last_minute_novi Tago

 Last minute:  Grčka ostrva (kliknite za ponudu)  Specijal Grčka ostrva novo Tago 
* Za sve rezervacije do KRAJA SEZONE   BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!

You are here:Fantast> Leto> Grčka ostrva> Mikonos> Tago
Tago
nedelja, 26 april 2020 07:21

Napulj, Doček Nove 2021

DOČEK NOVE, 2021. GODINE! SREĆNA NAM BILA!

5 DANA AVIONOM / 4 NOĆENJA

30. DECEMBAR 2020. – 3. JANUAR 2021.

Napulj je jedan od najlepših gradova koje je čovek stvorio! To su reči mnogih drevnih filozofa i mislilaca, i zaista jeste tako... Često se ponavlja drevna latinska izreka „Vedi Napoli e poi muori!“ – „Vidi Napulj i umri!“ Ne samo da ćemo videti ovaj grad, nego ćemo zaista pokušati da vam ga prikažemo na najbolji mogući način kako bi ste se uživeli u njega i saživeli se sa njim. Verujte, mnogi naši putnici nakon posete ovom gradu sa nama, ističu kako je Napulj nešto najlepše što su do tada videli! Treći je po veličini grad Italije sa oko milion stanovnika, odnosno oko 4,5 miliona u širem gradskom području, po čemu je drugi po veličini grad Italije, posle „velikog“ Milana. Napulj se razvio u istoimenom Napuljskom zalivu, delu Tirenskog mora. Severno od grada se proteže Flegrejsko pobrđe, a 20-ak kilometara istočno uzdiže se čuveni vulkan Vezuv. Napulj su osnovali Grci koi mu i dadoše lep ime neapolis, između 7. i 6. veka p. n. e. U 11. veku Normani pod vođstvom Roberta Gviskara dolaze u Napulj koji tada postaje glavni grad Kraljevstva Dve Sicilije, odnosno glavni grad Napuljske kraljevine. Napulj je bio jedini grad pored Jerusalima, gde je ime kraljevstva bilo isto kao glavni grad. Budući da je bio sedište Kraljevine, kraljevi su se trudili da od njega naprave dostojnu prestonicu, sedište ekonomske i političke moći, grad raskošnih palata i centar kulture i obrazovanja, te se u Napulju 1224. godine osniva univerzitet, jedan od najstarijih i najuglednijih u tadašnjoj Evropi. Istorijsko jezgro Napulja uvršteno je na UNESCO listu svetske baštine. Pored strasti, Napolitanci su poznati po tome što predstavljaju domovinu čuvene pice koja je prvi put spravljena, doduše malo drugačije nego što izgleda danas, još u 16. veku… Pesma je još jedna od posebnosti ovog grada. Gotovo ni jedan grad u Italiji nema toliko dugu, bogatu i raznovrsnu tradiciju kao Napulj. Slavu ovom gradu donose Maradona, Karuzo, Sofija Loren, i mnogi, mnogi drugi... Zato, Benvenuti da bella Napoli!

Program putovanja:

1. dan (SREDA 30. decembar)   BEOGRAD - NAPULJ   Sastanak na aerodromu „Nikola Tesla“ u dogovoreno vreme, 2 sata pre planiranog poletanja aviona. Čekiranje i obavljanje carinskih formalnosti. Let sa jednim presedanjem u Rimu. Po dolasku u NAPULJ, sledi ugovoreni transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Odmor. Noćenje.

2. dan (ČETVRTAK 31. decembar)     NAPULJ   Doručak. Polazak u 9h u organizovano razgledanje grada (gradski prevoz/metro). Odlazak do Porta Kapuane, srednjovekovne kapije koja je predstavljala jedan od glavnih trgovačkih prilaza Napulju. Šetnja čudesno živopisnom, pravom napolitanskom ulicom Via Tribunali kraj kapele Pio de Mizerikordija u kojoj se nalazi nekoliko dela Karavađa. Odlazak do znamenite katedrale Svetog Januarijusa, sveca zaštitnika Napulja. Nastavak šetnje divnim Korzom Umberta I do samog centra Napulja. Nova tvrđava, ili zamak Anžujaca, još jedna prvoklasna atrakcija grada. Trg Plebišita sa Kraljevskom palatom, šoping zona Via Toledo, divna uličica Via Kjaja sa najstarijom picerijom na svetu... Slobodno vreme za šetnju promenadom uz Napuljski zaliv do jajolikog zamka. Popodne, fakultativna poseta kapeli San Severo u kojoj se nalaze nestvarne barokne skulpture od kojih je najpoznatija skulptoralna kompozicija „Hrist sa velom“. Individualni povratak u hotel. DOČEK NOVE GODINE na ulicama i trgovima grada. Noćenje.

3. dan (PETAK 1. januar)        SORENTO – KAPRI & KOSTA AMALFITANA   Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak u 11h na celodnevni fakultativni izlet. Odlazak vozom do SORENTA, središta Obale limuna, neverovatno lepog mesta, slavnog letovališta opevanog u divnoj napolitanskoj pesmi „Torna a Surriento“. Po dolasku, slobodno vreme za individualne aktivnosti koje možete iskoristiti za odlazak na mondensko ostrvo KAPRI. Kapri je satkan od snova, sjaja, luksuza i glamura. Još su ga Rimski imperatori birali za svoje utočište, a Tiberije je odavde vladao imperijom poslednjih godina svog života. Ovo čudesno ostrvo inspiracija je mnogih umetnika, slikara, glumaca i pesnika, a u vili Krup još uvek se nalazi pisaći sto za kojim je Maksim Gorki pisao svoj roman „Mati“. Drugi deo dana rezervisan je za fakultativni izlet na KOSTA AMALFITANA. U toj turi ćemo posetiti čuveno letovalište POZITANO, odnosno zaustavićemo se na panoramskoj tački odakle se pruža neverovatan pogled na varošicu. Odlazak u jedan od najlepših gradova Italije, AMALFI. Ovo mesto se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, a tokom srednjeg veka bilo je središte moćne Maritimne Republike. Obilazak prelepe katedrale Svetog Apostola Andrije. Povratak u Sorento i potom vozom u Napulj. Noćenje.

4. dan (SUBOTA 2. januar) KAZERTA   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili fakultativni izlet do najraskošnije kraljevske rezidencije na teritoriji Italije, palate REĐIJA DI KAZERTA. Izgradnja dvorca je započela 1752. godine za Karla III Napuljskog, koji je blisko sarađivao sa svojim arhitektom Vanvitelijem. Karlo je želeo da izgradi dvorac kao novu administrativnu prestonicu Napuljskog kraljevstva koje će štititi dvor od mogućih napada sa mora, kojima je bila izložena u Napulju. Kralj je odlučio da doda i pozorište, veliku biblioteku i univerzitet. Palata ima kvadratičan plan. Sve četiri strane su spojene sa oktagonalnim kracima sa kojima čine četiri unutrašnja dvorišta, od kojih svako ima više od 3.800 m². Iza palate nalazi se ogromni park sa kraljevskim vrtovima, brojnim fontanama, kaskadama i kraljevskim lovištem. Nakon obilaska palate, povratak u Napulj. Slobodno vreme uz preporuku da se poseti jedan od najboljih Arheoloških muzeja na svetu. Takođe, u popodnevnim satima je moguće feribotom iz Napulja otići na prelepo ostrvo PROĆIDA poznato po izuzetno živopisnoj atmosferi. Uveče, fakultativno, odlazak u naselje Marinari u tradicionalni napolitanski restoran na večeru i degustaciju fantastičnih napolitanskih vina. Noćenje.

5. dan (NEDELJA 3. januar) NAPULJ - BEOGRAD   Doručak. Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak na aerodrom ugovorenim transferom. Čekiranje za let ka Beogradu. Let preko Rima. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

SPECIJALNA CENA ZA UPLATE DO

1. OKTOBRA 2020.

570 €

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

CENA ZA UPLATE DO

1. NOVEMBRA 2020.

620 €

CENA ZA UPLATE DO

15. NOVEMBRA 2020.

670 €

umesto 150 € samo 130 €

CENA ZA UPLATE POSLE

15. NOVEMBRA 2020.

720 €

Cena aranžmana uključuje:

 • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Napulj – Beograd (let sa jednim presedanjem u Rimu)
 • Sve aerodromske takse
 • Taksa za izdavanje avio karte (TSC)
 • Kabinski prtljag težine do 8kg
 • 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni - „buffet“ / samoposluživanje) u hotelu sa 3* u Napulju (šira zona centra grada, na liniji metroa)
 • Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta, krevet na sprat ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • Usluge vodiča – pratioca grupe
 • Obilazak Napulja prema programu, bez uključenih karti za gradski prevoz
 • Transfer aerodrom Napulj – hotel – aerodrom Napulj
 • Organizacione troškove

Navedena cena paketa, obuhvata sledeće izlete:

 • Celodnevni izlet za Sorento sa uključenim kartama za voz Napulj – Sorento - Napulj
 • Poludnevni izlet iz Sorenta za Kosta Amalfitanu sa obilaskom Pozitana i Amalfija
 • Poludnevni izlet vozom do Kazerte sa uključenim ulaznicama za kraljevski dvorac u Kazerti
 • Poseta kapeli San Severo u Napulju

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Redovan prtljag težine do 23 kg – doplaćuje se u iznosu od 60 €
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte nepomenute u programu
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciju po ceni od oko 5 € u din u protivvrednosti)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 80 €
 • Karte za gradski prevoz u Napulju
 • Izlet za Kapri – individualno na licu mesta (oko 35 €)
 • Večera u Napulju sa degustacijom napolitanskih vina – 30 € (plaćanje na licu mesta)
 • Izlet za Proćidu iz Napulja – na licu mesta, cena feribota iznosi oko 35 € za povratnu kartu
 • Fakultativne izlete predviđene programom (Sorento, Kosta Amalfitana, Kazerta i kapela San Severo), sem ukoliko isti nisu uplaćeni u agenciji kao „paket izleta“. Nije moguća naknadna prijava na licu mesta!

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 60% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2021.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.05.2021.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 60% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

Napomena : Putnicima koji imaju vrednosni vaučer agencije Fantast Tourist, iznos aranžmana će biti umanjen za iznos na vaučeru.

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL „Hotel Poerio“ 3***, Napulj ili sličan http://www.hoteltiempo.it/it/index.html

Hotel se nalazi oko 3 km od centralne Železničke stanice, i na liniji gradskog prevoza sa kojom je povezan sa centralnim delom grada. Skroman „budžet“ hotel. Poseduje recepciju, aperitiv bar, salon za posluženje doručka (kontinentalni „buffet“/samoposluživanje – skroman i jednoličan doručak). Sobe su skromne, sve sa kupatilom (tuš-WC), TV.

UZ PROGRAM VAŽE I POSEBNI USLOVI PUTOVANJA VEZANI ZA AVIO SAOBRAĆAJ! PRILIKOM PRIJAVE KARTE SE ODMAH KUPUJU, I NISU REFUNDABILNE – U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA, IZNOS UPLAĆEN ZA AVIO KARTE SE NE VRAĆA – 50 % OD UKUPNE CENE ARANŽMANA!

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 8 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.

subota, 25 april 2020 10:42

Skoplje, Doček Nove 2021

DOČEK NOVE, 2021. GODINE! SREĆNA NAM BILA!

4 DANA AUTOBUSOM / 1 NOĆENJE

30. DECEMBAR 2020. – 2. JANUAR 2021.

SKOPLJE - TETOVO

Skoplje, glavni grad Severne Makedonije, i njen najveći grad. Ovaj grad kod svakoga ko ga danas poseti izaziva čudnu kombinaciju osećanja i mišljenja, posebno kada se radi o arhitektonskim „čudesima“ nastalim u projektu „Skopje 2014.“. No, kako god bilo, ima ovaj grad svoj šarm, ponajviše u Staroj čaršiji poluorijentalnog tipa, zaostaloj iz onih davnašnjih, otomnaskih vremena. Čuveni kameni most, ali naravno da će pažnju privući i ta neka nova ostvarenja, u vidu Trijumfalne kapije, Nacionalne Opere, skulpturalnih kompozicija... Svakako izuzetno živ i energičan grad sa odličnim restoranima. Srdačnost stanovnika je neupitna, a lep osećaj, kao da ste nekako kod kuće, će svakako preovladati. Program smo malo obogatili i izletom do obližnjeg Tetova.

Program putovanja:

1. dan (Sreda 30. decembar)   Polazak iz Novog Sada oko 22.30h (Žel.stanica/lokomotiva) i Beograda oko ponoći (BAS – Autobuska stanica). Putovanje preko Niša. Noćna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (Četvrtak 31. decembar)   SKOPLJE       Dolazak u SKOPLJE u jutarnjim satima (oko 8h). Po dolasku, sledi organizovano razgledanje istorijskog centra grada. Šetnja do glavnog gradskog trga uz usputno razgledanje kuće Majke Tereze, potom prolazak kroz Vrata Makedonije, odnosnu impresivnu Trijumfalnu kapiju koja nekako podseća na onu u Parizu. Odlazak na Trg Makedonije na kojem se nalazi ogromna stuatua konjanika (Aleksandar Makedonski). Prelazak reke Vardar preko divnog starostavnog Kamenog mosta, i potom uz obalu reke razgledanje mosta Oko, Arheološkog muzeja, Filharmonije, Opere, mosta umetnosti... Odlazak do Stare čašije koja potiče iz otomanskih vremena, a koju nadvisuje stara tvrđava Kale. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel oko 15h. Odmor. Individualni odlazak na DOČEK NOVE GODINE na ulice i trgove Skoplja. Svake godine gradski oci se potrude da obezbede odličan muzički program i vatromet u ponoć. Noćenje.

3. dan (Petak 1. januar)   SKOPLJE – TETOVO - ...     Kasniji doručak. Odjava iz hotela do 11h. Slobodno vreme u Skoplju, ili polazak na fakultativni izlet do obližnjeg grada TETOVA. Najveća atrakcija ovog grada je fantastična Šarena džamija koja se tako naziva zbog izuzetno lepo dekorisane – oslikane fasade. Džamija je izgrađena u 15. veku. Iako je praksa tog vremena bila da izgradnju džamija finansiraju sultani, begovi i paše, donatori za izgradnju Šarene džamije su bile dvije sestre iz Tetova. U dvorištu džamije se nalazi i oktagonalno turbe, gdje su sahranjene sestre Huršida i Mensura. Slobodno vreme u centru Tetova i povratak u Skoplje. Polazak ka Srbiji u 19h. Noćna vožnja preko Niša

4. dan (Subota 2. januar)   Dolazak u Beograd i Novi Sad u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

79 €

SPECIJALNA CENA VAŽI ZA PRIJAVE DO 15.10.2020.

69 €

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
 • smeštaj u hotelu sa 3* u Skoplju na bazi 1 noćenja sa doručkom (samoposluživanje/“buffet“)
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl., što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • obilazak Skoplja prema programu putovanja
 • usluge profesionalnog turističkog vodiča
 • organizacione troškove

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • sve ostale nepomenute usluge
 • ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • obavezno međunarodno zdravstveno, putno osiguranje na osiguranu sumu od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 3 € u dinarskoj protivvrednosti)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 20 €
 • doplatu za dodatno sedište u autobusu – 50 €
 • fakultativni izlet za Tetovo – 15 € (prijava i plaćanje na licu mesta; minimalni broj potreban za realizaciju izleta je 25 prijavljenih putnika)

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2021.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata, odnosno najkasnije do maja 2021.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

Napomena : Putnici koji imaju vrednosni vaučer agencije Fantast Tourist, iznos aranžmana će biti umanjen za iznos na vaučeru.

OPIS HOTELA:

HOTEL „Super 8“ 3***, Skoplje https://www.hotelsuper8.com.mk/ ili sličan

Hotel se nalazi u centru Skoplja. U neposrednoj blizini hotela su brojni marketi, restorani, barovi... Hotel je standardne „budžet“ kategorije sa skromnim uslugama i sadržajima. Poseduje recepciju otvorenu 24 sata, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka, Sobe su komforne, sve sa kupatilom (tuš-WC), TV, WiFi…

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 55 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.

nedelja, 12 april 2020 14:08

Napulj, Avionom, Specijal!

5 DANA AVIONOM / 4 NOĆENJA / SPECIJAL GRUPNI POLAZAK!

30. SEPTEMBAR – 4. OKTOBAR 2020.

11. – 15. NOVEMBAR 2020.

Napulj je jedan od najlepših gradova koje je čovek stvorio! To su reči mnogih drevnih filozofa i mislilaca, i zaista jeste tako... Često se ponavlja drevna latinska izreka „Vedi Napoli e poi muori!“ – „Vidi Napulj i umri!“ Ne samo da ćemo videti ovaj grad, nego ćemo zaista pokušati da vam ga prikažemo na najbolji mogući način kako bi ste se uživeli u njega i saživeli se sa njim. Verujte, mnogi naši putnici nakon posete ovom gradu sa nama, ističu kako je Napulj nešto najlepše što su do tada videli! Treći je po veličini grad Italije sa oko milion stanovnika, odnosno oko 4,5 miliona u širem gradskom području, po čemu je drugi po veličini grad Italije, posle „velikog“ Milana. Napulj se razvio u istoimenom Napuljskom zalivu, delu Tirenskog mora. Severno od grada se proteže Flegrejsko pobrđe, a 20-ak kilometara istočno uzdiže se čuveni vulkan Vezuv. Napulj su osnovali Grci koi mu i dadoše lep ime neapolis, između 7. i 6. veka p. n. e. U 11. veku Normani pod vođstvom Roberta Gviskara dolaze u Napulj koji tada postaje glavni grad Kraljevstva Dve Sicilije, odnosno glavni grad Napuljske kraljevine. Napulj je bio jedini grad pored Jerusalima, gde je ime kraljevstva bilo isto kao glavni grad. Budući da je bio sedište Kraljevine, kraljevi su se trudili da od njega naprave dostojnu prestonicu, sedište ekonomske i političke moći, grad raskošnih palata i centar kulture i obrazovanja, te se u Napulju 1224. godine osniva univerzitet, jedan od najstarijih i najuglednijih u tadašnjoj Evropi. Istorijsko jezgro Napulja uvršteno je na UNESCO listu svetske baštine. Pored strasti, Napolitanci su poznati po tome što predstavljaju domovinu čuvene pice koja je prvi put spravljena, doduše malo drugačije nego što izgleda danas, još u 16. veku… Pesma je još jedna od posebnosti ovog grada. Gotovo ni jedan grad u Italiji nema toliko dugu, bogatu i raznovrsnu tradiciju kao Napulj. Slavu ovom gradu donose Maradona, Karuzo, Sofija Loren, i mnogi, mnogi drugi... Zato, Benvenuti da bella Napoli!

Program putovanja:

1. dan (SREDA 30. septembar / 11. novembar)   BEOGRAD - NAPULJ   Sastanak na aerodromu „Nikola Tesla“ u dogovoreno vreme, 2 sata pre planiranog poletanja aviona. Čekiranje i obavljanje carinskih formalnosti. Let sa jednim presedanjem u Rimu. Po dolasku u NAPULJ, sledi ugovoreni transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Odmor. Noćenje.

2. dan (ČETVRTAK 1. oktobar / 12. novembar)     NAPULJ   Doručak. Polazak u 9h u organizovano razgledanje grada (gradski prevoz/metro). Odlazak do Porta Kapuane, srednjovekovne kapije koja je predstavljala jedan od glavnih trgovačkih prilaza Napulju. Šetnja čudesno živopisnom, pravom napolitanskom ulicom Via Tribunali kraj kapele Pio de Mizerikordija u kojoj se nalazi nekoliko dela Karavađa. Odlazak do znamenite katedrale Svetog Januarijusa, sveca zaštitnika Napulja. Nastavak šetnje divnim Korzom Umberta I do samog centra Napulja. Nova tvrđava, ili zamak Anžujaca, još jedna prvoklasna atrakcija grada. Trg Plebišita sa Kraljevskom palatom, šoping zona Via Toledo, divna uličica Via Kjaja sa najstarijom picerijom na svetu... Slobodno vreme za šetnju promenadom uz Napuljski zaliv do jajolikog zamka. Popodne, fakultativna poseta kapeli San Severo u kojoj se nalaze nestvarne barokne skulpture od kojih je najpoznatija skulptoralna kompozicija „Hrist sa velom“. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan (PETAK 2. oktobar / 13. novembar)         SORENTO – KAPRI & KOSTA AMALFITANA   Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet. Odlazak vozom do SORENTA, središta Obale limuna, neverovatno lepog mesta, slavnog letovališta opevanog u divnoj napolitanskoj pesmi „Torna a Surriento“. Po dolasku, slobodno vreme za individualne aktivnosti koje možete iskoristiti za odlazak na mondensko ostrvo KAPRI. Kapri je satkan od snova, sjaja, luksuza i glamura. Još su ga Rimski imperatori birali za svoje utočište, a Tiberije je odavde vladao imperijom poslednjih godina svog života. Ovo čudesno ostrvo inspiracija je mnogih umetnika, slikara, glumaca i pesnika, a u vili Krup još uvek se nalazi pisaći sto za kojim je Maksim Gorki pisao svoj roman „Mati“. Drugi deo dana rezervisan je za fakultativni izlet na KOSTA AMALFITANA. U toj turi ćemo posetiti čuveno letovalište POZITANO, odnosno zaustavićemo se na panoramskoj tački odakle se pruža neverovatan pogled na varošicu. Odlazak u jedan od najlepših gradova Italije, AMALFI. Ovo mesto se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, a tokom srednjeg veka bilo je središte moćne Maritimne Republike. Obilazak prelepe katedrale Svetog Apostola Andrije. Povratak u Sorento i potom vozom u Napulj. Noćenje.

4. dan (SUBOTA 3. oktobar / 14. novembar) KAZERTA   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili fakultativni izlet do najraskošnije kraljevske rezidencije na teritoriji Italije, palate REĐIJA DI KAZERTA. Izgradnja dvorca je započela 1752. godine za Karla III Napuljskog, koji je blisko sarađivao sa svojim arhitektom Vanvitelijem. Karlo je želeo da izgradi dvorac kao novu administrativnu prestonicu Napuljskog kraljevstva koje će štititi dvor od mogućih napada sa mora, kojima je bila izložena u Napulju. Kralj je odlučio da doda i pozorište, veliku biblioteku i univerzitet. Palata ima kvadratičan plan. Sve četiri strane su spojene sa oktagonalnim kracima sa kojima čine četiri unutrašnja dvorišta, od kojih svako ima više od 3.800 m². Iza palate nalazi se ogromni park sa kraljevskim vrtovima, brojnim fontanama, kaskadama i kraljevskim lovištem. Nakon obilaska palate, povratak u Napulj. Slobodno vreme uz preporuku da se poseti jedan od najboljih Arheoloških muzeja na svetu. Takođe, u popodnevnim satima je moguće feribotom iz Napulja otići na prelepo ostrvo PROĆIDA poznato po izuzetno živopisnoj atmosferi. Uveče, fakultativno, odlazak u naselje Marinari u tradicionalni napolitanski restoran na večeru i degustaciju fantastičnih napolitanskih vina. Noćenje.

5. dan (NEDELJA 4. oktobar / 15. novembar) NAPULJ - BEOGRAD   Doručak. Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak na aerodrom ugovorenim transferom. Čekiranje za let ka Beogradu. Let preko Rima. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

SPECIJALNA CENA ZA UPLATE DO 1.JUNA 2020.

570 €

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

CENA ZA UPLATE OD

1.JUNA DO 1. JULA 2020.

620 €

CENA ZA UPLATE OD

1. JULA – 1. AVGUSTA 2020.

670 €

umesto 150 € samo 130 €

CENA ZA UPLATE POSLE

1. AVGUSTA 2020.

720 €

Cena aranžmana uključuje:

 • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Napulj – Beograd (let sa jednim presedanjem u Rimu)
 • Sve aerodromske takse
 • Taksa za izdavanje avio karte (TSC)
 • Kabinski prtljag težine do 8kg
 • 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni - „buffet“ / samoposluživanje) u hotelu sa 3* u Napulju (šira zona centra grada, na liniji metroa)
 • Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta, krevet na sprat ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • Usluge vodiča – pratioca grupe
 • Obilazak Napulja prema programu, bez uključenih karti za gradski prevoz
 • Transfer aerodrom Napulj – hotel – aerodrom Napulj
 • Organizacione troškove

Navedena cena paketa, obuhvata sledeće izlete:

 • Celodnevni izlet za Sorento sa uključenim kartama za voz Napulj – Sorento - Napulj
 • Poludnevni izlet iz Sorenta za Kosta Amalfitanu sa obilaskom Pozitana i Amalfija
 • Poludnevni izlet vozom do Kazerte sa uključenim ulaznicama za kraljevski dvorac u Kazerti
 • Poseta kapeli San Severo u Napulju

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Redovan prtljag težine do 23 kg – doplaćuje se u iznosu od 60 €
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte nepomenute u programu
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciju po ceni od oko 5 € u din u protivvrednosti)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 80 €
 • Karte za gradski prevoz u Napulju
 • Izlet za Kapri – individualno na licu mesta (oko 35 €)
 • Večera u Napulju sa degustacijom napolitanskih vina – 30 € (plaćanje na licu mesta)
 • Izlet za Proćidu iz Napulja – na licu mesta, cena feribota iznosi oko 35 € za povratnu kartu
 • Gradske turističke takse – plaćaju se na licu mesta na recepciji hotela
 • Fakultativne izlete predviđene programom (Sorento, Kosta Amalfitana, Kazerta i kapela San Severo), sem ukoliko isti nisu uplaćeni u agenciji kao „paket izleta“. Nije moguća naknadna prijava na licu mesta!

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 60% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2021.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 60% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.05.2021.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 60% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

Napomena : Putnicima koji imaju vrednosni vaučer agencije Fantast Tourist, iznos aranžmana će biti umanjen za iznos na vaučeru.

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL „Hotel Poerio“ 3***, Napulj ili sličan http://www.hoteltiempo.it/it/index.html

Hotel se nalazi oko 3 km od centralne Železničke stanice, i na liniji gradskog prevoza sa kojom je povezan sa centralnim delom grada. Skroman „budžet“ hotel. Poseduje recepciju, aperitiv bar, salon za posluženje doručka (kontinentalni „buffet“/samoposluživanje – skroman i jednoličan doručak). Sobe su skromne, sve sa kupatilom (tuš-WC), TV.

UZ PROGRAM VAŽE I POSEBNI USLOVI PUTOVANJA VEZANI ZA AVIO SAOBRAĆAJ! PRILIKOM PRIJAVE KARTE SE ODMAH KUPUJU, I NISU REFUNDABILNE – U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA, IZNOS UPLAĆEN ZA AVIO KARTE SE NE VRAĆA – 50 % OD UKUPNE CENE ARANŽMANA!

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 8 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.

četvrtak, 12 decembar 2019 10:05

Hotel Madalena 3***, Grad Mikonos, Tagoo

 

Opel_Vivaro_Fantast_gar_012_1_cr Tago BESPLATAN TRANSFER NOVI SAD - AERODROM DO KRAJA SEZONE! 

Zbog novonastale situacije ove sezone nece biti realizovani paket aranzman za Mikonos!

 

       

Published in Mikonos
sreda, 11 decembar 2019 14:18

Hotel Kerveli Village 3***, Kerveli

 

Opel_Vivaro_Fantast_gar_012_1_cr Tago BESPLATAN TRANSFER NOVI SAD - AERODROM DO KRAJA SEZONE! 

Zbog novonastale situacije ove sezone nece biti realizovani paket aranzman za Samos!

 

       

Published in Samos
sreda, 11 decembar 2019 14:02

Hotel Rania Beach 2**, Ireon

 

Opel_Vivaro_Fantast_gar_012_1_cr Tago BESPLATAN TRANSFER NOVI SAD - AERODROM DO KRAJA SEZONE! 

Zbog novonastale situacije ove sezone nece biti realizovani paket aranzman za Samos!

 

       

Published in Samos
sreda, 11 decembar 2019 13:57

Hotel Ireon 2**, Ireon

 

Opel_Vivaro_Fantast_gar_012_1_cr Tago BESPLATAN TRANSFER NOVI SAD - AERODROM DO KRAJA SEZONE! 

Zbog novonastale situacije ove sezone nece biti realizovani paket aranzman za Samos!

 

       

Published in Samos
sreda, 11 decembar 2019 13:42

Maritsa Studios, Pitagorio

 

Opel_Vivaro_Fantast_gar_012_1_cr Tago BESPLATAN TRANSFER NOVI SAD - AERODROM DO KRAJA SEZONE! 

Zbog novonastale situacije ove sezone nece biti realizovani paket aranzman za Samos!

 

       

Published in Samos
utorak, 26 februar 2019 17:28

Budimpešta (2 noći), Proleće

4 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

7. – 10. MART 2019. – Dan žena
25. - 28. APRIL 2019. – Uskršnji praznici
30. APRIL – 3. MAJ 2019. – Prvomajski praznici

Čudan je ritam ovog grada…Oko sledi nemirne talase Dunava i nekako cela duša čoveka u tom trenu biva zagrejana… Grad čardaša, kraljica Dunava… Raskošna… Razigrana… A opet nekako mirna i boemska… Starostavne priče iz Zlatnog jelena koje su nam ostavili naši romantičari, govore o ovom gradu sa puno pijeteta… Budim i Pešta, dva grada spojena u jedan… Naizgled jedinstveni, ali kada se bolje pogledaju u mnogome se razlikuju… Ravničarska Pešta i brdoviti Budim… Raskošna arhitektura Pešte i srednjovekovne uličice Budima… Brzina velikog grada, i sporost boemskog Budima… Dan i noć… Kada neko nespojivo spoji, i to tako umešno, onda se iz toga rodi jedan od najlepših gradova koji je svet video! Zaplovite sa nama po lepom plavom Dunavu, zaigrajte uz čardaš, osmehnite se životu uz Tokajac… Budimpešta Vas očekuje!

Program putovanja:

1. DAN    Polazak iz Beograda oko 23.30h, i iz Novog Sada oko 1h iza ponoći. Noćna vožnja preko Subotice, Horgoša, Segedina, Kečkemeta… Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti…

2. DAN         BUDIMPEŠTA Dolazak u BUDIMPEŠTU u jutarnjim satima. Panoramski obilazak grada uz razgledanje istorijskog središta i Pešte i Budima: trg Heroja – centralni Peštanski trg sa „knjigom mađarske istorije“ koju reprezentuje sjajna dvojna arkada sa herojima mađarske istorije, spomenik Milenijum koji slavi 1000. godišnjicu od doseljavanja Mađara na prostore Panonije, vožnja kroz čudesni Andraši bulevar koji se kao ambijentalna celina nalazi pod zaštitom UNESCO-a (Srpska ambasada, Oktagon, Baletski institut, kuća Franca Lista, Opera), bazilika Sv. Stefana (Ištvan) – fantastična eklektička građevina sa prelepom kupolom, Parlament – jedna od najvećih zgrada ove vrste na svetu, Lavlji most – po mnogima najlepši most preko Dunava, Budimska tvrđava sa Ribarskim kulama, spomenikom Sv. Stefanu i Matijinom crkvom, Citadela sa sjajnim vidikovcem… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN           BUDIMPEŠTA      Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativne izlete - tržni centar „Campona“ sa individualnom posetom Tropikarijumu. Uveče je planirano (fakultativno) krstarenje Dunavom sa razgledanjem Budimpešte sa reke. Ovo je poseban doživljaj grada čiji su najlepši spomenici čudesno obasjani dekorativnom rasvetom… Tokom krstarenja videće se glavna fasada Mađarskog Parlamenta okupana u svetlu, najlepši mostovi grada (Eržebet, Margit, Lančani most, most Slobode) i naravno prelepi i romantični Budim… Nakon krstarenja (fakultativno) odlazak u čardu (mađarski nacionalni restoran) na večeru sa folklornim programom. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN   BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA - NOVI SAD - BEOGRAD         Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme, ili fakultativni izlet do SENT ANDREJE, malene varošice koja zauzima posebno mesto u nacionalnoj istoriji Srba. Po dolasku sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje: trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, glavna Dimčina ulica, kuća Jakova Ignjatovića, Glavni trg sa esnafskim krstom, Blagoveštenjska crkva, palata Preparandije, Beogradska – Saborna crkva sa Vladičanskim dvorom, Krst cara Lazara… Slobodno vreme. Oko 18h polazak za Srbiju iz centra grada. Dolazak u Novi Sad i Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj putovanja.

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

Važi do popune akcijskih mesta!

07.-10.03.2019.

MILLENNIUM 3***

89 €

75 €

25.-29.04.2019.

3*

109 €

89 €

30.04. – 03.05.2019.

3*

109 €

89 €

Navedena cena uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 2 noćenja sa doručkom („buffet“/“švedski sto“ – samoposluživanje) u hotelu sa 3*** u Budimpešti
 • smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2+1 sobe su sa pomoćnim ležajem koji je manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • obilazak Budimpešte prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča
 • usluge vodiča
 • organizacione troškove

Navedena cena ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 4 € u din.protivvrednosti)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 40 € (isključivo na upit)
 • staničnu uslugu 50,00 din za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji
 • Fakultativni program (plaćanje isključivo na licu mesta; minimalan broj potreban za realizaciju izleta je 25):
  • Krstarenje Dunavom (1 sat uz razgledanje prema programu) – 15 €
  • Večera na čardi sa folklornim programom – 25 €
  • Odlazak do tržnog centra „Campona“ (bez posete Tropikarijumu) – 5 € (ulaznica za Tropikarijum oko 8,5 €-na licu mesta)
  • Izlet za Sent Andreju sa obilascima prema programu – 10 €

POPUST ZA SOPSTVENI PREVOZ IZNOSI: 15 €

dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 € na cenu aranžmana; dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana

 
 

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2019.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2019.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2019. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja. Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima. Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun

U sve cene je uračunat PDV od 20%

NAPOMENE:

 • PUTNIK JE U OBAVEZI DA ISPLATI ARANŽMAN 15 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA!
 • PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I BROJ PASOŠA! UKOLIKO PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA NIJE OSTAVLJEN BROJ PASOŠA, ROK ZA DOSTAVU BROJA PASOŠA JE 24 SATA!!!
 • TAČNO VREME POLASKA I MESTO POLASKA BIĆE POZNATI ISKLJUČIVO JEDAN DAN PRE PUTOVANJA I BIĆE OBJAVLJENI NA WEB STRANICI ORGANIZATORA www.fantast.rs
 • ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA!

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel „MILLENNIUM“ 3***, Budimpešta http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/budapest/hunguest_hotel_millennium/

Hotel se nalazi sa Peštanske strane grada, u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Od Vaci ulice hotel je udaljen oko 4 km. Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, WiFi konekciju, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka, sef na recepciji (uz doplatu), parking… Sobe su sve sa kupatilom (tuš-WC), mini barom, TV, telefonom.

Hotel 3* Nalazi se sa peštanske strane. Povezan je gradskim prevozom sa centrom grada. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom... TAČAN NAZIV BIĆE POZNAT 7 DANA PRED PUTOVANJE.

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs ili na sledećem linku (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 70 putnika. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010 Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300059948 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.

Published in Prolećna putovanja
 

Opel_Vivaro_Fantast_gar_012_1_cr Tago BESPLATAN TRANSFER NOVI SAD - AERODROM DO KRAJA SEZONE! 

Zbog novonastale situacije ove sezone nece biti realizovani paket aranzman za Samos!

 

       

Published in Samos
Strana 1 od 2