tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Akra V 4****, Antalija

Sajt_baneri_-39 Hotel Akra V 4****, Antalija

logo_mob Hotel Akra V 4****, Antalija
0800 400 104    

last_minute_novi Hotel Akra V 4****, Antalija

 Last minute: Turska - Antalija (kliknite za ponudu)  Last Minute: Turska - Bodrum (kliknite za ponudu)

* Za sve rezervacije do 15. JUNA  2024. godine   BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!

?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Akra V 4****, Antalija Plaćanje u ratama do 20.12.2024!
1f4c4 Hotel Akra V 4****, Antalija Plaćanje zamenskim vaučerima!
1f4c8 Hotel Akra V 4****, AntalijaPopust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30% (https://aviokarta.rs/putno-osiguranje/)
1f64b_200d_2642 Hotel Akra V 4****, AntalijaSamo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
 
*Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 20 (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 30 € i Aerodrom-Novi Sad 35 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Turska 2024> Antalija AVIO> Hotel Akra V 4****, Antalija

Hotel Akra V 4****, Antalija

Додатне информације

4zv Hotel Akra V 4****, Antalija
 
 
 
 
 
 
hb
bazen Hotel Akra V 4****, Antalija
klima Hotel Akra V 4****, Antalija
parking Hotel Akra V 4****, Antalija
wifi Hotel Akra V 4****, Antalija
tv Hotel Akra V 4****, Antalija
ne Hotel Akra V 4****, Antalija
ne Hotel Akra V 4****, Antalija
minibar Hotel Akra V 4****, Antalija
sef Hotel Akra V 4****, Antalija
fen Hotel Akra V 4****, Antalija
gym Hotel Akra V 4****, Antalija
ne Hotel Akra V 4****, Antalija
igraonica Hotel Akra V 4****, Antalija
ne Hotel Akra V 4****, Antalija
ne Hotel Akra V 4****, Antalija
avio Hotel Akra V 4****, Antalija
ne Hotel Akra V 4****, Antalija
ne Hotel Akra V 4****, Antalija
plazadaljina Hotel Akra V 4****, Antalija
300 m
centardaljina Hotel Akra V 4****, Antalija 0 m
Cena:od 920 eur

Медије

Lokacija Hotel je od aerodroma u Antaliji udaljen 15km i nalazi se u centru grada, na 300m od svoje plaže i mora. Opšti podaci Hotel se nalazi u centru Antalije, nedaleko od čuvenog bazara i na 15km od aerodroma. Otvoren je 1996. a poslednji put renoviran 2014. godine. U svojoj ponudi ima 58 smeštajnih jedinica raspoređenih na 5 spratova, kao i nekoliko bazena na otvorenom i zatvorenom. Wi-Fi je dostupan samo u sobama. Za decu tu su igraonice, igrališta, dečiji bazeni i opcija čuvanja dece. Plaža Hotel se nalazi na 300m od svoje privatne plaže. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Smeštaj Hotel u svojoj ponudi ima 58 smeštajnih jedinica i sve su opremljene klima uređajem, SAT TV-om, fenom, telefonom, sefom, mini barom. Osobama sa invaliditetom olakšan je pristup restoranu i višim spratovima. Sobe mogu da imaju pogled na more ili grad. Casual sobe su veličine 28m² i imaju balkon, sa pogledom na more ili grad. Casual Suite sobe su veličine 32m² i imaju balkon, sa pogledom na more ili grad. Plaća se: room service, telefon. Hrana i piće Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Hotel ima glavni restoran, bistro, 2 bara (Pool, Snack) i poslastičarnicu. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, restoran, vitamin bar, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta. Sport i zabava Hotel ima bazen na otvorenom i zatvorenom, dečiji bazen, kuglanu, opciju iznajmljivanja bicikla, sto za bilijar, prostor za karaoke i mogućnost raznih sportova na vodi. Za najmlađe Za decu tu su igraonice, igrališta, dečiji bazeni i opcija čuvanja dece. Spa & wellness Hotel ima spa i saunu. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.