Los Angeles

Los Angeles

INDIVIDUALNI ARANŽMAN !
 
Grad Anđela je sasvim sigurno najposećeniji i najvoljeniji grad SAD-a. LA, kako ga popularno nazivaju, nalazi se u saveznoj američkoj državi Kalifornija čiji je i glavni grad. Drugi je po veličini grad u SAD-u sa preko 4 miliona stanovnika, dok u metropolitanskoj zoni grada živi preko 17 miliona ljudi. Područje današnjeg LA, oko zaliva na pacifiku, naseljavala su indijanska plemena hiljadama godina. Prvi Evropljani koji su stigli do pacifičke obale bili su Španci 1542. Godine. Neverovatnu ekspanziju grad doživljava od 18. veka kada je u obližnjim Rocky planinama pronađeno zlato. Tada je nastupila čuvena američka Zlatna groznica.
Danas je Los Anđeles poznat kao grad filma jer se u njemu nalazi sedište nekoliko najvećih svetskih produkcijskih kuća smeštenih u prestižnom kraju LA znanom pod imenom „Hollywood“. Takođe, LA predstavlja omiljeno stecište turista koji na plažama kvarta „Venice“ uživaju u čarima Tihog okeana. Pre svega, LA je grad svetskog džet-seta, grad prestiža, usnule romantike, toplih vetrova Santa Barbare.Tokom boravka u Los Anđelesu treba videti: čuveni Sunset Bulevar (Bulevar sumraka) sa brojnim ekskluzivnim prodavnicama i mermernim pločnikom sa zvezdama Holivuda; Rodeo Drajv – šoping ulica; Holivudski studiji (Universal, MGM, Miramax), kvart Venis sa plažama, Kineski Teatar – dodela oskara, Beverli Hils – ekskluzivna rezidencijalna zona grada, Holivud – zona filmskih studija i luksuznih vila, itd.
CENA BORAVKA PO OSOBI ZA NAVEDENI BROJ NOĆENJA
POLASCI: svakodnevno!
Broj noćenja
Hotel
7 noćenja
10 noćenja
Doplata za dodatno noćenje
THE HISTORIC MAYFAIR ***
231 €
330 €
33 €
CUSTOM ****
294 €
420 €
42 €
L.A. MARRIOTT DOWNTOWN ****
378 €
540 €
54 €
HILTON UNIVERSAL CITY ****
448 €
640 €
64 €
SHERATON UNIVERSAL HOTEL ****
623 €
890 €
89 €
W L.A. – WESTWOOD *****
798 €
1140 €
114 €
THE REGENT BEVERLY WILSHIRE*****
1568 €
2240 €
224 €
 
USLOVI PLAĆANJA:PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 50% u dinarskoj protivrednosti pre polaska na put, a ostatak se može platiti u maksimalno 2 mesečne rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja uz deponovanje čekova za te rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja ili uz administrativnu zabranu uz uvećanje od 2% mesečno za rate koje dospevaju po povratku sa puta. Administrativa zabrana je moguća samo za zaposlene u Javnim preduzećima i budžetskim ustanovama! Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 mesečnih rata. U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.
 
ŠTA JE TO INDIVIDUALNI ARANŽMAN?Ovi aranžmani podrazumevaju kupovinu samo određene, pojedinačne turističke usluge (hotel, prevoz). Ne podrazumevaju organizovano turističko putovanje koje obuhvata tzv. „paket usluge“. Ovakva putovanja nemaju organizovani prevoz, niti imaju turističkog vodiča!
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem; organizacione troškove i troškove izdavanja vaučera.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:prevoz (www.aviokarta.rs – možete proveriti cene i raspoloživost za Vaše željene datume, kao i izvršiti rezervaciju preko navedenog sajta po najpovoljnijim tarifama u našoj zemlji! Cene avio karata su date sa uključenim svim troškovima i taksama i nemaju skrivene troškove!); doplatu za jednokrevetnu sobu – 70% od navedenih cena; sve druge nepomenute usluge; boravišnu taksu ukoliko je određene zemlje naplaćaju dodatno od turista na recepciji hotela; eventualnu vizu za odredišnu zemlju (viziranje se isključivo obavlja lično u konzulatu odredišne zemlje; informacije da li je državljanima R. Srbije potrebna viza za odredišnu zemlju možete videti na sajtu Ministarstva Inostranih poslova: http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr)
 {iframe width="550" height="220" ...}http://fantast.rs/media/form_502x240-eu/index.html{/iframe}
NAPOMENE:Cene u tabeli su date u trenutku pravljenja programa! Za svaki pojedinačni upit proverva se raspoloživost željenog hotela i tada se tek dobija konačna cena za tačno definisan datum boravka i za definisani broj putnika. Tokom festivala i drugih manifestacija (kulturni skupovi, privredne sajamske manifestacije i sl.), date cene mogu biti veće. Često na konkretnim upitima sa datumima, cene hotela mogu biti niže i do 30% od navedenih za željeni hotel.
Na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. prosledite Vaš konkretan upit sa brojem osoba, izabranim hotelom i željenim datumima i veoma brzo ćete dobiti od nas konačnu cenu aranžmana. Opis i lokacija hotela data je na matičnim web sajtovima istih, nismo u obavezi da dajemo informacije ovog tipa!
 
Minimum za realizaciju putovanja su 2 osobe. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, a koji su u svemu usklađeni sa standardima YUTA. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br 653156000 i br. 300036342 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.
Cenovnik br. 1, od 04.02.2013.