN PLAĆANJA}

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI NA DAN UPLATE PO SREDNJEM KURSU NBS

  • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
  • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima. Obračun se vrši po srednjem kursu NBS  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2021.
  • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
  • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2021.
  • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
  •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

{/sliders}

Последњи пут измењено utorak, 16 mart 2021 21:16