tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Katmandu, Avio karte Beograd Katmandu

Sajt_baneri_-49 Katmandu, Avio karte Beograd Katmandu

Ви сте овде:Fantast> Daleke> Katmandu, Avio karte Beograd Katmandu

Katmandu, Avio karte Beograd Katmandu

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:Avio karta Beograd Katmandu
 • Datum polaska:Više od 458 hotela
 • Noćenja i smeštaj:4 dana / 3 noćenja
 • Obilasci:Top 8 tura po Katmanduu
 • Cena:Od 639 €

Медије99f0a18506293c6cbf4d08bef9f4126c_L Katmandu, Avio karte Beograd Katmandu Avio karte Beograd Katmandu Avio karte Beograd Katmandu
Преузмите прилоге:
 
 

Nepalska prestonica Katmandu („Prelepa senka“) predstavlja jedan od najčudesnijih gradova na svetu. Nalazi se podno moćnih Himalaja, „Krov sveta“, koji se uzdižu do visina od preko 8000 metara. Nad gradom stražari Mont Everest, najviši vrh na svetu koji pravi senku nad Dolinom Katmandua u kojoj se grad smestio. Ova Dolina naseljena je već hiljadama godina od strane nomadskog plemena Šerpasa koji i danas žive u Nepalu. Legenda govori da je u ovoj dolini Buda tražio smisao svog života i tragao za Nirvanom. U 10. veku je na mestu današnjeg Katmandua, na reci Bagmati, osnovano prvo stalno naselje koje se zahvaljujući karavanskim putevima koji su iz Indije preko Himalaja vodili ka Kini i Mongoliji veoma brzo razvijalo. I danas je ovaj grad u potpunosti okrenut svojoj trgovačkoj funkciji a poslednjih decenija doživljava i pravi turistički uzlet. Svake godine je sve više turista i avaturista koji dolaze u Nepal i Katmandu u potrazi za adrenalinom ili mirom koji pružaju uske stare ulice Katmandua. Danas grad nastanjuje oko 1,5 milion stanovnika.

Tokom boravka u Katmanduu treba obavezno videti: hram Pašupatinan, Kraljevsku palatu na glavnom gradskom trgu Durbar; Bimsem toranj; itd. U okolini grada, na reci Bagmati nalazi se i najveći nepalski hindu hram Čangu Narajan. Hram je posvećen Bogu Višni i potiče iz 3. veka naše ere.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan poletanje iz Beograda u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja. Boravak na destinaciji, slobodne aktivnosti za fakultativne izlete
Poslednji dan: poletanje aviona i povratak u Beograd, u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja

Brzo i lako rezervišite avio kartu za KatmanduNa sajtu www.avio.rs  mozete brzo, lako i besplatno rezervisati avio karte za sve pravce. Takodje možete se informisati o aktulenim popustima i promocijama na avio karte  ili da pogledate koje smo destinacije odabrali za vas.
Vise detalja za avio karte Beograd Katmandu tako mozete pronaci na www.avio.rs strani Beograd Katmandu aviokarte.


CENE SU PO OSOBI U EVRIMA ZA SVAKODNEVNE POLASKE 2020.

Broj noćenja

Hotel

4 dana

3 noćenja

5 dana

4 noćenja

6 dana

5 noćenja

7 dana

6 noćenja

Doplata za dodatni dan

SPOT ON 708 Shivam Guest House 3*

24

32

40

48

+ 12

Hotel Rising Home 3*

27

36

45

54

+ 13

OYO 260 Hotel Cultural Inn 3*

27

36

45

54

+ 13

Traveler's Holiday Inn 3*

27

36

45

54

+ 13

Hotel Hana 3*

30

40

50

60

+ 15

OYO 259 Hotel White and Peace 3*

30

40

50

60

+ 15

Hotel Nepal Tara 4*

36

48

60

72

+ 18

Hotel Shreesu 4*

51

68

85

102

+ 26

Shangri La Hotel 5*

183

244

305

366

+ 91

Hotel Yak & Yeti 5*

228

304

380

456

+ 114

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Smeštaj u odabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak / “samoposluživanje“-„buffet“)
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 standard sobe sa kupatilom (tuš-WC) – u zavisnosti od kategorije hotela, varira i veličina i sadržaj sobe. Sobe sa 1/2+1 ležajem se sastoje od 2 redovna ležaja, ili jednog francuskog ležaja za dve osobe + trećeg, pomoćnog ležaja, koji je manjih dimenzija, te može bitnije ugroziti komfor treće osobe
 • Odabrani broj noćenja
 • Usluge izdavanja „Voucher“-a
 • Organizacione troškove
 • Prevoz – za avio prevoz posetite naš pretraživač najpovoljnijih avio karata www.aviokarta.eu
 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje – plaća se cca 1-4 eur po osobi dnevno, isključivo na recepciji hotela
 • Transfere sa i do aerodroma na destinaciji
 • Doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi – u zavisnosti od hotela kreće se u rasponu od 50-70% od navedene cene u tabeli
 • Sve ostale, nepomenute usluge

NAPOMENA: Što se tiče troškova vize, agencija ne asistira u postupku obezbeđivanja iste; sve potrebne informacije o viznom režimu možete naći na http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr

NAJNIŽA CENA AVIO KARTE ZA DATU DESTINACIJU, U EKONOMSKOJ KLASI, SA PRTLJAGOM:

Avio karta Bgd – Katmandu (KTM) - Bgd iznosi 715€ (jedno presedanje)
Avio kartu za željeni datum putovanja možete potražiti na sajtu www.aviokarta.eu
Cene Avio karta i aerodromskih taksi su podložne promenama i nisu garantovane do izdavanja karte tj. štampanja karte!

CENA AVIO KARTE JE GARANTOVANA UKOLIKO JE ODMAH PLAĆENA I IŠTAMPANA

NAPOMENE U VEZI DATIH CENA: sve cene date u tabeli su orijentacione, i mogu se promeniti u zavisnosti od željenog termina putovanja! Dakle, uzimaju se kao okvirne! Ukoliko se radi o visokim sezonama (Uskrs, sajmovi, 1.maj, državni praznici, nova godina, i sl.), cena može biti viša i do 3 puta!

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • AVIO KARTA SE PLAĆA U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE BEZ MOGUĆNOSTI ODLOŽENOG PLAĆANJA!
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% od ukupne cene aranžmana se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2020.
 • Platnim i kreditn.im karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju 50% od ukup.ne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak na 12 mesečnih rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2020.

U cenu je uračunat PDV 20%

OPIS SMEŠTAJA:

SPOT ON 708 Shivam Guest House ***, od centra je udaljen 3.2 km, adresa Pashupati Nath Road, Kathmandu. Sve sobe sadrže TV sa kablovskim kanalima i sopstvenim kupatilom, kao i klima uređaj i garderober. Recepcija je na usluzi gostima. Katmandu je udaljen 3,7 km od smeštaja, a Nagarkot je 25 km. (https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g293890-d20595900ReviewsSPOT_ON_708_Shivam_Guest_HouseKathmandu_Kathmandu_Valley_Bagmati_Zone_Central_Region.html)

Hotel Rising Home *** od centra je udaljen 1.7 km, adresa Rayamajhi Marga, Kathmandu. Smešten u Katmanduu na 1 km od mesta Thamel, sadrži smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i zajedničkim dnevnim boravkom. Među sadržajima u ovom objektu su posluga u sobu i bankomat, kao i besplatni WiFi u celom objektu. Smeštaj nudi recepciju koja radi non-stop, zajedničku kuhinju i menjačnicu za goste. Gosti u hotelu mogu uživati u kontinentalnom ili a la carte doručku. Prostor je popularan za biciklizam, a u okviru smeštaja dostupni su iznajmljivanje bicikala i najam automobila. Hanuman Dhoka je na 2,5 km od hotela Rising Home, a trg Katmandu Durbar 2,9 km. (https://rising-home-np.book.direct/en-us?utm_source=gmb)

OYO 260 Hotel Cultural Inn *** od centra je udaljen 3.6 km, adresa Sinamangal, Manpowerbazar, Kathmandu. Smešten u Pashupatinath, nudi bar i besplatan WiFi. Sve sobe sadrže TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima i sopstvenim kupatilom, garderoberom i frižiderom. Smeštaj ima recepciju koja radi 24 sata i uslugu u sobi za goste. Gosti mogu da uživaju u azijskom doručku. Katmandu je udaljen 6 km od smeštaja, a Nagarkot je 23 km. (https://www.oyorooms.com/np/47270-oyo-rooms-oyo-260-hotel-cultural-inn-kathmandu/?)

Traveler's Holiday Inn *** od centra je udaljen 930 m, adresa Thamel, Kathmandu. Udaljen je 5 km od Međunarodnog aerodroma. Recepcija radi 24 sata za potrebe gostiju i pruža usluge razmene valuta,kupovine karata i iznajmljivanja automobila. Hotel nudi ostavu za prtljag, hemijsko čišćenje i pranja veša. Nudi se besplatan WiFi u hotelskim sobama, a sve su sa ventilatorima i imaju prostor za sedenje i radni sto. Kupatila imaju tuš. Hotel se nalazi na samo 400 m od istorijskog vrta snova, 0,5 km od poznatog trga Durbar i 1,5 km od svetog hrama Svaiambhunath. U unutrašnjem restoranu služe se nepalska i kineska kuhinja. Usluga u sobi je dostupna. (https://www.travelersholidayinn.com/)

Hotel Hana *** od centra je udaljen 907 m, adresa Thamel, Kathmandu. Smešten u poznatoj turističkoj destinaciji Thamel, hotel ima recepciju koja radi non-stop i besplatan bežični internet u celom objektu. Međunarodni aerodrom Tribhuvan nalazi se na 5 km od objekta. Do autobuske stanice Balaji ima 15 minuta vožnje. Lokalna atrakcija je hram Pashupati Nath, koji je smešten na 5 km od hotela. Na raspolaganju su iznajmljivanje automobila, praonica rublja, menjačnica i skladište prtljaga. Svaka soba ima ventilator i grejanje, opremljena je televizorom i telefonom. Kupatilo sadrži tuš. Restoran Roof Top Garden nudi nepalsku, indijsku, kinesku i kontinentalnu kuhinju. (http://www.hotelhana.com.np/)

OYO 259 Hotel White and Peace *** od centra je udaljen 4.8 km, adresa: NA, Ward No. 3, Jhamsikhel, Lalitpur. Među sadržajima ovog objekta su restoran, bar, posluga u sobi i sopstveni parking za automobile, kao i besplatni ViFi u celom objektu. Hotel ima porodične sobe. Hotel nudi azijski ili vegetarijanski doručak. Katmandu je udaljen 5 km od hotela, a Nagarkot je 28 km. (https://www.oyorooms.com/np/47188-oyo-rooms-oyo-259-hotel-white-and-peace-lalitpur/?)

Hotel Nepal Tara **** od centra je udaljen 860 m, adresa Narsingh Chowk, Kathmandu. Smešten u Katmanduu, na 2,4 km od Pashupatinath, nudi smeštaj sa restoranom, privatnim parkingom, barom i baštom. Oko 3,7 km od Hanuman Dhoka-a, takođe je 4,3 km od Trga Katmandu Durbar i nudi besplatan WiFi. Rrecepcija radi 24 sata a poseduje i menjačnicu. Sobe sadrže klima-uređaj, prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima, kuhinju, trpezariju i sopstveno kupatilo sa fenom, tušem i toaletnim potrepštinama. Smeštaj nudi kontinentalni ili a la carte doručak. (http://hotelnepaltara.com.np/)

Hotel Shreesu **** od centra je udaljen 821 m, adresa Ward No. 29, Thamel Marg, Kathmandu. Hotel sadrži klimatizovane sobe sa satelitskim TV-om ravnog ekrana. Među sadržajima ovog objekta su restoran, recepcija otvorena 24 sata dnevno i posluga u sobi, kao i besplatan WiFi u celom objektu. Gosti mogu popiti piće u baru. Gosti hotela mogu uživati u doručku na bazi švedskog stola. Prostor je popularan za biciklizam, a u okviru smeštaja dostupni su iznajmljivanje bicikala i rentiranje automobila. (http://www.hotelshreesu.com/)

Shangri La Hotel *****, od centra je udaljen 1.7 km, adresa Lazimpat, Kathmandu. Hotel je okružen bujnom zelenom i baštom Shambala. Hotel poseduje otvoreni bazen zajedno sa saunom i parnim sadržajima. Prostrane klimatizovane sobe opremljene su parketom, sadrže čajnik, lični sef, TV i prostor za sjedenje. Kupatila su opremljena sa fenom za kosu, tuš kabinama i besplatnim toaletnim potrepštinama. Recepcija radi 24 sata, a dostupne su usluge skladištenja prtljaga, pranja veša i peglanja. Na raspolaganju je poslovni centar, a gosti se takođe mogu opustiti u spa centru. U kafiću Garden Shambala Garden poslužuju se različita jela iz indijske, kontinentalne i kineske kuhinje. Hotel je udaljen 2 km od mesta Thamel i Durbar Marg. Od hrama Harati Devi udaljen je 4,5 km, dok je hram Pashupati Nath udaljen 6,5 km. Međunarodni aerodrom Katmandu udaljen je 7 km. (https://www.hotelshangrila.com/)

Hotel Yak & Yeti ***** od centra je udaljen 620 m, adresa Durbar Marg, Kathmandu. Hotel sa 5 zvezdica smešten je u palati u centralnom Katmanduu, okružen starinskim fontanama i uređenim baštama, poseduje kockarnicu, otvoreni bazen i 2 teniska terena. Parking je besplatan. Uređene u prelepim paletama boja, elegantne klimatizovane sobe opremljene su kablovskom televizijom i minibarom, sadrže lični sef, kupatila sa kadom i ogrtačima. Udaljen 10 minuta hoda do mesta Thamel i 15 minuta vožnje od centra grada i Međunarodnog aerodroma Tribhuvan. Gostima su na raspolaganju i kozmetički salon i fitnes centar, takođe i dobro opremljen poslovni centar, sale za sastanke i turistički desk, usluga pranja i hemijskog čišćenja. (https://www.yakandyeti.com/)

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.
 • Plaćanje i doplate u zemlji putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Cena avio karte koju je putnik platio zasniva se na određenim tarifama i odnosi se na prevoz koji je naveden na avio karti, a obračunava se prema tarifama avio kompanija.
 • Putna karta izdata uz posebnu tarifu može biti upotrebljena isključivo pod uslovima odredjenim za tu tarifu. Bilo kakva promena smera, ili datuma poletanja, znači i promenu tarife, odnosno zahteva doplatu koju u tom trenutku promene određuje isključivo avio kompanija.
 • Putnik je obavezan, osim tarife, da plati sve takse i nadoknade koje su važeće u avio prevozu
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Ukoliko je način plaćanja avio karte u gotovini u našim poslovnicama/uplatnim mestima plaćanje se vrši u lokalnoj valuti. Plaćanje avio karte putnik vrši u celosti na dan izdavanja karte, gotovinom, platnom karticom ili preko računa i nije moguće odloženo plaćanje.
 • Ukoliko je plaćanje preko, ili na račun valuta plaćanja je dinar, evro ili američki dolar.
 • Dozvoljeni prtljag koji se predaje može biti maksimum do 23kg i 1 ručni/kabinski prtljag koji se unosi u avion težine do 8kg. Ručni prtljag po svojim dimenzijama može biti dug maksimalno 55 cm, širok maksimalno 40 cm i dubok maksimalno 20 cm,dok njihov zbir maksimalno iznosi 115 cm. Putnik sme imati uz sebe samo jedan komad ručnog prtljaga maksimalne težine 8 kg, ukoliko to nije drugačije određeno unutrašnjim propisima prevoznika (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje).
 • Napominjemo da u ručnom prtljagu nije dozvoljeno nositi oštre predmete i tečnost preko 100 ml
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja, organizatora putovanja agencije Fantast Tourist
 • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od putovanja i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Putnicima državljanima Republike Srbije, preporučuje se, da se upoznaju o uslovima ulaska i boravka u Nepalu na internet stranici Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemalje, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja boravka
 • Putnik mora da poseduje međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od minimum 15.000 €. Može se kupiti u agenciji.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Dopunski sadržaji smeštajnih objekta zavise od opremljenosti samog objekta i dostupnosti određenih sadržaja i moguće ih je doplatiti na recepciji hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
 • Hoteli odgovaraju službenoj kategorizaciji po nomenklaturi turističke organizacije zemlje u koju putujete.
 • Cene i raspoloživost hotela su urađeni po trenutnom stanju „on-line“ sistema i podložni su promenama
 • Ulazak u smeštajne objekte , prema hotelskim pravilima, je posle 14.ooh; dok je izlazak iz istih do 9h. Za eventualni raniji ulazak, odnosno kasniji izlazak, vrši se doplata, te iz tog razloga pre putovanja to morate najaviti!
 • Službena valuta u Nepalu je Nepalska rupija (NPR). Za 1 EUR se dobija oko 131 NPR, a za 1 USD 121 NPR.
 • Voltaža: standardna, 220 v
 • KADA SE PUTUJE U KATMANDU: Nepal ima tipičnu monsunsku klimu. Suvi period je od oktobra do maja, dok je vlažni (monsunski) period od juna do septembra. Intervali između ova dva glavna perioda – od septembra do novembra i od marta do maja – smatraju se najpogodnijim za boravak u Nepalu.

OPIS DESTINACIJE :

Katmandu je glavni grad države Nepal. Broj stanovnika iznosi milion. Valuta koja se koristi je nepalski rupi (1 € = 136.18 NPR)

Možete se bliže upoznati sa destinacijom na veb sajtovima:

http://putovanjeokosveta.rs/destinacije_grad_detalji.php?&k=123&z=397&g=398
https://dijanakocic.com/kulturoloski-sok-katmandu/
https://dereta.rs/cached/dereta.rs/Images/e7d35aec-260b-4d60-8573-a45e5ebcc28c-0000016225107.pdf

PREDLOG FAKULTATIVNIH OBILAZAKA:

Jednodnevni obilazak Katmandu doline, sa posetom 7 znamenitosti koje su pod zaštitom UNESCO-a - oko 155 evra.
Nesvakidašnja vožnja avionom preko Himalaja, uključujući i Mont Everest - oko 160 evra.
Pešačka tura Himalajima u trajanju od 9 sati- oko 60 evra.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika.
Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925, Licenca broj: OTP 269/04.02.2020. kat A40.
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 - MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje,
Beograd (osigurana suma u visini od 400.000€).

Broj evidencije programa - 208
Cenovnik broj 1 od 10.02.2020.