tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Herceg Novi

Sajt_baneri_-5 Herceg Novi

logo_mob Herceg Novi
0800 400 104    
Ви сте овде:Fantast> Leto 2024> Crna Gora Leto> Boko-Kotorska rivijera> Herceg Novi

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 102

Herceg Novi

KORČULA PROLEĆE 2024

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

11.APRIL-15.APRIL / 23.MAJ-27.MAJ / 27.JUN-01.JUL 2024.

Neum – Mostar – Dubrovnik – Korčula - Pelješac

Hercegovina i Dalmacija – more i kamen, sunce i vino. Regije slavne istorije. Mostar - grad pesnika, Šantića i Dučića, čuven po starom mostu remek-delu osmanske arhitekture. Korčula je predivno jadransko ostrvo pozanto po svojoj bogatoj istoriji i očuvanom srednjovjekovnom gradu Korčuli, prekrasnim plažama, kristalno čistom moru te vinogradima i maslinicima. Pelješac je poznat po svojim dugim obalama s prekrasnim plažama, vinogradima koji proizvode kvalitetna vina, posebo Plavac Mali, i tradicionalnim ribarskim selima. Slavni Dubrovnik – „biser Jadrana“ – lepi ambijenti unutar gradskih zidina, glavni trg,  stara luka, Stradun, brojne palate i crkve, fascinantna arhitektura. Program osmišljen za uživanje u prirodnim i istorijskim tekovinama ovog prostora.

Program putovanja:

1. dan (četvrtak 11.april / 23.maj / 27.jun)   Polazak oko 22h iz Novog Sada (AS „Vojvodina“) i oko 23.30h iz Beograda (Sava centar). Noćna vožnja ka Bosni i Hercegovini. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (petak 12.april / 24.maj / 28.jun) MOSTAR - NEUM   Odlazak u divni Šantićev MOSTAR. Šetnja starim gradom uz razgledanje Krive ćuprije za koju se veruje da je predstavljala model za izgradnju Starog mosta. Svakako, najveća atrakcija ovog grada je Stari most preko Neretve. Sa obe strane mosta su kule Mostara – čuvara mosta po kojima će grad i dobiti svoje ime. A kada se pređe most, stupa se u najstariji deo grada poznat kao Kujundžiluk. Prošetaćemo se do divne Koski-Mehmed pašine džamije. Slobodno vreme za ćevape, kafu, baklave... Nastavak putovanja ka Neumu. Smeštamo se u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan (subota 13.april / 25.maj / 29.jun) NEUM - DUBROVNIK   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na fakultativni izlet do DUBROVNIKA. Dolazak u Dubrovnik oko 11h. Kraći obilazak starog grada sa razgledanjem moćnih zidina koje su vekovima štitile njegovu nezavisnost. Šetnja Stradunom uz osvrt na crkvu Sv. Vlaha, Knežev dvor, Onurfijevu fontanu, Srpsku pravoslavnu crkvu... Slobodno vreme. Povratak u Neum nakon 17h. Noćenje.

4. dan (nedelja 14.april / 26.maj / 30.jun) NEUM – KORČULA - PELJEŠAC Doručak. Odjava iz hotela do 10h. Slobodno vreme ili polazak na fakultativni izlet do ostrva Korčule. Vožnja autobusom preko Pelješca do mesta Orebić odakle ćemo trajektom preći do KORČULE. Nakon nekih pola sata vožnje naći ćemo se u istoimenom grad, gradu Marka Pola. Obilazimo grad sa vodičem, Katedralu sv. Marka sa čijeg se zvonika pruža prelepi pogled na grad, čija struktura podseća na riblju kost, zatim kuću Marka Pola, postoje mnogi zapisi koji tvrde da je veliki moreplovac rođen upravo na Korčuli, kopnena vrata glavni ulaz u istorijski deo grada, ulicu mislilaca, koja je jedina ulica bez stepenica u ovom gradu. Slobodno vreme za posetu muzeju i individualne aktivnosti. U povratku svraćamo do lokalne vinarije na PELJEŠCU, fakultativna degustacija peljeških vina (rezervacija neophodna). Povratak u Neum i nastavka vožnje prema Srbiji, uz kraće pauze za odmor i osveženje. Noćna vožnja.

5. dan (ponedeljak 15.april / 27.maj / 01.jul)     Povratak u Beograd i Novi Sad u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

hotel / termin

11. – 15. april

23. – 27. maj

27. jun -01. jul

Hotel 3*

179 € 159€

189 € 169€

199 € 179€

Hotel 4*

199 € 179€

209 € 189€

219 € 199€

Snižena cena odnosi se na ograničen broj mesta po terminu

CENA PAKETA IZLETA za uplate u agenciji

umesto 85€ samo 70€

Navedena cena paketa izleta obuhvata sledeće:

 • Izlet Dubrovnik prema programu
 • Izlet za Pelješac - Korčula prema programu

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
 • smeštaj u hotelu izabrane kategorije na bazi 2 noćenja sa doručkom (samoposluživanje/“buffet“)
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl., što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • obilazak Mostar prema programu putovanja
 • usluge profesionalnog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja
 • organizacione troškove

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • sve ostale nepomenute usluge
 • Obavezno međunarodno putno osiguranje(dostupno u agenciji)
 • ulaznice za muzeje i druge turističke ob jekte
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 80€
 • doplatu za dodatno sedište u autobusu – 75 €
 • degustacjia vina na Pelješcu;
 • Ukoliko niste unapred u agenciji uplatili ponuđeni paket izleta, cene za uplatu na licu mesta iznosi:
 • Izlet Dubrovnik prema programu - 40
 • Izlet za Pelješac - Korčula prema programu - 45

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2024.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata, odnosno najkasnije do 20.10.2024.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2024.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

HOTEL „POSEJDON“ 3***, Neum https://posejdon-neum.com/ ili sličan

Porodični hotel u Neumu, u mediteranskom stilu, udaljen samo 10 metara od kamene plaže. Hotel poseduje klimatizovane sobe sa balkonom i pogledom na more, SAT TVom i besplatnom WiFi konekcijom. Hotel poseduje restoran koji služi jela internacionalne kuhinje. Takođe u okviru restorana se nalazi i velika terasa sa pogledom na more. Na plaži se nalaze ležaljke i suncobrani.


HOTEL „MAREA HOTEL & SPA“ 4****., Neum https://hotelmarea.ba/en/ ili sličan

Hotel se nalazi u Neumu na samo 150m od plaže. Objekat sa impresivnim panoramskim pogledom na more, u kojem gosti mogu da uživaju u moderno opremljenim sobama i suite jedinicama ili u baru u foajeu uz omiljeni koktel i ukusnu hranu.


HOTEL „GRAND NEUM“ 4****., Neum https://www.hotel-neum.com/ ili sličan

Hotel  se nalazi na samoj plaži , od centra grada udaljen je  oko 800 metara .Hotelski sadržaj: recepcija, bar sa terasom, 3 restorana, besplatan WI FI, otvoreni i zatvoreni bazen, spa i welnes centar,besplatan parking, hotelska šljunkovita plaža. Sobe su opremljene sa kupatilom sa tušem,  SAT TV,  balkon, klima uredjaj, mini bar.

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs ili na sledećem linku (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 75 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP A-70/2021. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu BANKARSKU GARANCIJU br. 04777-02-0251472 (osigurana suma u visini od 100.000€) „UNI CREDIT BANK SRBIJA AD BEOGRAD“.

Cenovnik broj 1 od 15.01.2023.Објављено у Evropske Ture

TREBINJE PROLEĆE 2024

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

14.MART-18.MART / 11.APRIL-15.APRIL / 13.JUN-17.JUN 2024.

Trebinje – Herceg Novi – Perast– Kotor - Dubrovnik

Hercegovina! Zemlja gorštaka i surovih planina. Zemlja sunca i vina. Zemlja starostavne istorije koja još uvek šapuće o Travuniji. Zemlja pesnika, Šantića i Dučića. U ovoj divnoj Hercegovini je najdivnije Trebinje podno Leotara. Grad kojim je vladala srpska kraljica Jelena Anžujska, ali i mnogi drugi. Ovo je Dučićev grad, i svakako u rano jutro kada na prozor svoj pogledate, prvo što će vam pasti na pamet su Dučićevi napisi iz „Jutra sa Leutara“. Prošetati se ovim gradom znači uroniti u njegove mediteranske ulice, sići do Trebišnjice, poglede upreti ka divnim platanima... Ovde vreme kao da je stalo. A Sunce, Sunce nad Trebinjem uvek greje. Poslednjeg dana boravka u posetićemo i slavni Dubrovnik. Program osmišljen za uživanje.

 
Program putovanja:

1. dan (četvrtak 14.mart / 11.april / 13.jun)   Polazak oko 22h iz Novog Sada (AS „Vojvodina“) i oko 23.30h iz Beograda (Sava centar). Noćna vožnja ka Crnoj Gori. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (petak 15.mart / 12.april / 14.jun) TJENTIŠTE – TREBINJE   Dolazak u Nacionalni park „Sutjeska“ u prepodnevnim satima. Obilazak lokaliteta TJENTIŠTE sa monumentom iz Drugog svetskog rata koji podseća na slavnu bitku na Sutjesci. Nastavak putovanja do TREBINJA. Po dolasku u grad sunca sledi obilazak grada uz razgledanje: Stara tvrđava sa uklesanom skulpturom Jelene Anžujske, Park pesnika sa skulpturama lavova, Njegoša... Naravno, neizostavna je i Anđelkina kapija. Poseta Trebinju bez divne Hercegovačke Gračanice, ne bi bila potpuna. Podignuta je na jednom uzvišenju sa kojeg se pruža nestvaran pogled na grad i Arslanagića most – prema priči, zadužbina Mehmed-paša Sokolovića. U ovom hramu večno spava veliki Jovan Dučić. Tu, na njegovom grobu govorićemo te daleke i nadahnute stihove... Smeštamo se u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan (subota 16.mart / 13.april / 15.jun) HERCEG NOVI – PERAST - KOTOR   Doručak. Polazak na fakultativni izlet do Bokokotorskog zaliva, bisera Jadrana. Kraći obilazak HERCEG NOVOG, sat kula kao centralno obeležje grada i gradska kafana. Nastavak putovanja ka PERASTU, biseru bokokotorskog zaliva, i gradiću koji pruža najbolji pogled na ostrva Gospa od Škrpjela i Sveti Đorđe. Fakultativni obilazak ostrva Gospe od Škrpjela, koje je prema predanju nastalo jer su lokalni ribari na tom mestu pronašli ikonu Bogorodice i u njenu čast izgradili veštačko ostrvo i crkvu. Nastavljamo naše putovanje ka KOTORU, gradu koji se nalazi na srednjevekovnoj listi UNESCOa. Obići ćemo stari grad, katedralu sv. Tripuna, centralni trg, kao i brojne druge znamenitosti ostale iz perioda Mletačke republike. Iz luke nam mašu putnici sa kruzera a mi fakultativno idemo do nove atrakcije primorja, a to je žičara koja vodi do Lovćena. Uživamo u pogledu na jedan od najstarijih gradova u zalivu, na Jadransko more, zalazak sunca i planine koje ga okružuju. Slobodno vreme za osveženje kafu. Povratak u Trebinje. Noćenje.

4. dan (nedelja 17.mart / 14.april / 16.jun) DUBROVNIK   Doručak. Odjava iz hotela do 10h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na fakultativni izlet do DUBROVNIKA. Dolazak u Dubrovnik oko 11h. Obilazak starog grada (sa lokalnim vodičem i audio opremom) sa razgledanjem moćnih zidina koje su vekovima štitile njegovu nezavisnost. Šetnja Stradunom uz osvrt na crkvu Sv. Vlaha, Knežev dvor, Onurfijevu fontanu, Srpsku pravoslavnu crkvu... Slobodno vreme. Povratak u Trebinje nakon 17h i polazak ka Srbiji. Pravimo kraću pauzu za odmor i osveženje u Višegradu (od aprilskog termina), prelazimo jednu od najpoznatijih ćuprija u Srbiji. Nastavak puta ka Beogradu. Noćna vožnja.

5. dan (ponedeljak 18.mart / 15.april / 17.jun)     Povratak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

Hotel 3*

cena aranžmana po osobi 149 €

specijalna cena 129€

Hotel 4*

cena aranžmana po osobi 169 €

specijalna cena 149€

CENA PAKETA IZLETA za uplate u agenciji

 umesto 70€ samo 55 €

Navedena cena paketa izleta obuhvata sledeće:

 • Izlet Herceg Novi – Kotor prema programu
 • Izlet za Dubrovnik prema programu

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
 • smeštaj u hotelu izabrane kategorije na bazi 2 noćenja sa doručkom (samoposluživanje/“buffet“)
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl., što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • obilazak Trebinja prema programu putovanja
 • usluge profesionalnog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja
 • organizacione troškove

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • sve ostale nepomenute usluge
 • ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 50 €
 • doplatu za dodatno sedište u autobusu – 70 €
 • Gospa od Škrpjela 25€ (obavezna prijava u agenciji, plaćanje na licu mesta vodiču)
 • Ulaznica za žičaru Kotor – Lovćen 13€ (obavezna prijava u agenciji, plaćanje na licu mesta vodiču)
 • Ukoliko niste unapred u agenciji uplatili ponuđeni paket izleta, cene za uplatu na licu mesta iznosi:
 • Herceg Novi-Kotor – 35 €
 • Izlet za Dubrovnik – 35 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2024.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata, odnosno najkasnije do 20.10.2024.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2024.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

HOTEL „IN“ 3***, Trebinje https://hotelintrebinje.com/ ili sličan

U skladu sa okruženjem postavljena je i poslovna koncepcija hotela IN – modernog objekta, čija su glavna obilježja udobnost, funkcionalnost i intimnost, koji uključuju sve neophodne sadržaje važne za vrhunski kvalitet i nivo usluge. Hotel se nalazi u Trebinju, u centra grada. Poseduje mali lobi, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka, WiFi konekciju. Sobe su komforne i sve sadrže kupatilo sa tuš-wc, TV, klima uređaj, centralni grejni sistem.


HOTEL „LEOTAR“ 4****., Trebinje https://www.hotelleotar.com/sr/hotel/ ili sličan

Smešten u bujnom okruženju u samo centru Trebinja, sa veličanstvenim pogledom na Stari grad, nedavno renovirani hotel Leotar nudi luksuzan smeštaj i sve neophodne sadržaje. Na 32 km od Herceg Novog i 30 km od Dubrovnika, ovaj hotel predstavlja idealnu polaznu tačku za kratke posete obližnjim gradovima i na Jadranskoj obali. Dva restorana nude lokalnu i internacionalnu kuhinju, kao i veliki izbor pića, uključujući i odlična lokalna vina. U prizemlju se nalazi klimatizovan restoran koji može primiti do 200 ljudi. Tokom leta on ima i letnju baštu. Na drugom spratu se nalazi restoran za 86 ljudi. Sobe su komforne, i sve poseduju kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, TV, mini-bar, sef.

 

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs ili na sledećem linku (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 75 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP A-70/2021. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu BANKARSKU GARANCIJU br. 04777-02-0251472 (osigurana suma u visini od 100.000€) „UNI CREDIT BANK SRBIJA AD BEOGRAD“.

Cenovnik broj 1 od 15.01.2023.

Објављено у Evropske Ture

5 DANA AUTOBUSOM / 3 NOĆENJA

10. april – 14. april 2024. / 30. april – 04. maj 2024.

PAG – ZADAR – ŠIBENIK – KRKA – TROGIR – SPLIT - PLITVICE

Dalmacija... Toliko lepa da je utkana u bezbroj prelepih pesama koje o njoj pevaju... Miris Mediterana, onog pravog, nekako vraća davna sećanja... Naše putešestvije ćemo otpočeti posetom ostrvu Pag i istoimenom gradu Pagu. Pag je grad koji nudi sačuvane spomenike kulture, gastronomske specijalitete i posve drugačiju prirodu sa kamenim čarolijama. Na prvi pogled ostrvo Pag je kamenito, surovo, obrubljeno nebesko plavim morem, smešten pod krilom Velebita. Često se naziva „ostrvom kamena" ili „Mesečevim ostrvom" zbog površine koja pruža pomalo nesvakidašnji pejzaž. Putovanje nastavljamo do prelepog Zadra, grada koji beleži 3000 godina svog postojanja... Šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postaće šetnja kroz istoriju, ali i doživljaj savremenog života. Kao grad spomenik okružen starim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih savremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svetu. Izlet do Šibenika i Nacionalnog parka Krka ostaće u neizbrisivom sećanju. Sam Nacionalni park Krka poznat je po slapovima koji oduzimaju dah... Mi ćemo posetiti Skradinski buk. Na ovom izletu posetićemo i divni Šibenik koji je poznat po svojoj velelepnoj katedrali Sv. Jakova. Na divnom izletu ćemo uživati u prelepom Trogiru i u pesmama opevanom Splitu. Na kraju našeg putešestvija posetićemo Plitvička jezera, jedan od najlepših nacionalnih parkova ne samo Hrvatske, već i cele Evrope. Žubor reke Korane, neverovatni slapovi, spektakularna priroda, nikoga ne ostavlja ravnodušnim... Specijalno skrojeno putovanje za sve one koji žele obradovati svoje oči i ispuniti srce i dušu... Pridružite nam se!


Program putovanja:

1. dan (sreda 10. april/ utorak 30. april) Polazak iz Novog Sada oko 22:30h i Beograda oko ponoći. Putovanje preko Hrvatske linijom Bajakovo– Slavonski Brod– Zagreb– Karlovac. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (četvrtak 11. april/ sreda 01. maj ) PAG– ZADAR– VODICE   Dolazak na ostrvo PAG u prepodnevnim satima. Po dolasku, sledi odlazak do istoimenog grada Paga. Kraći organizovani obilazak grada uz razgledanje: Magazini soli u luci grada, crkva Sv. Frane, Knežev dvor iz XV veka, crkva Sv. Jurja, sveca zaštitinika ostrva Pag… Slobodno vreme za predah. Nastavak puta ka ZADRU- jednom od najlepših gradova Dalmacije. Po dolasku sledi obilazak istorijskog jezgra grada uz razgledanje: crkva Sv. Donata– simbol Zadra iz IX veka, Kneževa palata, plemićke mletačke palate iz XV i XVI veka, Morske orgulje… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel u regiji Vodice. Odmor. Noćenje.

3. dan (petak 12. april/ četvrtak 02. maj) TROGI– SPLIT Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet do gradova čija se istorijska jezgra nalaze pod zaštitom UNESCO-a. Odlazak do TROGIRA i obilazak starog grada: katedrala Svetog Lovre, crkva Svetog Jovana Krstitelja, Kamerlengo kula, trogirska riva… Kraće slobodno vreme. Nastavak putovanja ka SPLITU. Dolazak u grad Dioklecijana i njegove palate: obilazak splitske rive, Prokurativa, Zlatnih vrata, Katedrale Sv. Duje, Narodnog trga, SPC Svetog Save. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel nakon 19h. Noćenje.

4. dan (subota 13. april/ petak 03. maj) KRKA– ŠIBENIK   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet. Odlazak do NACIONALNOG PARKA KRKA. Poseta parku uz razgledanje Skradinskog buka. Nastavak putovanja do ŠIBENIKA. Po dolasku sledi kraći organizovani obilazak istorijskog jezgra uz razgledanje: katedrala Sv. Jakova – jedan od simbola grada, spomenik Juraju Dalmatincu, Knežev dvor, trg sa 4 bunara, Biskupija. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel nakon 20h. Noćenje.

5. dan (nedelja 14. april/ subota 04. maj) PLITVICE– NOVI SAD/BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela u ranim jutarnjim satima. Polazak ka Nacionalnom parku PLITVICE. Po dolasku, sledi poseta parku (fakultativno) uz individualni boravak u parku (u zavisnosti od vremenskih uslova turistima je na raspolaganju vožnja brodom preko jezera, vožnja malim turističkim vozom, pešačke staze…). Park je najvećim delom prekriven šumskom vegetacijom, a turistički najzanimljiviji i najatraktivniji deo Parka– jezera, zauzimaju tek nešto manje od 1 % površine parka. Jezerski sastav čini 16 imenovanih i nekoliko manjih, kaskadno poređanih jezera. Boravak u parku je ograničen na 4 sata. Polazak ka Srbiji oko 15h. Putovanje preko Karlovca, Zagreba, Slavonskog Broda… Povratak u Novi Sad/Beograd u oko ponoći. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

235 € sniženo 215 €

umesto 105 € samo 90 €

SNIŽENA CENA SE ODNOSI NA OGRANIČEN BROJ MESTA!

Navedena cena uključuje sledeće izlete:

 •   Celodnevni izlet za Šibenik sa posetom NP „Krka“, prema programu
 •   Ulaznica za NP „Plitvička jezera“
 •   Celodnevni izlet Trogir- Split

Cena aranžmana uključuje:

 • Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni– klasični način posluživanja) u hotelu sa 3*** regiji   Zadra
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine   ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili   francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva–   fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor   treće osobe!)
 • razgledanja Paga i Zadra prema programu
 • usluge vodiča tokom celog putovanja
 • troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:

 •    Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 •   Obavezno međunarodno putno osiguranje sa Covid19 pokrićem(može se dobiti u agenciji po        ceni od 800 dinara po osobi)
 •   Individualne troškove– nepomenute usluge
 •   Doplata za jednokrevetnu sobu je 80€ - isključivo na upit
 •   Doplata za dodatno sedište u autobusu 100€
 •   Obavezna doplata za gradsku turističku taksu u iznosu od 2€ po osobi i noćenju (ukupno za tri      noćenja 6€)– plaćanje na recepciji hotela.

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene izleta za uplatu na licu mesta su:

 •   Celodnevni izlet za Šibenik sa posetom NP „Krka“, prema programu– 45 €
 •   Ulaznica za NP „Plitvička jezera“– 30 €
 •   Celodnevni izlet Trogir– Split– 30 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2024.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA.
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.10.2024.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.-tog u mesecu, a najkasnije do 20.10.2024.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

HOTEL „IMPERIAL PARK“ 3***, Vodice https://www.rivijera.hr/en/hotel-imperial-vodice/ ili sličan

Hotel je smešten u letovalištu Vodice. Smešten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica. Poseduje lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, recepciju otvorenu 24 sata, WiFi konekciju, restoran za posluženje obroka... Sobe su komforne, standard kategorije. Poseduju kupatilo sa tuš-wc, TV.


HOTEL „JADRAN“ 3***, Šibenik https://rivijera.eu/hotel-jadran/ ili sličan

Hotel je smešten u samom srcu šibenske rive i predstavlja idealan spoj tradicionalnog i modernog turizma. Predivne prirodne lepote i bogata kulturna baština odlična su kombinacija za odmor iz snova. Poseduje recepciju, restoran za služenje obroka i WiFi. Sobe mogu biti sa pogledom na grad ili pogledom na more. Sve su moderno uređene, klimatizovane, sa telefonom i SAT TVom. Sobe poseduju kupatilo sa tuš-wc i fenom.SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP A-70/2021. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu BANKARSKU GARANCIJU br. 04777-02-0251472 (osigurana suma u visini od 100.000€) „UNI CREDIT BANK SRBIJA AD BEOGRAD“.

Cenovnik broj 1 od 22.11.2023.

Објављено у Evropske Ture
 

DOČEK NOVE 2024. GODINE

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

30. DECEMBAR 2023. – 3. JANUAR 2024.

Hercegovina! Zemlja gorštaka i surovih planina. Zemlja sunca i vina. Zemlja starostavne istorije koja još uvek šapuće o Travuniji. Zemlja pesnika, Šantića i Dučića. U ovoj divnoj Hercegovini je najdivnije Trebinje podno Leotara. Grad kojim je vladala srpska kraljica Jelena Anžujska, ali i mnogi drugi. Ovo je Dučićev grad, i svakako u rano jutro kada na prozor svoj pogledate, prvo što će vam pasti na pamet su Dučićevi napisi iz „Jutra sa Leutara“. Prošetati se ovim gradom znači uroniti u njegove mediteranske ulice, sići do Trebišnjice, poglede upreti ka divnim platanima... Ovde vreme kao da je stalo. A sunce, sunce Trebinjem uvek greje. Ima li lepšeg načina da dočekate novu godinu? A tu je i divni novogodišnji izlet iz Trebinja sa obilaskom Mostara i vrela reke Bune. Prvi januar a vi na starom mostu osluškujete odjeke kujundžijskih čekića i gledate u kaldrmu vekova. Poslednji dan boravka u Hercegovini posetićemo manastir Tvrdoš i slavni Dubrovnik. Program osmišljen za uživanje. SREĆNA NOVA GODINA!

Program putovanja:

1. dan (subota 30. decembar)   Polazak oko 21h iz Novog Sada (AS „Vojvodina“) i oko 22.30h iz Beograda (Sava centar). Noćna vožnja linijom Čačak – Užice – Višegrad - Foča. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (nedelja 31. decembar)   TJENTIŠTE – TREBINJE   Dolazak u Nacionalni park „Sutjeska“ u prepodnevnim satima. Obilazak lokaliteta TJENTIŠTE sa monumentom iz Drugog svetskog rata koji podseća na slavnu bitku na Sutjesci. Nastavak putovanja do TREBINJA. Po dolasku u grad sunca sledi obilazak grada uz razgledanje: Stara tvrđava sa uklesanom skulpturom Jelene Anžujske, Park pesnika sa skulpturama lavova, Njegoša... Naravno, neizostavna je i Anđelkina kapija. Poseta Trebinju bez divne Hercegovačke Gračanice, ne bi bila potpuna. Podignuta je na jednom uzvišenju sa kojeg se pruža nestvaran pogled na grad i Arslanagića most – prema priči, zadužbina Mehmed-paša Sokolovića. U ovom hramu večno spava veliki Jovan Dučić. Tu, na njegovom grobu govorićemo te daleke i nadahnute stihove... Smeštamo se u hotel. Odmaramo i pripremamo za „najluđu noć“. Fakultativni odlazak u Dubrovnik (22h) na DOČEK NOVE GODINE na Stradunu uz Zdravka Čolića. Polazak ka Trebinju do 1h iza ponoći. Noćenje.

3. dan (ponedeljak 1. januar) BLAGAJ - MOSTAR   Kasniji doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet (11h-20h). Putovanje kraj divnog Stolca ka BLAGAJU. Blagaj je drevni grad nad kojim stražare ostaci srednjovekovne tvrđave za koju se veruje da je bila prestonica čuvenog Stefana Vukčića Kosače. Nedaleko se smestila Derviška tekija, sva usnula u svojoj tišini koju remeti samo huk ledene reke Bune. Ova reka upravo izvire podno Tekije. Čitav krajolik je nestvaran. Odlazak u divni Šantićev MOSTAR. Šetnja starim gradom uz razgledanje Krive ćuprije za koju se veruje da je predstavljala model za izgradnju Starog mosta. Svakako, najveća atrakcija ovog grada je Stari most preko Neretve. Sa obe strane mosta su kule Mostara – čuvara mosta po kojima će grad i dobiti svoje ime. A kada se pređe most, stupa se u najstariji deo grada poznat kao Kujundžiluk. Prošetaćemo se do divne Koski-Mehmed pašine džamije. Slobodno vreme za ćevape, džigaricu, kolače... Povratak u Trebinje do 20h. Noćenje.

4. dan (utorak 2. januar) TVRDOŠ – DUBROVNIK   Doručak. Odjava iz hotela do 9h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na fakultativni izlet (9-11h). Odlazimo do divnog manastira TVRDOŠ, sedišta Zahumsko-hercegovačke i primorske eparhije. Izgrađen je na temeljima male crkve iz 4. veka i nekoliko puta je rušen i paljen. U njemu se zamonašio i veliki Vasilije Ostroški. Povratak u Trebinje do 11h. Slobodno vreme, ili polazak na fakultativni izlet do DUBROVNIKA. Dolazak u Dubrovnik oko 13h. Kraći obilazak starog grada sa razgledanjem moćnih zidina koje su vekovima štitile njegovu nezavisnost. Šetnja Stradunom uz osvrt na crkvu Sv. Vlaha, Knežev dvor, Onurfijevu fontanu, srpsku pravoslavnu crkvu... Slobodno vreme 2 sata. Povratak u Trebinje do 18h i polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

5. dan (sreda 3.januar)     Povratak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

Hotel 3* – RASPRODATO!

cena aranžmana po osobi 169

specijalna cena 149

rasprodato

Hotel 3*sup. – RASPRODATO!

cena aranžmana po osobi 179

specijalna cena 159

rasprodato

Hotel 4*

cena aranžmana po osobi 189

specijalna cena 169
rasprodato

CENA PAKETA IZLETA za uplate u agenciji

umesto 70€ samo 60 €

Navedena cena paketa izleta obuhvata sledeće:

 • Izlet za Blagaj i Mostar prema programu
 • Izlet za manastir Tvrdoš prema programu
 • Izlet za Dubrovnik prema programu

Cena aranžmana obuhvata:

 •   prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
 •   smeštaj u hotelu izabrane kategorije na bazi 2 noćenja sa doručkom (samoposluživanje/“buffet“)
 •   smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl., što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 •   obilazak Trebinja prema programu putovanja
 •   usluge profesionalnog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja
 • organizacione troškove

Cena aranžmana ne obuhvata:

 •    sve ostale nepomenute usluge
 •    ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 •    doplatu za jednokrevetnu sobu – 50 €
 •    doplatu za dodatno sedište u autobusu – 70 €
 •    svečanu novogodišnju večeru u nekom od lokalnih nacionalnih restorana – cena se kreće oko 50 €; isključivo na upit!
 •    transfer do Dubrovnika za Doček nove godine – 15 € (plaćanje isključivo na licu mesta)

Ukoliko niste unapred u agenciji uplatili ponuđeni paket izleta, cene za uplatu na licu mesta iznosi:

 •    Izlet Blagaj – Mostar – 25 €
 •    Izlet za manastir Tvrdoš – 15 €
 •    Izlet za Dubrovnik – 30 €

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2024.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata, odnosno najkasnije do 20.05.2024.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2024. ili SLIČAN

U sve cene je uračunat PDV od 20%

OPIS HOTELA:

HOTEL „IN“ 3***, Trebinje https://hotelintrebinje.com/ ili sličan

U skladu sa okruženjem postavljena je i poslovna koncepcija hotela IN – modernog objekta, čija su glavna obilježja udobnost, funkcionalnost i intimnost, koji uključuju sve neophodne sadržaje važne za vrhunski kvalitet i nivo usluge. Hotel se nalazi u Trebinju, u centra grada. Poseduje mali lobi, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka, WiFi konekciju. Sobe su komforne i sve sadrže kupatilo sa tuš-wc, TV, klima uređaj, centralni grejni sistem.


HOTEL „APIS“ 3***sup., Trebinje https://apistrebinje.com/index.php/hotel-apis ili sličan

Hotel se nalazi u Trebinju, u široj zoni centra, oko 900 metara udaljen od istorijskog dela grada. Raspolaže sa 14 smeštajnih jedinica, malim lobijem, salonom za posluženje doručka, restoran, aperitiv bar, recepcija. Sobe su komforne, i sve poseduju kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, TV, mini-bar, sef,...


HOTEL „LEOTAR“ 4****., Trebinje https://www.hotelleotar.com/sr/hotel/ ili sličan

Smešten u bujnom okruženju u samo centru Trebinja, sa veličanstvenim pogledom na Stari grad, nedavno renovirani hotel Leotar nudi luksuzan smeštaj i sve neophodne sadržaje. Na 32 km od Herceg Novog i 30 km od Dubrovnika, ovaj hotel predstavlja idealnu polaznu tačku za kratke posete obližnjim gradovima i na Jadranskoj obali. Dva restorana nude lokalnu i internacionalnu kuhinju, kao i veliki izbor pića, uključujući i odlična lokalna vina. U prizemlju se nalazi klimatizovan restoran koji može primiti do 200 ljudi. Tokom leta on ima i letnju baštu. Na drugom spratu se nalazi restoran za 86 ljudi. Sobe su komforne, i sve poseduju kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, TV, mini-bar, sef.


HOTEL „NAR“ 4****., Trebinje http://www.hotel-nar.com/ ili sličan

Smešten na 1 km od centra Trebinja i na 600 metara od reke Trebišnjice, hotel Nar nudi restoran i bar. Gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet i besplatan parking. Sve sobe uključuju terasu, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, prostor za sedenje i sef. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem i besplatnim toaletnim priborom. Tokom boravka možete da uživate u raznovrsnim aktivnostima, kao što su pešačenje i vožnja bicikla, koje možete da iznajmite u okviru objekta. Na 33 km nalazi se Stari grad Dubrovnika, koji je pod zaštitom UNESCO-a.


SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs ili na sledećem linku (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 75 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP A-70/2021. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu BANKARSKU GARANCIJU br. 04777-02-0251472 (osigurana suma u visini od 100.000€) „UNI CREDIT BANK SRBIJA AD BEOGRAD“.

Cenovnik broj 1 od 23.11.2023

9_%20BALKAN%20COMBINED%20TOURS Herceg Novi 

TOUR NO 1

 SERBIA-BOSNIA-CROATIA
10 days/9 overnights
Cca 600 km
Belgrade-Zlatibor-Mokra Gora-Visegrad-Sarajevo-Mostar-Dubrovnik
 

TOUR INCLUDE: 2 HB in Belgrade+1 HB in Zlatibor+1 HB in Visegrad Spa+2 HB in Sarajevo+1 HB in Mostar+2 HB in Dubrovnik = 9 overnights, halfboard service; Guide service; All necessary entrance fees; 8 lunches; Sightseeings: SERBIA - Belgrade, Blagovestenje Monastery in Ovcar-Cablar Gorge, Zlatibor mountain tourist centre, Mokra Gora Naturas Reservate, Woodentown (ethno village), Sargan 8 (driving with unique train); BOSNIA: Visegrad, Sarajevo, Bosna Springs, Mostar, Medjugorje; CROATIA: Dubrovnik

 TOUR NO 2

 SERBIA-MONTENEGRO-ALBANIA-MACEDONIA
10 days/9 overnights
Cca 1000 km
Belgrade-Zlatibor-Budva-Tirana-Ohrid-Skopje
 

TOUR INCLUDE: 2 HB in Belgrade+1 HB in Zlatibor+2 HB in Budva+1 HB in Tirana+2 HB in Ohrid+1 HB in Skopje = 9 overnights, halfboard service; Guide service; All necessary entrance fees; 8 lunches; Sightseeings: SERBIA - Belgrade, Blagovestenje Monastery in Ovcar-Cablar Gorge, Zlatibor mountain tourist centre, Mileseva Monastery (White Angel Icon); MONTENEGRO: Podgorica, Cetinje, Budva; ALBANIA: Kruja, Tirana; MACEDONIA: Ohrid, Tikvesh region, Skopje

 TOUR NO 3

SERBIA-BULGARIA-TURKEY
10 days/9 overnights
Cca 1200 km
Belgrade-Nis-Sofia-Veliko Tarnovo-Plovdiv-Istanbul
 

TOUR INCLUDE: 2 HB in Belgrade+1 HB in Nis+1 HB Sofia+1 HB in Veliko Tarnovo+1 HB in Plovdiv+3 HB in Istanbul = 9 overnights, halfboard service; Guide service; All necessary entrance fees; 8 lunches; Sightseeings: SERBIA - Belgrade, Manasija Monastery, Resava Cave, Nis; BULGARIA: Sofia, Veliko Tarnovo, Plovdiv; TURKEY: Istanbul

 TOUR NO 4

 CROATIA-SLOVENIA
8 days/7 overnights
Cca 700 km
Zagreb-Plitvice-Rovinj-Ljubljana
 
TOUR INCLUDE: 2 HB in Zagreb+1 HB in Plitvice+2 HB in Rovinj+2 HB in Ljubljana = 7 overnights, halfboard service; Guide service; All necessary entrance fees; 6 lunches; Sightseeings: CROATIA – Zagreb, Plitvice National Park, Porec, Rovinj, Rijeka; SLOVENIA: Postojna Cave, Ljubljana, Bled
 
GRAND BALKAN TOUR
10 Balkan Countries, 25 days / over 3500 km !
Slovenia-Croatia-Montenegro-Albania-Macedonia-Greece-Turkey-Bulgaria-Serbia-Bosnia
1.Ljubljana – 2.Zagreb – 3.Plitvice – 4.Split – 5.Dubrovnik – 6.Budva – 7.Tirana – 8.Ohrid – 9.Thessaloniki – 10.Alexandroupolis– 11.Istanbul – 12.Plovdiv – 13.Sofia – 14.Nis -15.Belgrade –16.Bijeljina –17.Sarajevo
 
TOUR INCLUDE: 2 HB in Ljubljana+1 HB in Zagreb+1 HB in Plitvice+1 HB in Split+2 HB in Dubrovnik+1 HB in Budva+1 HB in Tirana+2 HB in Ohrid+2 HB in Thessaloniki+1 HB in Alexandroupolis+2 HB in Istanbul+1 HB in Plovdiv+1 HB in Sofia+1 HB in Nis+2 HB in Belgrade+1 HB in ethno-village Stanisici/Bijeljina+2 HB in Sarajevo = 24 overnights, halfboard service; Guide service; All necessary entrance fees; 23 lunches; Sightseeings: SLOVENIA: Ljubljana, Bled; CROATIA: Zagreb, Karlovac, Plitvice, Knin, Split, Korcula, Dubrovnik; MONTENEGRO: Herceg Novi, Kotor, Budva, Cetinje; ALBANIA: Kruja, Tirana; MACEDONIA: Ohrid, Bitola; GREECE: Pela, Thessaloniki, Atos (Holly Mountain-cruise); TURKEY: Edirne, Istanbul; BULGARIA: Plovdiv, Sofia; SERBIA: Nis, Krusevac (Lazarica Church), Belgrade; BOSNIA: Ethno Village Stanisici near Bijeljina, Zvornik, Sarajevo.
 
10_%20GRAND%20BALKAN%20TOUR Herceg Novi

 

Објављено у Incoming
Strana 1 od 2