tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Španija - bus, prvomajski praznici

Sajt_baneri_-29 Španija - bus, prvomajski praznici

logo_mob Španija - bus, prvomajski praznici
0800 400 104    

Španija - bus, prvomajski praznici Истакнут

Додатне информације

 • Trajanje i prevoz:10 dana, Autobusom
 • Datum polaska:27. April,
 • Noćenja i smeštaj:5 noćenja, Hoteli 3* i 4*
 • Obilasci:Verona, Monako, Kan, Barselona, Nica, Milano, jezero Komo
 • Cena:379€ Specijalna cena za rane prijave!
 • Doplata za jednokrevetnu sobu EUR:140


a7fb8b6bd6b993846ce02bb84a04f7ce_L Španija - bus, prvomajski praznici
Преузмите прилоге:

10 DANA AUTOBUSOM / 5 NOĆENJA

27.04. – 06.05.2024.

VERONA – MONAKO – KAN – BARSELONA – NICA – MILANO – JEZERO KOMO

Program putovanja:
1. dan (subota 27. april) Polazak iz Beograda u 17:00h (tačno vreme i mesto polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima o detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja autoputem kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju ka Italiji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. dan (nedelja 28. april) VERONA
Dolazak u Veronu u jutarnjim časovima. Obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzini, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. Polazak iz grada i smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan (ponedeljak 29. april) MONAKO - KAN Doručak. Napuštanje hotela. U popodnevnim časovima nastavak putovanja za Monako Obilazak minijaturne kneževine: Okeanografski Muzej, deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, dvorac Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak za Monte Karlo, obilazak prestonice kocke i bogatstva: Kazino, hotel Paris, staza Formule 1... U večernjim časovima odlazak u Kan. Obilazak grada filma: Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton, stari Kan. Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema Španiji. Noćna vožnja.
4. dan (utorak 30. april) KOSTA BRAVA Dolazak u Kosta Brava. Slobodno vreme za jutarnju kafu sa pogledom na more.Smeštaj u hotel oko 14h. Večera.     Fakultativni odlazak u jednom od klubova sa autentičnim flamenkom i sangrijom. Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan (sreda 01. maj) KOSTA BRAVA – BARSELONA – KOSTA BRAVA Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska Barselone: Port Olimpik, Sagrada Familija, Cassa Batllo, Cassa Mila, stadion Kamp Nou (ulaznica se posebno plaća), Katalonski trg, Španski trg, Monžuik, Gotska četvrt, Akvarijum (ulaznica se posebno plaća).Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti ili šetnju po Rambli. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Večera. Noćenje.
6. dan (četvrtak 02. maj) KOSTA BRAVA – FIGUERAS – BARSELONA – KOSTA BRAVA Doručak. U prepodnevnim časovima fakultativni izlet u Figueras - poseta muzeju Salvadora Dalia. Povratak u hotel. U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska u Barselonu. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada, šoping... Večera – lanč paket. U kasnim večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.
7. dan (petak 03. maj) KOSTA BRAVA Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Barselonu. U kasnim večernjim časovima polazak. Noćna vožnja.
8. dan (subota 04. maj) NICA - MILANO Dolazak u Nicu. Panoramski obilazak grad: Engleska promenada, hotel „Negresco“, vrtovi Albera I, trg Mesena, trg Garibaldi...Slobodno vreme u centru grada.. Polazak za Italiju. Dolazak u Milano u popodnevnim časovima. Obilazak grada u pratnji vodiča: Kapija mira – Arco della Pace, gradski park Sempione, zamak Sforca, Piazza Garibaldi, pešacka i trgovačka ulica Via Dante, glavni trg – piazza Duomo, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Trg Skala, Spomenik Leonardo da Vinči i najpoznatija operska kuća Milanska skala. Smeštaj u hotel. Noćenje.
9. dan (nedelja 05. maj) MILANO – KOMO Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativng izleta do jezera Komo. Dolazak na Komo, treće po veličini jezero u Italiji. Komo je poznato mondensko mesto gde odmara i uživa svetski džet set. Po dolasku u Komo razgledanje grada: gradski park, mauzolej Aleksandra Volte, glavni trg piazza Duomo i katedrala. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog krstarenja jezerom Komo sa razgledanjem raskošnih vila u pratnji vodiča. U popodnevnim časovima polazak za Beograd sa dogovorenog mesta.Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
10. dan (ponedeljak 06. maj) BEOGRAD Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

+ FAKULTATIVNI IZLETI

379 €

• BARSELONA 2 I 3 DAN 20 evra / 15 evra (deca do 12 godina)

• FLAMENKO ŠOU 55 evra/ 35 evra (deca do 12 godina)

• FIGUERAS 35 evra / 25 evra (deca do 12 godina)

• JEZERO KOMO 25 evra / 20 evra (deca do 12 godina)

*minimum putnika za realizaciju fakulttivnih izleta je 25.

Cena aranžmana uključuje:

Prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima);

• Smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama u okolini Milana , na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni / švedski sto);

Smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama u regiji Costa Brava , na bazi tri polupansiona (doručak i večera - švedski sto);

Smeštaj u hotelu sa 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama u okolini Verone ,na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);

• Panoramska razgledanja gradova po programu

Usluge turističkog voda tokom putovanja;

Agencijske usluge.

Cena aranžmana ne uključuje:

Fakultativne izlete

Munarodno zdravstveno osiguranje koje je obavezno tokom putovanja. U našoj agenciji možete kupiti Generali osiguranje za 10 dana 2.279,00 rsd odrasli / 1.481,00 rsd deca do 18 godina

Gradsku komunalnu taksu u Milanu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014 i to: Za hotele sa 3* - 4 eura dnevno, a za hotele sa 4*- 5 eura dnevno i plaća se na recepciji hotela,

• Gradsku komunalnu taksu u Barseloni: Za hotele sa 3* - 2,10 € po noći po osobi (plaća se na recepciji),

• Ulaznice u muzeje tokom panoramskih razgledanja

• Sve ne pomenute i individualne troškove

• deca od 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 10% od cene aranžmana,

• treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,

• Doplata za dodatno sedište 120 € (na upit)

doplata za 1/1 sobu 140 € (na upit)

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima, a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.07.2024.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA.
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.07.2024.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10. I 20.-tog u mesecu, a najkasnije do 20.07.2024.U sve cene je uračunat PDV od 20%

NAPOMENA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner

OPIS HOTELA:

HOTEL LA PIEVE 4* - Hotel se nalazi u Kjampu. U ponudi su klimatizovane sobe, besplatan bežični internet. Sve sobe hotela Pieve imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Svakog jutra služi se doručak na bazi švedskog stola sa slatkim i slanim jelima. Doručak se služi u trpezariji. Hotelski restoran specijalizovan je za pice i lokalna jela.

HOTEL H TOP OLYMPIC 3* - KALELJA ILI SLIČAN U REGIJI KOSTA BRAVA

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Smešten na 300 metara od plaže Kalelja, objekat htop Olympic #htopEnjoy poseduje 3 otvorena bazena za odrasle i decu. Sve sobe imaju klima-uređaj, sopstveni balkon ili terasu i TV sa satelitskim kanalima.

U hotelu H TOP Olympic se organizuje besplatan program aktivnosti za decu uzrasta do 12 godina, koji je na raspolaganju 6 dana u nedelji. Dostupni su bazen za malu decu i igralište.

U restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola služe se jela katalonske, španske i internacionalne kuhinje.U okviru objekta nalazi se i bar. Večernji zabavni program uključuje živu muziku i kabaretske predstave.

HOTEL CAVALIERI DELLA CORONA 4* - OKOLINA MILANA Okružen parkom Tičino, Best Vestern Cavalieri Della Corona je udaljen samo 3 km od milanskog aerodroma Malpensa. Hotel ima besplatan brzi WiFi u celoj zgradi. Sezonski otvoreni bazen i hidromasažna kada, oba smeštena u uređenim baštama. Dostupan je i fitnes centar. Svaka zvučno izolovana soba ima TV, električni čajnik, sopstveno kupatilo, SAT TV kanale i klima uređaj. Doručak na bazi švedskog stola. Restoran služi internacionalnu i italijansku kuhinju za ručak i večeru svakog dana. Hotel je odmah pored izlaza Cardano al Campo sa nacionalnog puta SS336 i 30 minuta od izložbenog centra Fiera Milano.

MOLIMO VAS DA SE PRE ZAKLJUČENJA UGOVORA O PUTOVANJU UPOZNATE SA PROGRAMOM PUTOVANJA I POSEBNIM NAPOMENAMA KOJE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA, KAO I OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA AGENCIJE ARENA TRAVEL

ARENA TRAVEL ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ARENA TRAVEL zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.

ARENA TRAVEL zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije “ Arena Travel 

Licenca Ministarstva turizma 33/2023 kategorije A