tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam

Sajt_baneri_-29 Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam

logo_mob Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
0800 400 104    

  LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu)last_minute_novi Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam LAST MINUTE  Hurgada (kliknite za ponudu) 

                                   * Za sve rezervacije do 15. MAJA 2024. godine  BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)

?️ PARKING NA AERODROMU BEOGRAD (-30% popusta uz FANTAST VAUČER)
1f4b6 Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam Plaćanje u ratama do 20.12.2024!
1f4c8 Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam Popust na osiguranje sa uključenim Covid-om za kupovinu *Online u iznosu od -30%
1f64b_200d_2642 Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam Samo ako želite sve ovo u jednom paketu: Jeftino, Sigurno, Lako, Brzo i dobro 100%
1f4c8 Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam  YR/YQ taksa (taksa za gorivo, tj razlika u ceni goriva u trenutku ugovaranja i realizacije leta) trenutno iznosi:+ 0 € JU/+0 € AC po osobi uključujući i decu (bebe ne plaćaju). (*za kasnije letove iznos će biti poznat najkasnije 7 dana pre leta). Napominjemo da ne možemo da utičemo na visinu YQ taksi koje su podložne promenama, a kako je i navedeno u svim Programima putovanja i Zakonu o turizmu (član 64).  
*(08. jan 2024) Cena transfera Novi Sad-Aerodrom i Aerodrom-Novi Sad za FANTAST putnike: *Besplatno (Novi Sad-Aerodrom) i 20 € (Aerodrom-Novi Sad), za ostale putnike Transfer Novi Sad-Aerodrom 30 € i Aerodrom-Novi Sad 35 € po osobi.
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Egipat 2024> Marsa Alam> Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam

Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam

Додатне информације

4zv Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
 
 
 
 
 
 
 
hb
bazen Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
klima Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
parking Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
wifi Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
tv Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
ne Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
ne Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
minibar Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
sef Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
fen Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
gym Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
spa Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
igraonica Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
ne Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
ne Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
avio Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
ne Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
ne Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
plazadaljina Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam
0 m
centardaljina Hotel Mg Alexander The Great 4 ****, Marsa Alam 3 km
Cena:od 600 eur

Медије

Lokacija Nalazi se u mestu El Quseir, na oko 47km od aerodroma Marsa Alam i oko 260km od aerodroma u Hurgadi. Opšti podaci Hotel je renoviran 2022. godine, zauzima površinu od preko 86.000m2 i u ponudi ima 302 smeštajne jedinice. Zbog bogatog i živopisnog podvodnog sveta predstavlja savršen izbor za sve ljubitelje ronjenja. Za decu tu su dečiji klub i dečiji bazen. Plaća se: čuvanje dece. Plaža Hotel ima svoju peščanu plažu sa koralima. Gostima je na raspolaganju ponton. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Smeštaj Hotel ima 302 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, LCD SAT TV, fen za kosu,set za kafu i čaj, mini bar, terasu/balkon. Sve sobe su površine 43m² i mogu imati pogled more, laguna i bazen. Plaća se: room service, telefon, mini bar. Hrana i piće Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni restoran – Alexander i dva a’ la carte restorana – The Grill i Poseidon (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Sailors Bar, Scuba Bar, Pirates Bar, Beduin Tent i Waves. Plaća se: Beduin Tent, flaširana pića i sveže ceđeni sokovi, turska kafa, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Ostali sadržaji Frizerski salon, usluge pranja i peglanja veša, doktor. Sport i zabava Hotel ima tri bazena(glavni bazen sa jacuzzi-jem, dečiji bazen i bazen za pripremu za ronjenje), teren za tenis, animacija. Za najmlađe Za decu tu su dečiji klub i dečiji bazen. Plaća se: čuvanje dece. Spa & wellness Plaća se: Spa centar Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.