tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care

Sajt_baneri_-49 Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care

Ви сте овде:Fantast> Leto 2023> Dubai - Emirati> Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care

Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care

Додатне информације

5zv Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
 
 
 
 
 
 
bb
bazen Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
klima Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
parking Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
wifi Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
tv Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
ne Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
ne Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
minibar Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
sef Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
fen Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
gym Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
spa Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
igraonica Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
ne Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
ne Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
avio Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
ne Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
ne Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
plazadaljina Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care
centardaljina Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care 
Cena:od 794 eur

Медије

Raffles Dubai zauzima vrhunsku poziciju upravo na ulici Sheikh Rashid Road, premium poslovnom i trgovačkom kvartu smeštenom u srcu Dubaija, 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Dubai, na 5 minuta od poslovne četvrti Dubai i Međunarodnog finansijskog centra Dubai, 10 minuta od turističkih atrakcija Dubaija i poznate Burj Khalifa. Pet minuta hoda do stanice metroa Dubai Healthcare, koja vas zelenom i crvenom linijom povezuje sa glavnim atrakcijama Dubaija Hotel Raffles Dubai raspolaže sa 7 ugostiteljskih objekata u kojima se služi raznovrsna internacionalna hrana, uključujući i nagrađivani japanski restoran TOMO i salon Raffles gde možete da se opustite uz tradicionalni popodnevni čaj. Spa centar Raffles vas poziva da uživate u primamljivoj ponudi za opuštanje i revitalizaciju. U okviru spa centra na raspolaganju su vam saune i parna kupatila. Dostupni su i otvoreni bazen i prostrana teretana. Spa Raffles nudi ekskluzivne tretmane podmlađivanja inspirisane azijskim, bliskoistočnim i evropskim tradicijama. Ovo je savršeno okruženje za dobar život, koje obuhvata 6 komfornih spa apartmana, uključujući spa apartman za jedan par i preko 1200 kvadratnih metara spa i vellness sadržaja. Naš otvoreni bazen prostire se na 22 metra i nadopunjuje vaše iskustvo sa otvorenim grejanim jacuzzijem, 4 ležaljke za vodu i dečijim bazenom Sve sobe hotela Raffles Dubai su dekorisane ručno izrađenim ukrasima i luksuznim tkaninama i sadrže veliki sopstveni balkon sa pogledom na obrise Dubaija. Svaka jedinica takođe obuhvata flat-screen TV, mini-bar i luksuzno sopstveno kupatilo. Uz pomoć interaktivnog digitalnog sistema gosti preko TV-a ili iPad-a mogu da upravljaju sadržajima u sobi. U svim sobama je na raspolaganju usluga batlera. Adresa: Sheikh Rashid Road, Wafi Mall, Bur Dubai, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati.

 

{slider CENOVNIK}

pdf- Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U PDF-U

word Hotel Raffles Dubai 5*****, Deira, Health Care  PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U WORD-U

{slider PROGRAM PUTOVANJA}

1. DAN: BEOGRAD-DUBAI - Sastanak grupe NA AERODROMU „Nikola Tesla“ dva sata pre leta, Individualna prijava za let i predaja prtljaga, chekc in, obavljanje carinskih i pasoških formalnosti. Poletanje za Dubai u 13:05h (broj leta FZ 1746, prevoznik Fly Dubai). Dolazak u Dubai je planiran u 21:20h po lokalnom vremenu na aerodrom. Sledi transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

2 – 5. / 7. DAN: DUBAI - Tokom vašeg boravka u Dubai-u imaćete priliku da fakultativno posetite neke od najvećih znamenitosti ovoga grada i okoline koje imamo u ponudi (sa doplatom).

6. / 8. DAN: DUBAI – BEOGRAD - Transfer do aerodroma u Dubai-u. Let za BEOGRAD, broj leta FZ1745 u 09:05h. Dolazak u Beograd 12.05h. KRAJ PROGRAMA.

{slider CENA ARANŽMANA OBUHVATA / NE OBUHVATA}

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

·  Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd-Dubai-Beograd sa avio-kompanijom „Fly Dubai“

·  Sve aerodromske takse

·  Ručni prtljag težine do 7kg + redovan prtljag težine do 20kg

·  Transfer u Dubaiju od aerodroma do izabranog hotela i povratno

·  5 ili 7 noćenja u izabranom hotelu sa navedenom uslugom

·  Usluge predstavnika agencije na destinaciji

·  Organizacione troškove

·  Sve druge ne pomenute usluge

·  Obaveznu doplatu za međunarodno zdravstveno osiguranje sa COVID19 pokrićem i osiguranom sumom od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 200 dinara po danu putovanja)

·   Obaveznu doplatu na licu mesta (na recepciji hotela) za turističku/boravišnu taksu koja iznosi: Hoteli 2* & 3* cca 3 USD po sobi po noći - Hoteli 4* cca 4-5 USD po sobi po noći - Hoteli 5*  cca 6 USD po sobi po noći

·  Fakultativne izlete za koje se prijavljujete na licu mesta. Plaćanje se vrši takođe na licu mesta (Minimum za realizaciju izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, moguća je realizacija uz korekciju cene.). Burj Khalifa – 50€; Jeep safari – 40€; Krstarenje brodom (Show Cruise) – 40€; Razgledanje Dubaija – 40€; Trgovački centar Mall of the Emirates – 30€.

·  Negativan PCR test ne stariji od 96h, deci mlađoj od 12 godina nije potreban PCR test.

·  Deca mlađa od 2 godine plaćaju samo taksu u iznosu od 50 €

·  DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU – ISKLJUČIVO NA UPIT!

{slider NAČIN PLAĆANJA}

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI NA DAN UPLATE PO SREDNJEM KURSU NBS

  • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
  • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima. Obračun se vrši po srednjem kursu NBS  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2021.
  • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
  • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2021.
  • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
  •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

{/sliders}

Последњи пут измењено utorak, 16 mart 2021 22:06