tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada

Sajt_baneri_-39 Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada

logo_mob Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
0800 400 104    

  LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu)last_minute_novi Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu) 

                                   * Za sve rezervacije do 15. JUNA 2024. godine  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)

?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada Plaćanje u ratama do 20.12.2024!
1f4c8 Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada Popust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30%
1f64b_200d_2642 Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada Samo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
1f4c8 Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada  YR/YQ taksa (taksa za gorivo, tj razlika u ceni goriva u trenutku ugovaranja i realizacije leta) trenutno iznosi:+ 0 € JU/+0 € AC po osobi uključujući i decu (bebe ne plaćaju). (*za kasnije letove iznos će biti poznat najkasnije 7 dana pre leta). Napominjemo da ne možemo da utičemo na visinu YQ taksi koje su podložne promenama, a kako je i navedeno u svim Programima putovanja i Zakonu o turizmu (član 64).  
*(08. jan 2024) Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 20 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 30 € i Aerodrom-Novi Sad 35 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Egipat 2024> Hurgada> Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada

Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada

Додатне информације

5zv Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
 
 
 
 
 
 
 
all
bazen Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
klima Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
parking Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
wifi Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
tv Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
ne Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
ne Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
minibar Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
sef Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
fen Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
gym Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
ne Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
igraonica Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
ne Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
frizider Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
avio Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
bus Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
auto Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
plazadaljina Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada
0m
centardaljina Hotel Palm Royale Resort Soma Bay 5*****, Hurgada 
Cena:od 828 eur
Lokacija Nalazi se u mestu Soma Bay na svojoj plaži, oko 50km južno od centra Hurgade i aerodroma. Opšti podaci Hotel zauzima površinu od 70.000m², čini ga glavna petospratna i trospratne zgrade, u ponudi ima 445 smeštajnih jedinica. Poznat je po prelepoj plaži, a zbog svoje lokacije preporučuje se i ljubiteljima sportova na vodi. Gostima su na raspolaganju restorani i barovi kao i brojni zabavni i sportski sadržaji. Za decu tu su dečiji bazen, igralište i mini klub. Plaža Hotel ima prostranu, lepo uređenu peščanu plažu, dugačku 1,2km koja važi za jednu od najlepših u regiji Crvenog mora. Gosti mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire. Smeštaj Hotel ima ukupno 445 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, ketler, sef, mini bar. Superior sobe su veličine oko 45m². Superior Beach Front su veličine oko 45m², imaju pogled na more. Club sobe su veičine oko 45m². Family sobe su veličine oko 65m², nalaze se na prvom spratu. Plaća se: telefon, room service. Hrana i piće Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran – Cafe Stella i četiri a la carte restorana – El Tannour, Taverna Barba Kiriako’s (grčka kuhinja), Asian Delights i Il Portico (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Atrium Bar, Azur Bar, Captain Nemo’s Bar, Cleopatra Disco, Johnny’s Bar i Pool Bar. Plaća se: uvozna alkoholna pića, flaširana pića, a la carte restorani, ceđeno voće, nargila i ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Ostali sadržaji Lekar, fotograf, apoteka, prodavnice, frizer, limuzina, konferencijska sala, bankomat. Sport i zabava Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, četiri teniska terena, odbojka na plaži, mini golf, vaterpolo, aerobik u vodi, animacije, fitnes programi, Wi-Fi internet u javnim prostorijama hotela. Plaća se: ronjenje, bilijar, portovi na vodi, paket brzog interneta i ostalo van koncepta. Spa & wellness U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno Plaća se: suana, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i drugi tretmani. Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Последњи пут измењено petak, 30 jun 2023 16:27