tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Letovanje na Sardiniji

Sajt_baneri_-39 Letovanje na Sardiniji

logo_mob Letovanje na Sardiniji
0800 400 104    
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Italija> Sardinija, Leto

NOVO Sardinija 8 noćenja, letovanje Specilal! Истакнут

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:11 dana, autobus
 • Datum polaska:18. Jul,
 • Noćenja i smeštaj:6 noćenja hotel + 2 noćenja brod
 • Obilasci:Livorno, Algero, Kaljari, Bonifačo, Porto Červo, Olbija , Ferara
 • Cena:Od 699 € First minute cena!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu EUR:150


79d4af064136c8e3753779223db6095a_L Letovanje na Sardiniji
Преузмите прилоге:

11 DANA AUTOBUSOM I FERIBOTOM / 6 NOĆENJA U ALGERU + 2 NOĆENJA BROD

18. jul – 28.jul SPECIJAL!

LIVORNO – ALGERO – KALJARI – BONIFAČO – PORTO ĆERVO - OLBIJA - FERARA

Vreme je da za sebe uradite nešto posebno. Da se obogatite lepim predelima i sjajnim pričama. Ovo putovanje ispunjeno je lepim pričama, fantastičnim predelima, dobrim vinima... Vodimo Vas na ostrvo uspomena koje i danas čuva tajne u svojoj unutrašnjosti. Tajne misteriozne civilizacije Nuraga, ponos drevnih Sarda. Ostrvo pripada Italiji, ali je u svemu drugačije od kulture kopna. Algero je grad u kojem još uvek govore Katalonskim jezikom. Kaljari je prava prestonica, živa luka sa mirisom mora, grad specifičnih prostora i sjajnih vidikovaca. Porto Ćervo je ekskluzivno letovalište na čuvenoj Smaragdnoj obali. A onda sledi odlazak na Korziku! Dok feribot bude prilazio ovom Francuskom ostrvu, oduzeće Vam dah pogled na utvrđeni grad Bonifaćio i panorama 70 metara visokih klifova koji se okomito survavaju u more. Zaista prizor za sećanje!

Program putovanja:

1. dan (četvrtak 18. jul) Polazak iz Novog Sada (AS „Vojvodina“) i iz Beograda (Sava centar) oko 22h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (petak 19. jul)   LIVORNO   Dolazak u LIVORNO u popodnevnim satima. Organizovana šetnja gradom uz razgledanje: Katedrala, Piazza Grande, Nova tvrđava i kvart Mala Venecija... Slobodno vreme za odmor, šetnju, uživanje... Preporuka: prošetajte se do prelepe terase Maskanji koja predstavlja lep vidikovac ka otvorenom moru. U 19 h polazak ka luci ukrcavanje na feribot. Nakon prolaska neophodne procedure sledi ukrcavanje na feribot. Za one koji su odabrali tu opciju, sledi smeštaj u kabine. Noćna plovidba. Tirenskim morem kraj ostrva Elba, Tirenskog arhipelaga i Korzike...

3. dan (subota 20. jul) ALGERO Uplovljavanje na Sardiniju oko 8h. Iskrcavanje sa feribota i nastavak putovanja autobusom. Odlazak do srednjovekovnog gradića ALGERO. Algero je po mnogima najlepši grad na Sardiniji i jedini grad na ostrvu u kojem se još uvek koristi katalonski jezik. Slobodno vreme u glavnoj ulici Karlo Alberto, uz uživanje u trgovinama sa nakitom od skupocenih korala… Smeštaj u hotel u regiji Algera posle 16h. Odmor. Noćenje.

4. dan (nedelja 21. jul) ALGERO Doručak. Slobodno vreme za indidivudalne aktivnosti, uživanje na plažama ili odlazak na fakultativni izlet 2 PLAŽE. Polazak iz Algera u jutranjim satima, poseta i poludnevni boravak na plaži SPIAGGIA LA PELOSA, potom poludnevni boravak na plaži SPIAGGIA DELLA BAIA DELLE MIMOSE. Povratak u hotel oko 18h. Noćenje

5. dan (ponedeljak 22. jul) KORZIKA/ BONIFAČO Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak u 7:30h ujutro na fakultativni izlet na Korziku. Odlazak do luke ukrcaja Santa Tereza Galura. Prelazak preko moreuza Bonifačio (plovidba 1 sat). Dolazak u BONIFAČO na Korzici. Šetnja do utvrđenog Gornjeg grada koji se nalazi na okomitim liticama iznad zaliva i luke. Slobodno vreme za uživanje u zaista jedinstvenom ambijentu Gornjeg grada i Starog grada koji se nalazi uz luku. Polazak iz Bonifačija ka Sardiniji u 15h. Plovidba preko moreuza Bonifačija 1 sat. Povratak u hotel oko 18h. Noćenje.

6. dan (utorak 23. jul) ALGERO Doručak. Slobodno vreme za indidivudalne aktivnosti, uživanje na plažama... Noćenje

7. dan (sreda 24. jul) ARHIPELAG MAGDALENA Doručak. Slobodno vreme za indidivudalne aktivnosti ili polazak u 9h na celodnevni fakultativni izlet. Putovanje ka luci Palau gde ćemo se ukrcati na feri do luke Cala Gaveta i nacionalnog parka arhipelaga Magdalena.

Arhiipelag se nalazi na severozapadu, između Sardinije i Korzike, čini ga 7 velikih i 55 malih ostrva, koja kriju nalepše plaže Italije. Arhipelag se nalazi na UNESCOvoj listi svetske baštine. Šetnja šarmantnim grad La Magdalena, koji je pun šarenih ulica sa zgradama pastelnih boja, crkvama, prodavavnicama suvenira, trg Garibaldi, crkva Santa Maria Magadalena, Prošetaćemo i kroz luku, koja je do današnjih dana sačuvala šarm malog ribarskog sela. Tu je zaliv Tahiti, gde se nalazi jedna do najlepših plaža Sardinijie Cala Cotico, sa sitnim belim peskom i nestvarno tirtiznom bojom mora. povratak u hotel oko 18h. Noćenje.

8. dan (četvrtak 25. jul) KALJARI Doručak. Polazak u 9h na celodnevni fakultativni izlet do Sardske prestonice KALJARIJA. Putovanje središnjim planinskim delom ostrva ka krajnjem jugu. Po dolasku, kraći obilazak grada uz razgledanje: Municipio– palata eklektičkog stila sa sjajno izvedenom fasadom; trgovačka zona Largo Karlo Feliće, živopisni trg Jene, Kastel– srednjovekovno utvrđenje na uzvišici, Kula slonova, katedrala Svete Marije, vidikovac... Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnje i uživanje u sjajnom živopisnom lučkom gradu. Polazak ka hotelu u 18h. Povratak do 22h. Noćenje.

9. dan (petak 26. jul) OLBIJA– PORTO ĆERVO Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u atuobus do 9h. Putovanje do OLBIJE. Kraći organizovani obilazak grada uz razgledanje: bazilika San Semplićio iz 11. veka, crkva Sv. Pavla, Gradska kuća... Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju, odmor, možda i posetu znamenitom Arheološkom muzeju... Popodne, u 14h odlazak do ekskluzivnog turističkog naselja PORTO ĆERVO koje predstavlja sedište fantastične regije Kosta Smeralda (Smaragdna obala). Boravak u Porto Ćervu do 17:00h polazak ka luci Golfo Aranči. Dolazak oko 18h i ukrcaj na feribot za Livorno. Noćna plovidba Tirenskim morem.

10. dan (subota 27. jul) LIVORNO– FERARA   Iskrcavanje u Livornu u jutarnjim časovima (oko 8h). Po iskrcaju sa feribota, polazak autobusom ka FERARI. Dolazak oko 11:30h. Po dolasku sledi kraći obilazak istorijskog centra grada sa Katedralom, zamka Largo porodice d’Este, spomenik Savanaroli... Slobodno vreme 2 sata. Nastavak putovanja ka Srbiji u 14:30h. Putovanje preko Padove, Venecije, Trsta... Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

11. dan (nedelja 28. jul) Povratak u Novi Sad/ Beograd u prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA

redovna cena 759 € sniženo 699€

Cena aranžmana uključuje:

·  Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)

·  prevoz feribotima na relaciji Livorno– Sardinija- Livorno

·  6 noćenja sa doručkom (kontinentalni- klasičan način usluživanja) u hotelu sa 4**** u regiji Algera;

·  smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva– fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)

·  usluge profesionalnog turističkog vodiča

·  obilaske Livorna, Algera, Olbija i Porto Ćerva i Ferare, prema programu

·  organizacione troškove

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Sve druge nepomenute usluge
 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje (može se dobiti u agenciji)
 • Doplata za smeštaj u kabinu na feribotu tokom noćnih plovidbi Livorno – Sardinija - Livorno SMEŠTAJ U DVOKREVETNOJ KABINI PO OSOBI 90€ ZA OBA NOĆENJA // SMEŠTAJ U TROKREVETNOJ KABINI PO OSOBI 80€ // SMEŠTAJ U ČETVOROKREVETNOJ KABINI PO OSOBI 70€ ZA OBA NOĆENJA – OBAVEZNA REZERVACIJA i PLAĆANJE U AGENCIJI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU. 1/3 I 1/4 KABINE IMAJU 1-2 LEŽAJA NA SPRAT!!! AGENCIJA MOŽE DA ASISTIRA U SPAJANJU ZA KABINE.
 • Doplata za jednokrevetnu sobu: 150€
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu: 150€
 • OBAVEZNA DOPLATA za gradske turističke takse u ukupnom iznosu od 20€ po osobi za ceo period boravka - PLAĆANJE NA LICU MESTA NA RECEPCIJI HOTELA!
 • Izlet do Kaljarija prema programu putovanja – 60€
 • Izlet na Korziku Izlet na Korziku prema programu putovanja (u cenu je uključena povratna karta za feribot na relaciji Santa Tereza Galura – Bonigačo) – 95€ (za ovaj izlet nije moguće prijavljivanje na licu mesta! Oni koji žele da idu na Korziku, po navedenoj ceni uplaćuju izlet u agenciji i to minimum 15 dana pre polaska na putovanje!)
 • Izlet do arhipelaga Magdalena (u cenu je uključena povratna karta za brod na relaciji Palau – Cala Gaveta) 95€
 • Izlet 2 plaže - 45€

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2024.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA.
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.12.2024.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.-tog u mesecu, a najkasnije do 20.12.2024.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL "SAN MARCO"  4****, ALGERO  https://hotelsanmarcoalghero.com/ ili sličan

Hotel San Marco se nazi ispred bele peščane plaže u zalivu Algero. Javne plaže su udaljene samo nekoliko minuta hoda. Stari grad je udaljen svega 20 minuta laganog hoda. Sobe su opremljene jednostavno. Sve sobe raspolažu sa klima uređajem, TV-om, kupatilom i balkon. Hotel raspolaže hotelskim bazenom i privatnom plažom za goste hotela. Pored posluženja doručka u hotelskom restoranu, na raspolagnju je i a la carte restoran i piano bar. Ljubazno osoblje hotela na raspolaganju je tokom celog perioda boravka. Recepcija radi od 00/24h.


HOTEL "SOLEADO"  4****, ALGERO   https://www.hotelsoleado.it/ ili sličan

Hotel Soleado nalazi se pored mora na lidu San Đovani i nudi besplatan WiFi i bazen na otvorenom sa terasom za sunčanje. Objekat je udaljen 50 metara od peščane plaže i 15 minuta hoda od istorijskog centra Algera. Sve jednostavno uređene, klimatizovane sobe imaju flat-screen TV i nameštaj od svetlog drveta. Sopstveno kupatilo je opremljeno fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine sobe uključuju balkon i pogled na Algerski zaliv. Svakog dana se služi doručak na bazi švedskog stola sa slatkim i slanim jelima.


HOTEL "RIVIERA"  4****, ALGERO  https://www.hotelriviera-alghero.com/ ili sličan

Hotel Riviera se nalazi na 50 metara od plaže Lido San Đovani i na 20 minuta hoda duž šetališta do istorijskog centra Algera. Sve sobe raspolažu sa klima uređajem, TV-om, kupatilom i balkon. Kontinentalni doručak sa slatkim i slanim proizvodima služi se svakog dana. Ljubazno osoblje hotela na raspolaganju je tokom celog perioda boravka. Recepcija radi od 00/24h. Hotel takođe ima 2 otvorena bazena, TV salon, bar i terasu.


SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o., Bulevar oslobođenja 50 , Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP A-70/2021. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu BANKARSKU GARANCIJU br. 04777-02-0251472 (osigurana suma u visini od 100.000€) „UNI CREDIT BANK SRBIJA AD BEOGRAD“.

Cenovnik broj 1 od 08.03.2024