tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Avio karte Beograd Buenos Aires - Leto | Fantast | Avio Karte

Sajt_baneri_-49 Avio karte Beograd Buenos Aires - Leto | Fantast | Avio Karte

Ви сте овде:Fantast> Daleke destinacije - Jeftine avio karte> Egzotika> Buenos Aires, Avio karte Beograd Buenos Aires

Buenos Aires, Avio karte Beograd Buenos Aires

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:Avio karte Beograd Buenos Aires
 • Datum polaska:Više od 1150 hotela
 • Noćenja i smeštaj:4 dana / 3 noćenja
 • Obilasci:Top 20 tura u Buenos Airesu
 • Cena:Od 618 €

Медије60959e8d8c34f5c00b9627dfd768f462_L Avio karte Beograd Buenos Aires - Leto | Fantast | Avio Karte Avio karte Buenos Aires Avio karte Buenos Aires
Преузмите прилоге:
 

Ciudad de la Santisima Trinidad y Puerto de santa Maria de los Buenos Aires, kako je pravo ime argentinskoj prestonici, ili („Dobri vetrovi“), predstavlja jedan od najinteresantnijih gradova Južne Amerike. Na ovom području gde se reka Plata u širokom estuaru uliva u Pacifik, još su drevne američke civilizacije imale svoja naselja. Malo ribarsko selo otkrio je 1516. godine španski moreplovac Huan Diaz de Solis. Buenos Aires izrasta tokom 19. veka u tipičan španski kolonijalni grad koji je počeo da privlači i evropsko stanovništvo iz bogatijih slojeva. Ubrzo dostiže svoj vrhunac u razvoju i postaje „Pariz juga“. Tada po ulicama Buenos Airesa zaživljava specijalna igra koja je nastala od pariskih uličnih igara i koja dobija naziv Tango. U 20. veku grad je modernizovan i izrasta u komercijalni i finansijski centar Argentine ali i Južne Amerike. U periodu između 1946. i 1955. kao i od 1973. do 1974. Argentinom je vladao veliki reformator i miljenik narodnih masa Huan Peron i njegova misteriozna supruga Eva (Evita) Peron. Danas u njemu živi oko 3 miliona stanovnika.Tokom boravka u ovom fascinantnom gradu treba videti: živopisne kvartove (Barrios) La Boku, San Telmo, Palermo; Teatro Kolon – jedna od najvećih Opera na svetu; ZOO vrt, Botaničke vrtove; Puerto Madero itd.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan poletanje iz Beograda u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja. Boravak na destinaciji, slobodne aktivnosti za fakultativne izlet
Poslednji dan: poletanje aviona i povratak u Beograd, u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja

Brzo i lako rezervišite avio kartu za Buenos Aires

Na sajtu www.avio.rs  mozete brzo, lako i besplatno rezervisati avio karte za sve pravce. Takodje možete se informisati o aktulenim popustima i promocijama na avio karte  ili da pogledate koje smo destinacije odabrali za vas.
Vise detalja za avio karte Beograd Buenos Aires tako mozete pronaci na www.avio.rs strani Beograd Buenos Aires aviokarte.

CENE SU PO OSOBI U EVRIMA ZA SVAKODNEVNE POLASKE 2020.

Broj noćenja

Hotel

4 dana

3 noćenja

5 dana

4 noćenja

6 dana

5 noćenja

7 dana

6 noćenja

Doplata za dodatni dan

Buenos Aires Inn Hotel 3*

36

48

60

72

+ 18

Aires Express Hotel 3*

39

52

65

78

+ 19

San Telmo Flats 3*

42

56

70

84

+ 21

Hotel Ancón 3*

45

60

75

90

+ 22

Hotel Americano 3*

48

64

80

96

+ 24

Hotel Sheltown 3*

54

72

90

108

+ 27

Hotel Nontue 4*

51

68

85

102

+ 25

Embajador Hotel 4*

60

80

100

120

+ 30

Regal Pacific Buenos Aires 5*

156

208

260

312

+ 78

Palladio Hotel Buenos Aires 5*

171

228

285

342

+ 85

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :

 • Smeštaj u odabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak / “samoposluživanje“-„buffet“)
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 standard sobe sa kupatilom (tuš-WC) – u zavisnosti od kategorije hotela, varira i veličina i sadržaj sobe. Sobe sa 1/2+1 ležajem se sastoje od 2 redovna ležaja, ili jednog francuskog ležaja za dve osobe + trećeg, pomoćnog ležaja, koji je manjih dimenzija, te može bitnije ugroziti komfor treće osobe
 • Odabrani broj noćenja
 • Usluge izdavanja „Voucher“-a
 • Organizacione troškove
 • Prevoz – za avio prevoz posetite naš pretraživač najpovoljnijih avio karata www.aviokarta.eu
 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje – plaća se cca 1-4 eur po osobi dnevno, isključivo na recepciji hotela
 • Transfere sa i do aerodroma na destinaciji
 • Doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi – u zavisnosti od hotela kreće se u rasponu od 50-70% od navedene cene u tabeli
 • Sve ostale, nepomenute usluge

NAPOMENA: Što se tiče troškova vize, agencija ne asistira u postupku obezbeđivanja iste; sve potrebne informacije o viznom režimu možete naći na http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr

NAJNIŽA CENA AVIO KARTE ZA DATU DESTINACIJU, U EKONOMSKOJ KLASI, BEZ PRTLJAGA (samo ručni):

POLAZAK: svakim danom; POVRATAK: svakim danom
AVIO KARTA: Bgd-Buenos Aires-Bgd iznosi: 810€ (aerodromske takse su uključene)
Avio kartu za željeni datum putovanja možete potražiti na sajtu www.aviokarta.eu
*cene Avio karta i aerodromskih taksi su podložne promenama i nisu garantovane do izdavanja karte tj. štampanja karte!

CENA AVIO KARTE JE GARANTOVANA UKOLIKO JE ODMAH PLAĆENA I IŠTAMPANA!

NAPOMENE U VEZI DATIH CENA: sve cene date u tabeli su orijentacione, i mogu se promeniti u zavisnosti od željenog termina putovanja! Dakle, uzimaju se kao okvirne! Ukoliko se radi o visokim sezonama (Uskrs, sajmovi, 1.maj, državni praznici, nova godina, i sl.), cena može biti viša i do 3 puta!

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • AVIO KARTA SE PLAĆA U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE BEZ MOGUĆNOSTI ODLOŽENOG PLAĆANJA!
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% od ukupne cene aranžmana se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2020.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju 50% od ukup.ne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak na 12 mesečnih rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2020.

U cenu je uračunat PDV 20%

OPIS SMEŠTAJA:

Buenos Aires Inn Hotel *** nalazi se na 3.5 km udaljenosti od centra grada, adresa Venezuela 2984, Buenos Aires. Recepcija hotela otvorena je 24 sata a bavi se i organizacijom turističkih obilazaka. Besplatan kontinentalni doručak i besplatni WiFi u javnim prostorima su obezbeđeni. Hotel nudi 30 smeštajnih jedinica sa klimatizacijom, besplatnim WiFi-jem, LCD televizorima sa kablovskim kanalima, fenom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama. Kupatila uključuju tuševe i bidee. Sređivanje soba je svakodnevno. Kompletan hotel renoviran je u januaru 2016. godine. (https://www.hotelbuenosairesinn.com/en-gb)

Aires Express Hotel *** nalazi se na 2.9 km udaljenosti od centra grada, adresa Bartolome Mitre 3410, Buenos Aires. Besplatan doručak, bar i kafeterija kao i WiFi dostupni su u javnim prostorima hotelu. Ostale pogodnosti uključuju sopstveni parking, recepciju otvorenu 24 sata i usluge limuzine ili automobila. Svih 56 individualno uređenih soba nude besplatan bežični internet, terase, kablovsku televiziju i tuš kabine, a na raspolaganju gostima je i posluga u sobi. Mini frižider, pegla, daska za peglanje i fen za kosu mogu se dobiti na zahtev. Svakodnevno se čiste sobe. (http://airesexpress.com.ar/)

San Telmo Flats *** nalazi se na 6.3 km udaljenosti od centra grada, adresa Piedras 990, Buenos Aires. Terasa na krovu, soba za sastanke i recepcija otvorena 24 sata deo su sadržaja hotela. Bežični internet u javnim prostorima je besplatan. Pored toga, na raspolaganju su hemijsko čišćenje, praonica veša. Sve sobe su klimatizovane, zvučno izolovane i nude besplatan WiFi i fen za kosu. Kupatila uključuju kombinacije tuša i kade, bide i besplatne toaletne potrepštine. Sobe se čiste svakodnevno. (http://www.santelmoflats.com.ar/)

Hotel Ancón *** nalazi se na 4,6 km udaljenosti od centra grada, adresa Marcelo T. de Alvear 2223, Buenos Aires. Hotel ima usluge konsijerža i recepciju koja radi non-stop. Besplatan kontinentalni doručak i besplatni WiFi u javnim prostorima takođe su obezbeđeni. U ponudi je 15 soba sa besplatnim WiFi internetom, i televizorima sa kablovskim kanalima. Ostale pogodnosti dostupne gostima uključuju poslugu u sobi i sefove. Kupatila imaju tuševe i opremljena su besplatnim toaletnim potrepštinama, a fen za kosu se može dobiti na zahtev. Sobe se čiste svakodnevno. (http://www.hotelancon.com.ar/)

Hotel Americano *** nalazi se na 5.1 km udaljenosti od centra grada, adresa: Rodriguez Peña 265, Buenos Aires. Restoran, besplatne novine i besplatni WiFi u javnim prostorima dostupni su u ovom hotelu. Sve sobe su zvučno izolovane i nude prenosive ventilatore, plazma televizore sa kablovskim kanalima. U kupatilima su tuš kabine, fen za kosu i besplatne toaletne potrepštine. Na raspolaganju su, uz doplatu i dečiji krevetci. (http://www.hotelamericano.com.ar/)

Hotel Sheltown *** nalazi se na 6.5 km udaljenosti od centra grada, adresa: Marcelo T. De Alvear 742, Buenos Aires. Uz restoran, ovaj hotel ima i bar, salon i poslovni centar. Besplatni doručak na bazi švedskog stola i besplatni WiFi u javnim prostorima su obezbeđeni. Dodatno, na raspolaganju su 24-satna usluga u sobi, konferencijski prostor i usluge recepcije. Hotel nudi 68 smeštajnih jedinica sa minibarom i sefom, televizorima sa kablovskim kanalima. Kupatila uključuju kombinacije tuša i kade, imaju bidee i besplatne toaletne potrepštine. Sobe se čiste svakodnevno. (http://hotelsheltown.com.ar/)

Hotel Nontue **** nalazi se na 3.3 km udaljenosti od centra grada, adresa: Av. Corrientes 3321, C1193AAF CABA, Argentina, Buenos Aires. U ovom hotelu dostupni su restoran, fitnes centar, bar i salon. Besplatan doručak na bazi švedskog stola, besplatan WiFi u javnim prostorima su obezbeđeni, kao i sopstveni parking, sezonski otvoreni bazen i poslovni centar. Svih 84 sobe nude besplatni WiF, TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima, sef i telefon. Kupatila su kombinacije tuša i kade, imaju besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. (http://www.nontuehotel.com.ar/)

Embajador Hotel **** nalazi se na 6.3 km udaljenosti od centra grada, adresa: Carlos Pellegrini 1185, Buenos Aires. Hotel sadrži restoran, bar, salon i kafeteriju. Besplatni doručak na bazi švedskog stola i besplatni WiFi u javnim prostorima su obezbeđeni. Ostale pogodnosti uključuju 24-satni poslovni centar, 24-satna posluga u sobu i salu za sastanke. U ponudi je 52 klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom i LCD televizorima sa kablovskim kanalima, minibarom i sefom. Kupatila su sa tušem i bideima, a imaju i besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. (http://embajadorhotel.com.ar/)

Regal Pacific Buenos Aires ***** nalazi se na 7 km udaljenosti od centra grada, adresa: 25 De Mayo 764, Buenos Aires. Luksuzni hotel u El Centro-u. Hotel sadrži restoran, fitnes centar, bar i salon. Besplatan bežični internet u javnim prostorima i besplatno parkiranje na sopstvenom parkingu deo su ponude, kao i: 24-časovni poslovni centar, konferencijski centar i 24-satna posluga u sobi. Svih 109 soba imaju besplatan WiFi, LCD televizore sa kablovskim kanalima. Kupatila imaju kade, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Hotel je kompletno renoviran 2016. godine. (https://ar.regal-pacific.com/)

Palladio Hotel Buenos Aires - MGallery by Sofitel ***** nalazi se na 5.1 km udaljenosti od centra grada, adresa: Ave Callao 924, Buenos Aires. Luksuzni hotel u Recoleti, u blizini palače Pizzurno. Hotel u ponudi ima spa centar, restoran, otvoreni bazen, fitnes centar, bar, salon. Bežični internet u javnim prostorima je besplatan. Sve 113 zvučno izolovane sobe nude besplatan WiFi, 24-časovnu poslugu u sobi, minibar i LCD televizor. Kupatila uključuju ogrtače, papuče, bidee i besplatne toaletne potrepštine. Sobe se čiste svakodnevno. Deci mlađoj od 18 godina nisu dozvoljeni bazeni, zdravstveni klub, fitnes bez nadzora odraslih. Gostima mlađim od 18 godina nije dozvoljeno ni korišćenje spa centra, koji je otvoren svakodnevno. (https://all.accor.com/hotel/B1R7/index.en.shtml?utm_campaign=seo+maps&utm_medium=seo+maps&utm_source=google+Maps)

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.
 • Plaćanje i doplate u zemlji putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Cena avio karte koju je putnik platio zasniva se na određenim tarifama i odnosi se na prevoz koji je naveden na avio karti, a obračunava se prema tarifama avio kompanija.
 • Putna karta izdata uz posebnu tarifu može biti upotrebljena isključivo pod uslovima odredjenim za tu tarifu. Bilo kakva promena smera, ili datuma poletanja, znači i promenu tarife, odnosno zahteva doplatu koju u tom trenutku promene određuje isključivo avio kompanija.
 • Putnik je obavezan, osim tarife, da plati sve takse i nadoknade koje su važeće u avio prevozu
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Ukoliko je način plaćanja avio karte u gotovini u našim poslovnicama/uplatnim mestima plaćanje se vrši u lokalnoj valuti. Plaćanje avio karte putnik vrši u celosti na dan izdavanja karte, gotovinom, platnom karticom ili preko računa i nije moguće odloženo plaćanje.
 • Ukoliko je plaćanje preko, ili na račun valuta plaćanja je dinar, evro ili američki dolar.
 • Dozvoljeni prtljag koji se predaje može biti maksimum do 23kg i 1 ručni/kabinski prtljag koji se unosi u avion težine do 8kg. Ručni prtljag po svojim dimenzijama može biti dug maksimalno 55 cm, širok maksimalno 40 cm i dubok maksimalno 20 cm, dok njihov zbir maksimalno iznosi 115 cm. Putnik sme imati uz sebe samo jedan komad ručnog prtljaga maksimalne težine 8 kg, ukoliko to nije drugačije određeno unutrašnjim propisima prevoznika (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje).
 • Napominjemo da u ručnom prtljagu nije dozvoljeno nositi oštre predmete i tečnost preko 100 ml
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja, organizatora putovanja agencije Fantast Tourist
 • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od putovanja i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Putnicima državljanima Republike Srbije, preporučuje se, da se upoznaju o uslovima ulaska i boravka u Kraljevini Tajland na internet stranici Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemalje, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja boravka
 • Za ulazak u Kraljevinu Tajland neophodno je da putna isprava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja.
 • Putnik mora da poseduje međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od minimum 15.000 €. Može se dobiti u agenciji po ceni od oko 1 € po danu putovanja.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Dopunski sadržaji smeštajnih objekta zavise od opremljenosti samog objekta i dostupnosti određenih sadržaja i moguće ih je doplatiti na recepciji hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
 • Hoteli odgovaraju službenoj kategorizaciji po nomenklaturi turističke organizacije zemlje u koju putujete.
 • Cene i raspoloživost hotela su urađeni po trenutnom stanju „on-line“ sistema i podložni su promenama
 • Ulazak u smeštajne objekte , prema hotelskim pravilima, je posle 14.ooh; dok je izlazak iz istih do 9h. Za eventualni raniji ulazak, odnosno kasniji izlazak, vrši se doplata, te iz tog razloga pre putovanja to morate najaviti!
 • Službena valuta u Argentini je Argentinski pezo (ARS). Za 1 € otprilike se dobija 68 pezosa, a za 1 $ otprilike 62 pezosa.
 • Voltaža: standardna, 220 v
 • Korisno je znati da je upravo u toku zimskih meseci najprijatnije putovati u Argentinu. Najtopliji mesec je januar sa prosečnom temperaturom oko 24 stepena, a najhladniji jul sa temperaturom oko 10 stepeni. Ovde temperatura veoma retko pada ispod nule.

OPIS DESTINACIJE :

Buenos Ajres je glavni grad Argentine, a ujedno i njen najveći grad i luka, sa 2,89 miliona stanovnika. U Buenos Ajresu se koristi valuta argentiski pezos (1€ iznosi 69.33 ars)
Više detalja o ovoj destinaciji možete naći na sledećim veb sajtovima:

https://putujsigurno.rs/magazin/buenos-aires-grad-tanga-i-evropske-arhitekture/

https://tripologia.com/putopisi/buenos-aires-grad-tanga-bifteka-i-nogometa/

PREDLOG FAKULTATIVNIH OBILAZAKA:

-Buenos Ajres: razgledanje grada, tango šou sa večerom i krstarenjem deltom reke Tigre oko 99€.

-Jednodnevni izlet na Santa Susana ranču oko 125€.

-Poludnevni izlet u La Plate oko 80€.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.
ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.
ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925, Licenca broj: OTP 269/04.02.2020. kat A40.
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 - MILENIJUM OSIGURANJE AD,Akcionarsko društvo za osiguranje,
Beograd (osigurana suma u visini od 400.000€).

Broj evidencije programa - 202
   Cenovnik broj 1 od 10.02.2020.