tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island

Sajt_baneri_-49 Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island

Ви сте овде:Fantast> Leto 2023> Dubai - Emirati> Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island

Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island

Додатне информације

5zv Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
klima Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
parking Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
wifi Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
tv Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
ne Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
ne Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
minibar Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
sef Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
fen Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
gym Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
spa Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
igraonica Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
ne Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
ne Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
avio Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
ne Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
ne Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
plazadaljina Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island
0 m
centardaljina Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island 
Cena:od 585 eur

Медије

Hotel Riu Dubai nalazi se na obali ostrva Deira i nudi 24-časovni all-inclusive boravak kako bi vaš odmor učinio jedinstvenim iskustvom. Svetski trgovinski centar Dubai nalazi se na 10 km od apartmana Riu Dubai – All Inclusive, dok je tržni centar City Walk udaljen 12 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, udaljen 8 km od hotela. Ovaj all-inclusive hotel u Dubaiju nudi širok spektar restorana, tako da možete uživati u izboru jela. U restoranima hotela Riu Dubai možete kušati najbolja azijska, italijanska i libanska jela, kao i doručke i ručkove sa živim stanicama za kuvanje, a u barovima u svako doba dana možete birati između grickalica i predjela. Sadržaji ovog hotela u Dubaiju sigurno će vas zapanjiti: zabavni prostori, bazeni, spa centar, sala za konferencije, razni tematski restorani, vodeni park Splash Vater Vorld … i još mnogo toga! Zona bazena takođe garantuje trenutke za opuštanje: uživajte u danu opuštanja na ležaljkama, iskoristite priliku za piće u barovima za kupanje ili se jednostavno osvežite od tople klime grada. Ali ako želite, možete se uputiti i na plažu i uživati u svom okruženju. Zabava i dobar provod zagarantovani su tokom vašeg odmora u hotelu Riu Dubai. Svideće vam se aktivnosti koje je osmislio naš tim za zabavu, emisije i živa muzika i vodeni park Splash Vater Vorld. Štaviše, najmlađi članovi porodice imaju 2 dečija bazena, od kojih jedan uključuje tobogane, i klub Riu Land sa posebnim aktivnostima za njih. Posle dana prepunog aktivnosti, nema ništa lepše od uživanja u SPA ovog hotela na ostrvima Deira. Preporučujemo vam da isprobate saunu i hidromasažnu kadu i iskoristite ovu priliku da rezervišete tretman koji vam najviše odgovara i da se sa odmora vratite potpuno osveženi. Hotel Riu Dubai ima više od 750 soba koje nude maksimalan komfor kako biste uživali u boravku. U njima ćete među mnogim drugim uslugama pronaći udobne krevete, klima uređaj, plafonske ventilatore i minibarove. Adresa: Deira Islands, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati.

 

{slider CENOVNIK}

pdf- Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U PDF-U

word Hotel Riu Dubai 5*****, Deira Island  PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U WORD-U

{slider PROGRAM PUTOVANJA}

1. DAN: BEOGRAD-DUBAI - Sastanak grupe NA AERODROMU „Nikola Tesla“ dva sata pre leta, Individualna prijava za let i predaja prtljaga, chekc in, obavljanje carinskih i pasoških formalnosti. Poletanje za Dubai u 13:05h (broj leta FZ 1746, prevoznik Fly Dubai). Dolazak u Dubai je planiran u 21:20h po lokalnom vremenu na aerodrom. Sledi transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

2 – 5. / 7. DAN: DUBAI - Tokom vašeg boravka u Dubai-u imaćete priliku da fakultativno posetite neke od najvećih znamenitosti ovoga grada i okoline koje imamo u ponudi (sa doplatom).

6. / 8. DAN: DUBAI – BEOGRAD - Transfer do aerodroma u Dubai-u. Let za BEOGRAD, broj leta FZ1745 u 09:05h. Dolazak u Beograd 12.05h. KRAJ PROGRAMA.

{slider CENA ARANŽMANA OBUHVATA / NE OBUHVATA}

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

·  Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd-Dubai-Beograd sa avio-kompanijom „Fly Dubai“

·  Sve aerodromske takse

·  Ručni prtljag težine do 7kg + redovan prtljag težine do 20kg

·  Transfer u Dubaiju od aerodroma do izabranog hotela i povratno

·  5 ili 7 noćenja u izabranom hotelu sa navedenom uslugom

·  Usluge predstavnika agencije na destinaciji

·  Organizacione troškove

·  Sve druge ne pomenute usluge

·  Obaveznu doplatu za međunarodno zdravstveno osiguranje sa COVID19 pokrićem i osiguranom sumom od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 200 dinara po danu putovanja)

·   Obaveznu doplatu na licu mesta (na recepciji hotela) za turističku/boravišnu taksu koja iznosi: Hoteli 2* & 3* cca 3 USD po sobi po noći - Hoteli 4* cca 4-5 USD po sobi po noći - Hoteli 5*  cca 6 USD po sobi po noći

·  Fakultativne izlete za koje se prijavljujete na licu mesta. Plaćanje se vrši takođe na licu mesta (Minimum za realizaciju izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, moguća je realizacija uz korekciju cene.). Burj Khalifa – 50€; Jeep safari – 40€; Krstarenje brodom (Show Cruise) – 40€; Razgledanje Dubaija – 40€; Trgovački centar Mall of the Emirates – 30€.

·  Negativan PCR test ne stariji od 96h, deci mlađoj od 12 godina nije potreban PCR test.

·  Deca mlađa od 2 godine plaćaju samo taksu u iznosu od 50 €

·  DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU – ISKLJUČIVO NA UPIT!

{slider NAČIN PLAĆANJA}

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI NA DAN UPLATE PO SREDNJEM KURSU NBS

  • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
  • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima. Obračun se vrši po srednjem kursu NBS  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2021.
  • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
  • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2021.
  • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
  •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

{/sliders}

Последњи пут измењено utorak, 16 mart 2021 21:52