Bangkok

Bangkok

INDIVIDUALNI ARANŽMAN !
 
Bangkok je prestonica Kraljevine Tajlanda, turističke Meke u Indokini. Predstavlja najtopliji glavni grad na svetu gde prosečna zimska temperatura nije nikada ispod 21°C dok je letnja prosečna temperatura 32°C. U Bangkoku po najnovijem popisu živi oko 6,5 miliona stanovnika i po tome je ovaj grad jedan od najvećih u Jugoistočnoj Aziji. Na Thai jeziku ovaj grad se naziva Krung Tep što predstavlja samo jedan mali deo njegovog oficijalnog imena koje sadrži 23 reči po čemu je Bangkok svrstan u Ginisovu knjigu rekorda kao naselje sa najdužim imenom na svetu. Grad je osnovan na obalama reke Dao Praja u vreme vladavine sijamske dinastije kada je Tajland, odnosno Sinaj, bio u zenitu svoje moći. U to vreme (od 10.-18. veka) iznikle su mnoge spektakularne budističke građevine širom Tajlanda koje se danas nalaze pod zaštitom UNESCO-a.
Tokom boravka u ovom interesantnom gradu treba videti: trg Siam; Stari grad na Ratanakošin ostrvu; Hram Sumraka; Kraljevsku palatu; Hram Vat Po sa najvećim ležećim Budom na svetu; Ploveću pijacu u Saen Saep Kanalu reke Dao Praja; itd. Neizostavno je provozati se ulicama Bangkoka sa čuvenim Tuk-Tuk taksijem – mali trotočkaš, tajlandski izum.
CENA BORAVKA PO OSOBI ZA NAVEDENI BROJ NOĆENJA
POLASCI: svakodnevno!
Broj noćenja
Hotel
7 noćenja
10 noćenja
Doplata za dodatno noćenje
SAWASDEE SMILE INN ***
70 €
100 €
10 €
SAWASDEE KRUNGTHEP INN ***
105 €
150 €
15 €
GRAND CHINA PRINCESS ****
210 €
300 €
30 €
OMNI TOWER BANGKOK ****
245 €
350 €
35 €
ROYAL PRINCESS LARN LUANG ****
315 €
450 €
45 €
DUSIT THANI *****
385 €
550 €
55 €
THE PENINSULA BANGKOK *****
1050 €
1500 €
150 €
 
USLOVI PLAĆANJA:PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 50% u dinarskoj protivrednosti pre polaska na put, a ostatak se može platiti u maksimalno 2 mesečne rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja uz deponovanje čekova za te rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja ili uz administrativnu zabranu uz uvećanje od 2% mesečno za rate koje dospevaju po povratku sa puta. Administrativa zabrana je moguća samo za zaposlene u Javnim preduzećima i budžetskim ustanovama! Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 mesečnih rata. U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.
 
ŠTA JE TO INDIVIDUALNI ARANŽMAN?Ovi aranžmani podrazumevaju kupovinu samo određene, pojedinačne turističke usluge (hotel, prevoz). Ne podrazumevaju organizovano turističko putovanje koje obuhvata tzv. „paket usluge“. Ovakva putovanja nemaju organizovani prevoz, niti imaju turističkog vodiča!
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem; organizacione troškove i troškove izdavanja vaučera.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:prevoz (www.aviokarta.rs – možete proveriti cene i raspoloživost za Vaše željene datume, kao i izvršiti rezervaciju preko navedenog sajta po najpovoljnijim tarifama u našoj zemlji! Cene avio karata su date sa uključenim svim troškovima i taksama i nemaju skrivene troškove!); doplatu za jednokrevetnu sobu – 70% od navedenih cena; sve druge nepomenute usluge; boravišnu taksu ukoliko je određene zemlje naplaćaju dodatno od turista na recepciji hotela; eventualnu vizu za odredišnu zemlju (viziranje se isključivo obavlja lično u konzulatu odredišne zemlje; informacije da li je državljanima R. Srbije potrebna viza za odredišnu zemlju možete videti na sajtu Ministarstva Inostranih poslova: http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr)
 {iframe width="550" height="220" ...}http://fantast.rs/media/form_502x240-eu/index.html{/iframe}
NAPOMENE:Cene u tabeli su date u trenutku pravljenja programa! Za svaki pojedinačni upit proverva se raspoloživost željenog hotela i tada se tek dobija konačna cena za tačno definisan datum boravka i za definisani broj putnika. Tokom festivala i drugih manifestacija (kulturni skupovi, privredne sajamske manifestacije i sl.), date cene mogu biti veće. Često na konkretnim upitima sa datumima, cene hotela mogu biti niže i do 30% od navedenih za željeni hotel.
Na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. prosledite Vaš konkretan upit sa brojem osoba, izabranim hotelom i željenim datumima i veoma brzo ćete dobiti od nas konačnu cenu aranžmana. Opis i lokacija hotela data je na matičnim web sajtovima istih, nismo u obavezi da dajemo informacije ovog tipa!
 
Minimum za realizaciju putovanja su 2 osobe. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, a koji su u svemu usklađeni sa standardima YUTA. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br 653156000 i br. 300036342 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik br. 1, od 04.02.2013.