logo_mob Samos
0800 400 104    
Ви сте овде:Fantast> Leto 2022> Grčka ostrva 2022> Samos 2022> Samos
Samos

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

30. DECEMBAR 2021. – 3. JANUAR 2022.

Lavov? Da, Lavov! Niko nije do sada organizovao putovanje za ovaj raskošni ukrajinski grad, te baš iz tog razloga, evo grada lavova u našoj organizaciji, baš onako kako ste to i navikli! Inovativno i potpuno jedinstveno! Nema u ovom gradu gotovo nikakvih tragova vladavine Sovjeta. Sve nekako nalikuje na Beč; elegantno i raskošno. Istorijski centar se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, što sve govori o vrednostima ovog grada. A grad znalci odmah povezuju sa odličnom čokoladom i sjajnom kafom sa stotinu varijeteta... Potom tu je fantastično zanatsko pivo, sjajni klubovi sa originalnim konceptom, divne avenije, trgovi, ukrašene fasade gradskih palata, čudesne crkve... Svi preduslovi za sjajno putovanje su tu! Naravno, tu su i njegove brojne legende, a svaki ljubazni stanovnik ovog grada, rado će Vas upoznati sa njima. Dobrodošli u grad lavova! Ласкаво просимо до Львива!

COVID19 USLOVI PUTOVANJA!

Molimo da se upoznate sa uslovima putovanja na destinaciju koju ste izabrali za doček nove godine. Sve uslove Putovanja možete videti na sledećem linku (podaci se ažuriraju jednom nedeljno): https://www.mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje

Program putovanja:

1. dan (četvrtak 30. decembar)   Polazak iz Beograda oko 17h (Sava centar), i iz Novog Sada oko 18.30h (Žel.stanica/lokomotiva). Putovanje preko Mađarske ka Ukrajini. Noćna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (petak 31. decembar)   LAVOV     Dolazak u LAVOV u popodnevnim satima. Po dolasku sledi smeštaj u hotel i odmor. U dogovoreno vreme krećemo u organizovani obilazak grada. Odlazak na glavni gradski trg Rinok, sa 44 kuće, građene u različitim stilovima, od renesanse do modernizma, od kojih je najpoznatija Crna kuća, jedan od najlepših primera renesansne ukrajinske kulture. Na Rinoku se takođe nalaze 4 fontane, skulpture i kompozicije koje predstavljaju mitološka bića: Neptuna, Dijanu, Amfitritu i Adonisa. Odlazak do rimokatoličke Katedrale posvećene Bogorodici, potom obilazak Benediktinskog samostana, Uspenske pravoslavne crkve, gradski Arsenal, trg Slobode sa veličanstvenom Operom,... Svakako, odlazak i do poznate „fabrike“ – radionice čokolade koja se nalazi u divnoj palati i sa izlogom koji jednostavno mami poglede. Degustacija čuvenih gradskih „handmade“ čokolada. Slobodno vreme uz nekoliko preporuka Vašeg vodiča da posetite neki od tematskih kafea i restorana grada, poput „Mazoh“ – sa erotskom temom; „Криївка“ („Krijivka“) – da biste posetili ovaj restoran, koji podseća na rov iz Drugog svetskog rata, morate znati lozinku... Priprema za „najluđu noć“. Individualni doček nove godine u nekom od lepih restorana ili na ulicama i trgovima Lavova. Noćenje.

3. dan (subota 1. januar)   PUT ZAMKOVA / ZLATNA POTKOVICA   Kasniji doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak (11h) na fakultativni izlet u okolinu Lavova. Krenućemo jednom od najpoznatijih turističkih maršruta u Ukrajini koju nazivaju „Zlatna potkovica“. Naime, na ovoj ruti smešteni su mali romantični gradovi, divno prirodno okruženje i srednjovekovni dvorci. Vreme nam je ograničeno, pa shodno njemu moramo odabrati najbolje od najboljeg. Prvo ćemo posetiti gradić ZOLOČIV. U njegovom srcu se nalazi raskošni zamak Zoločiv koji je podignut u 17. veku. Svojevremeno je bio kraljevska rezidencija, potom tvrđava, zatvor... Danas je tu smešten Nacionalni muzej i galerija. Nastavljamo naš put dalje do mestašca PIDHIRCI u kojem se nalazi istoimeni zamak. Ovaj zamak je jedan od najboljih primera spoja „utvrđene“ renesanse. Bajkovito zdanje je dizajnirao jedan Italijan. Put dalje vodi do živopisnog gradića OLESKO u kojem se nalazi još jedan zamak koji potiče čak iz 14. veka. Na ovom mestu rođen je poljski kralj Jan III Sobjecki. Slobodno vreme i povratak u Lavov. Odmor. Noćenje.

4. dan (subota 1. januar)   LAVOV – MUKAČEVO - ...   Doručak. Odjava iz hotela u 9h. Putovanje do MUKAČEVA, grada koji se nalazi u Zakarpatskoj oblasti Ukrajine, blizu granice sa Mađarskom. Po dolasku, sledi kraći obilazak grada uz razgledanje: trg Ćirila i Metodija sa spomenikom ovim slavnim slovenskim prosvetiteljima, Katedrala Svetog Martina, Puškinova ulica... Slobodno vreme za predah i nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja preko Mađarske...

5. dan (nedelja 2. januar) Dolazak u Novi Sad i Beograd u podnevnim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

redovna cena 149 €

specijalna cena 125 €

PAKET IZLETA za uplate u agenciji

umesto 35 €   samo 25 €

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
 • smeštaj u hotelu sa 3* u Lavovu na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak)
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl., što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • panoramski obilazak Lavova i Mukačeva prema programu putovanja
 • usluge profesionalnog turističkog vodiča

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • sve ostale nepomenute usluge
 • ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 50 €
 • doplatu za dodatno sedište u autobusu – 80 €

Fakultativni izlet „Zlatna potkovica“

 • Ukoliko izlet nije uplaćen u agenciji po navedenoj ceni, za uplate na licu mesta cena izleta iznosi 35 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2022.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata, odnosno najkasnije do maja 2022.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2022.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

HOTEL „NTON“ 3***, https://nton.pozitiff.ua/en ili sličan

Hotel se nalazi u široj zoni centralnog Lavova, oko 3 km od istorijskog centra grada. Sa centrom grada povezan je direktnom linijom gradskog saobraćaja. Hotel poseduje recepciju otvorenu 24 sata, WiFi u javnim delovima objekta, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka... Sobe su sve sa kupatilom, grejanjem...


SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs ili na sledećem linku (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

 

 

 

Објављено у Albanija Leto
 

 

 

Објављено у Albanija Leto
Strana 1 od 5