tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Avio karte Beograd Bandar Seri Begavan - Leto | Fantast | Avio Karte

Sajt_baneri_-49 Avio karte Beograd Bandar Seri Begavan - Leto | Fantast | Avio Karte

Ви сте овде:Fantast> Daleke destinacije - Jeftine avio karte> Egzotika> Brunej Darusalam, Avio karte Beograd Bandar Seri Begavan

Brunej Darusalam, Avio karte Beograd Bandar Seri Begavan

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:Avio karta Bandar Seri Begavan
 • Datum polaska:Više od 427 hotela
 • Noćenja i smeštaj:4 dana / 3 noćenja
 • Obilasci:Top 10 tura po Bandar Seri Begavanu
 • Cena:Od 700 €

Медије9962afd4d7801adbe96e49a2f2eab69f_L Avio karte Beograd Bandar Seri Begavan - Leto | Fantast | Avio Karte Avio karte Bandar Seri Begavan Avio karte Bandar Seri Begavan
Преузмите прилоге:
 

Zaista neponovljiva i zasigurno jedinstvena ponuda na našem tržištu... Vodimo Vas Brunej smešten na ostrvu Borneo (Kalimantan) u Indonežanskom arhipelagu. Svojom fasadom je okrenut ka toplom i prelepom Južnokineskom moru. Ova malena državica smatra se jednom od najbogatijih zemalja na svetu, a njen sultan za jednog od 20 najbogatijih ljudi na planeti. Glavni i najveći grad ove male države je Bandar Seri Begavan ili jednostavnije Brunei City. Naravno, radi se o jednoj od najluksuznijih turističkih destinacija na svetu i po saznanjima koja imamo naša agencija je prva koja je uvrstila ovu malu neobičnu zemlju u svoju ponudu.

Tokom boravka u Bandaru ne treba da propustite sledeće: veličanstvenu građevinu džamije Omar Saifudina koja je u večernjim satima obajsana spektakulranim svetlosnim efektima, Muzej kraljevske riznice sa basnoslovnom zbirkom blaga Bruneja, zatim treba videti fantastičnu Istana Nurul Iman palatu u kojoj se nalazi zvanična rezidencija sultana od Bruneja. Preporučujemo Vam da neizostavno posetite tzv Vodeno selo- Kampung Ayer izgrađeno u potpunosti na vodi a do kojeg se stiže veoma brzo iz Bandara uz pomoć vodenog taksija.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan poletanje iz Beograda u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja. Boravak na destinaciji, slobodne aktivnosti za fakultativne izlete
Poslednji dan: poletanje aviona i povratak u Beograd, u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja

Brzo i lako rezervišite avio kartu za Bandar Seri Begavan Na sajtu www.avio.rs  mozete brzo, lako i besplatno rezervisati avio karte za sve pravce. Takodje možete se informisati o aktulenim popustima i promocijama na avio karte  ili da pogledate koje smo destinacije odabrali za vas.
Vise detalja za avio karte Beograd Bandar Seri Begavan tako mozete pronaci na www.avio.rs strani Beograd Bandar Seri Begavan aviokarte.

CENE SU PO OSOBI U EVRIMA ZA SVAKODNEVNE POLASKE  2020.

Broj noćenja

Hotel

4 dana

3 noćenja

5 dana

4 noćenja

6 dana

5 noćenja

7 dana

6 noćenja

Doplata za dodatni dan

Kiulap Plaza Hotel 3*

81

108

135

162

+ 40

Parkview Hotel 3*

90

120

150

180

+ 45

Badi'ah Hotel 3*

93

124

155

186

+ 47

Times Hotel 3*

108

144

180

216

+ 54

Palm Garden Hotel 3*

111

148

185

222

+ 56

The Brunei Hotel 3*

114

152

190

228

+ 57

Mulia Hotel 4*

126

168

210

252

+ 63

The Centre Point Hotel 4*

129

172

215

258

+ 65

Radisson Hotel Brunei Darussalam 4*

201

268

335

402

+ 100

The Capital Residence Suites 4*

273

364

455

546

+ 136

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Smeštaj u odabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak / “samoposluživanje“-„buffet“)
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 standard sobe sa kupatilom (tuš-WC) – u zavisnosti od kategorije hotela, varira i veličina i sadržaj sobe. Sobe sa 1/2+1 ležajem se sastoje od 2 redovna ležaja, ili jednog francuskog ležaja za dve osobe + trećeg, pomoćnog ležaja, koji je manjih dimenzija, te može bitnije ugroziti komfor treće osobe
 • Odabrani broj noćenja
 • Usluge izdavanja „Voucher“-a
 • Organizacione troškove
 • Prevoz – za avio prevoz posetite naš pretraživač najpovoljnijih avio karata www.aviokarta.eu
 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje – plaća se cca 1-4 eur po osobi dnevno, isključivo na recepciji hotela
 • Transfere sa i do aerodroma na destinaciji
 • Doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi – u zavisnosti od hotela kreće se u rasponu od 50-70% od navedene cene u tabeli
 • Sve ostale, nepomenute usluge

NAPOMENA: Što se tiče troškova vize, agencija ne asistira u postupku obezbeđivanja iste; sve potrebne informacije o viznom režimu možete naći na http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyrN

NAJNIŽA CENA AVIO KARTE ZA DATU DESTINACIJU, U EKONOMSKOJ KLASI, SA PRTLJAGOM:

Avio karta Bgd- Bandar Seri Begawan (BWN) -Bgd iznosi 815 evra (2 presedanja)
Avio kartu za željeni datum putovanja možete potražiti na sajtu www.aviokarta.eu
cene Avio karta i aerodromskih taksi su podložne promenama i nisu garantovane do izdavanja karte tj. štampanja karte!
CENA AVIO KARTE JE GARANTOVANA UKOLIKO JE ODMAH PLAĆENA I IŠTAMPANA

NAPOMENE U VEZI DATIH CENA: sve cene date u tabeli su orijentacione, i mogu se promeniti u zavisnosti od željenog termina putovanja! Dakle, uzimaju se kao okvirne! Ukoliko se radi o visokim sezonama (Uskrs, sajmovi, 1.maj, državni praznici, nova godina, i sl.), cena može biti viša i do 3 puta!

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE  SE  VRŠI  U  DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI  PO  SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE  NA  DAN  UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • AVIO KARTA SE PLAĆA U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE BEZ MOGUĆNOSTI ODLOŽENOG PLAĆANJA!
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% od ukupne cene aranžmana se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2020.
 • Platnim i kreditn.im karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  50% od ukup.ne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak na 12 mesečnih rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2020.

U cenu je uračunat PDV 20%

OPIS SMEŠTAJA:

Kiulap Plaza Hotel *** nalazi se 1,5 km od centra grada, adresa Kiulap Commercial Area, Bandar Seri Begawan. Svojom pogodnom lokacijom, hotel nudi jednostavan pristup gradskim destinacijama koje se moraju videti. Hotel nudi najbolje usluge i pogodnosti. Besplatan bežični internet u svim sobama, 24-satna recepcija, parking, transfer do aerodroma samo su neke od pogodnosti. Smeštaj u hotelu je postavljen na najviši stepen komfora i praktičnosti. U nekim sobama, gosti mogu pronaći LCD televizor, telefon u kupatilu, stalak za odeću, besplatan čaj, ogledalo. Hotel nudi mnoštvo rekreativnih mogućnosti kao što su fitnes centar. (http://kiulap-plaza-hotel.com/)

Parkview Hotel *** nalazi se na 10,30 km od centra, adresa Lot 36204 Jalan Pertanian Luahan, Jerudong. Hotel sa 3 zvezdice u blizini Jerudong Park-a. Uz 2 restorana, ovaj nepušački hotel ima otvoreni bazen i fitnes centar. Besplatan bežični internet u javnim prostorima, besplatno parkiranje i besplatan prevoz do aerodroma takođe su obezbeđeni. Ostale pogodnosti uključuju spa centar, usluge recepcije i hemijsko čišćenje. Sve 124 sobe pružaju pogodnosti poput frižidera i aparata za kafu, plus besplatni WiFi i LCD televizori. Minibar, posluga u sobi i voda u boci među ostalim su pogodnostima koje su na raspolaganju gostima. U kupatilima su uključeni dodaci kao što su: papuče, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu.   (https://parkviewhotelbn.com/)

Badi'ah Hotel *** 6,3 km udaljen od centra, adresa Badi'ah Complex Mile 1 1/4, Bandar Seri Begawan. U ponudi hotela su restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen i kafeterija. Besplatan bežični internet u javnim prostorima i besplatan prevoz do aerodroma takođe su obezbeđeni. U skolopu hotela su i poslovni centar i dečji bazen. Svih 55 klimatizovanih soba poseduje dodatke poput ogrtača i papuča, zajedno sa pogodnostima kao što su frižider i aparat za kafu. Besplatni WiFi i posluga u sobi su deo standardne opreme, kao i LCD televizori sa satelitskim kanalima. (http://badiahhotel.com/)

The Brunei Hotel *** lociran na 6,3 km od centra, adresa 95, Jalan Pemancha, Bandar Seri Begawan. Hotel sa 3 zvezdice u Bandar Seri Begavan sa besplatnim parkingom. U ponudi hotela su restoran, sala za sastanke i recepcija. Parkiranje je besplatno. Ostale pogodnosti uključuju hemijsko čišćenje, mogućnost pranja rublja i organizacije turističkih obilazaka i kupovine ulaznica. Sve 62 smeštajne jedinice klimatizovane su i nude besplatan WiFi, besplatne proizvode u minibaru i televizore sa uslugom Netfliks. Kupatila uključuju tuševe i fen za kosu. (http://thebruneihotel.com/)

Times Hotel 3*** lociran 1 km od centra na adresi 2nd Floor, Times Square Shopping Centre, Bandar Seri Begawan. Ovaj nepušački hotel sadrži restoran, otvoreni bazen i 24-satna uslugu u sobi. Besplatan bežični internet u javnim prostorima, besplatno parkiranje i besplatan prevoz do aerodroma takođe su obezbeđeni. Sve 112 zvučno izolovane sobe sa klimatizacijom i balkonima, sadrže besplatan bežični internet, LCD tv sa satelitskim kanalima, frižider i aparat za kafu. Kupatila imaju tuševe, papuče, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Pored toga, sobe uključuju besplatnu flaširanu vodu; peglu i dasku za peglanje. Čišćenje soba je svakodnevno. (http://www.timeshotelbrunei.com/)

Palm Garden Hotel *** 4,7 km od centra u ulici Lot 45328, Simpang 88, Kampong Kiulap, Bandar Seri Begawan. Hotel sa 3 zvezdice u blizini Jame'Asr Hassanil Bolkiah džamije. U ovom hotelu  su restoran, otvoreni bazen i zdravstveni klub. Besplatan bežični pristup internetu u javnim prostorima i besplatno parkiranje na sopstvenom parkingu. Uz to tu su hemijsko čišćenje i recepcija otvorena 24 sata. Svih 40 klimatizhovanih soba nudi besplatni WiFi, plus minibar i televizore s ravnim ekranom sa kablovskim kanalima. Gostima su na raspolaganju i usluga u sobi, besplatna flaširana voda i fen za kosu. (http://www.palmgarden-hotel.com/)

Mulia Hotel **** udaljen 1,8 km od centra u ulici  Lot 31954 Simpang 9 Kg, Bandar Seri Begawan. Uz 2 restorana, ovaj hotel ima otvoreni bazen i 24-satni fitnes centar. Bežični internet u javnim prostorima je besplatan. Ostale pogodnosti uključuju kafeterija, 24-satna posluga u sobi i poslovni centar. Svih 145 klimatizovanih soba nude besplatan bežični internet, 24-satnu poslugu u sobi i televizore. Gosti će takođe naći minibar, tuš, papuče, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Pored toga sobe uključuju besplatnu vodu u boci i aparat za kafu ili čaj. (http://muliahotelbrunei.com/?fbclid=IwAR2vTgWE2BQQ-OZXtuyCx71JC6RaQT_rsuMe961Cc8B7VsqFLcGzLdyf8h4)

The CentreP oint Hotel **** na 4,7 km od centra, adresa: Abdul Razak Complex, Gadong, Bandar Seri Begawan. Uz otvoreni bazen, ovaj nepušački hotel sadrži fitnes centar i recepciju koja radi non-stop. Besplatan bežični pristup internetu u javnim prostorima i besplatno parkiranje na sopstvenom prostoru. Svih 215 soba sa klimatizacijom nudi besplatni WiFi, televizore sa satelitskim kanalima i tuševe, kao i besplatne toaletne potrepštine. (http://www.thecentrepointhotel.com/)

Radisson Hotel Brunei Darussalam **** koji se nalazi 5,7 km, na adresi Jalan Tasek, Bandar Seri Begawan. Uz 2 restorana, ovaj hotel nudi spa centar sa kompletnom uslugom i otvoreni bazen. Besplatan bežični internet u javnim prostorima i besplatan šatl prevoz su u sklopu ponude. Pored toga, u okviru objekta nalaze se zdravstveni klub, bar pored bazena i snack bar. Sve 142 klimatizovane sobe imaju dodatke poput ogrtača i papuča, a naravno i besplatni WiFi i televizori sa kablovskim kanalima. Gosti imaju mogućnost za 24-časovnu poslugu u sobi, minibar i aparat za kafu. (https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-bandar-seri-begawan?)

The Capital Residence Suites **** na udaljenosti 5.9 km od centra grada, na adresi: Simpang 2, Lot 21027, Bandar Seri Begawan. Ovaj aparthotel sadrži restoran, usluge recepcije i hemijsko čišćenje. Dostupan je besplatan doručak na bazi švedskog stola, kao i besplatan WiFi u javnim prostorima, besplatno parkiranje i besplatan prevoz do aerodroma. Pored toga, na raspolaganju su praonica veša, brza prijava i ekspresna odjava. Svaki apartman nudi besplatni WiFi, posluga u sobi i LCD TV sa kablovskim kanalima. Hotel nudi 44 klimatizovane smeštajne jedinice sa sefovima i besplatnom vodom u boci. Kupatila su sa tušem, besplatnim toaletnim potrepštinama i fenom za kosu. Sobe se čiste svakodnevno, a na zahtev moze se dobiti pegla i daska. (https://www.capitalresidencebn.com/)

                                                                               

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.
 • Plaćanje i doplate u zemlji putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Cena avio karte koju je putnik platio zasniva se na određenim tarifama i odnosi se na prevoz koji je naveden na avio karti, a obračunava se prema tarifama avio kompanija.
 • Putna karta izdata uz posebnu tarifu može biti upotrebljena isključivo pod uslovima odredjenim za tu tarifu. Bilo kakva promena smera, ili datuma poletanja, znači i promenu tarife, odnosno zahteva doplatu koju u tom trenutku promene određuje isključivo avio kompanija.
 • Putnik je obavezan, osim tarife, da plati sve takse i nadoknade koje su važeće u avio prevozu
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Ukoliko je način plaćanja avio karte u gotovini u našim poslovnicama/uplatnim mestima plaćanje se vrši u lokalnoj valuti. Plaćanje avio karte putnik vrši u celosti na dan izdavanja karte, gotovinom, platnom karticom ili preko računa i nije moguće odloženo plaćanje.
 • Ukoliko je plaćanje preko, ili na račun valuta plaćanja je dinar, evro ili američki dolar.
 • Dozvoljeni prtljag koji se predaje može biti maksimum do 23kg i 1 ručni/kabinski prtljag koji se unosi u avion težine do 8kg. Ručni prtljag po svojim dimenzijama može biti dug maksimalno 55 cm, širok maksimalno 40 cm i dubok maksimalno 20 cm, dok njihov zbir maksimalno iznosi 115 cm. Putnik sme imati uz sebe samo jedan komad ručnog prtljaga maksimalne težine 8 kg, ukoliko to nije drugačije određeno unutrašnjim propisima prevoznika (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje).
 • Napominjemo da u ručnom prtljagu nije dozvoljeno nositi oštre predmete i tečnost preko 100 ml
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog  broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja, organizatora putovanja agencije Fantast Tourist
 • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od putovanja i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Putnicima državljanima Republike Srbije, preporučuje se, da se upoznaju o uslovima ulaska i boravka u Kraljevini Tajland na internet stranici Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemalje, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja boravka
 • Za ulazak u Kraljevinu Tajland neophodno je da putna isprava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja.
 • Putnik mora da poseduje međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od minimum 15.000 €. Može se dobiti u agenciji po ceni od oko 1 € po danu putovanja.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Dopunski sadržaji smeštajnih objekta zavise od opremljenosti samog objekta i dostupnosti određenih sadržaja i moguće ih je doplatiti na recepciji hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
 • Hoteli  odgovaraju službenoj kategorizaciji po nomenklaturi turističke organizacije zemlje u koju putujete.
 • Cene i raspoloživost hotela su urađeni po trenutnom stanju „on-line“ sistema i podložni su promenama
 • Ulazak u  smeštajne objekte , prema hotelskim pravilima, je posle 14.ooh; dok je izlazak iz istih do 9h. Za eventualni raniji ulazak, odnosno kasniji izlazak, vrši se doplata, te iz tog razloga pre putovanja to morate najaviti!
 • Službena valuta u Bruneju je Brunejski dolar BND, 1 BND je oko 0,65 €
 • Voltaža: standardna, 220 v
 • KADA SE PUTUJE U BRUNEJ: sušna sezona, bez padavina je od novembra do maja meseca; dok su kiše veoma česte u periodu maj-novembar! Posebno tokom letnih meseci!

OPIS DESTINACIJE :

Ova mala država se nalazi u Jugoistočnoj Aziji, na indonežanskom ostrvu Borneo (Kalimantan) i ima oko 420,000 stanovnika. Valuta je brunejski dolar (1 evro iznosi 1,54 brunejskih dolara). 

Više o ovoj državi možete videti na veb sajtovima:

https://www.riopricesaputovanja.com/v1/brunej-vodic-za-pocetnike/ ,

PREDLOG FAKULTATIVNIH OBILAZAKA:

Dnevni izlet do Nacionalnog parka Ulu Temburong oko 105 evra

Obilazak „vodenog sela“ Kampung Ayer oko 80 evra

Rečni safari oko 54 evra

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.
ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.
ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja
(redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). 
Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925, Licenca broj: OTP 269/04.02.2020. kat A40.
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 - MILENIJUM OSIGURANJE AD,
Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd (osigurana suma u visini od 400.000€).

                                                                                                                                                                     Broj evidencije programa - 201
Cenovnik broj 1 od 10.02.2020.