tr?id=761434788560881&ev=PageView&noscript=1 Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm

Sajt_baneri_-49 Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm

Ви сте овде:Fantast> Leto 2023> Dubai - Emirati> Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm

Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm

Додатне информације

5zv Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
 
 
 
 
 
 
bb
bazen Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
klima Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
parking Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
wifi Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
tv Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
ne Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
ne Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
minibar Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
sef Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
fen Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
gym Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
spa Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
igraonica Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
ne Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
ne Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
avio Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
ne Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
ne Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
plazadaljina Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm
0 m
centardaljina Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm 
Cena:od 568 eur

Медије

Hotel se nalazi na čuvenoj Jumeirah plaži, pored Dubai Marine. Udaljen je 30 minuta od aerodroma u Dubaiju, a u blizini hotela su Jumeirah Beach Residence, Dubai Media City, Dubai Internet City i brojni tržni centri. U hotelu Dukes The Palm, možete da uživate u najboljim britanskim specijalitetima, pa se tako u restoranu Great British (GBR) služi fantastičan izbor jela sa britanskim uticajem. Jela se služe tokom celog dana u restoranu GBR, a iz restorana se pruža lep pogled na svetlucavu panoramu Dubai marine. Gosti takođe mogu da obeduju u baru i restoranu West 14th koji se nalazi pored plaže. U baru Dukes se služe neki od najboljih svetskih martinija. Hotel ima dva bazena, jedan je okružen baštom a drugi, Horizon bazen je na mezanin nivou hotela sa pogledom na tirkizno plavo more, okružen ležaljkama ispod baldahina, sa udobnim foteljama i nudi pravo opuštanje. U okviru hotela je i ograđen bazen za decu sa toboganima. Za ljubitelje sunca, peska i mora hotel ima veliku privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima. Od sportskih aktivnosti u okviru hotela možete igrati tenis (uz asistenciju profesionalnih trenera), skvoš, vežbati u dobro opremljenoj teretani, ili igrati fudbal i odbojku na pesku. Od sportova na vodi možete se baviti wind surfingom, skijanjem na vodi, ronjenjem uz profesionalne instruktore ili voziti džet ski. Za male posetioce Junior Jungle Club nudi različite vrste igara, od zabavnih do edukativnih. Za decu od 4 do 12 godina ima različitih zanimacija na otvorenom, ali i u zatvorenom prostoru. Deca mlađa od 4 godine moraju da budu u pratnji odrasle osobe. Takođe hotel nudi usluge Spa centra, kao i različite vrste masaža. Raspolaže sa 14 restorana i barova sa raznovrsnim svetskim specijalitetima. Hotel raspolaže sa 446 komfornih soba i apartmana opremljenih u toplom arapskom stilu. Standardne sobe sadrže flat TV, DVD player, satelitske kanale, klimu, direktnu telefonsku liniju, internet konekciju, sef, mini bar, fen za kosu, 24h room servis. Adresa: Palm Jumeirah Dubai, Palm Džumeira, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati.

 

{slider CENOVNIK}

pdf- Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U PDF-U

word Hotel Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*****, The Palm  PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA ZA DUBAI U WORD-U

{slider PROGRAM PUTOVANJA}

1. DAN: BEOGRAD-DUBAI - Sastanak grupe NA AERODROMU „Nikola Tesla“ dva sata pre leta, Individualna prijava za let i predaja prtljaga, chekc in, obavljanje carinskih i pasoških formalnosti. Poletanje za Dubai u 13:05h (broj leta FZ 1746, prevoznik Fly Dubai). Dolazak u Dubai je planiran u 21:20h po lokalnom vremenu na aerodrom. Sledi transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

2 – 5. / 7. DAN: DUBAI - Tokom vašeg boravka u Dubai-u imaćete priliku da fakultativno posetite neke od najvećih znamenitosti ovoga grada i okoline koje imamo u ponudi (sa doplatom).

6. / 8. DAN: DUBAI – BEOGRAD - Transfer do aerodroma u Dubai-u. Let za BEOGRAD, broj leta FZ1745 u 09:05h. Dolazak u Beograd 12.05h. KRAJ PROGRAMA.

{slider CENA ARANŽMANA OBUHVATA / NE OBUHVATA}

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

·  Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd-Dubai-Beograd sa avio-kompanijom „Fly Dubai“

·  Sve aerodromske takse

·  Ručni prtljag težine do 7kg + redovan prtljag težine do 20kg

·  Transfer u Dubaiju od aerodroma do izabranog hotela i povratno

·  5 ili 7 noćenja u izabranom hotelu sa navedenom uslugom

·  Usluge predstavnika agencije na destinaciji

·  Organizacione troškove

·  Sve druge ne pomenute usluge

·  Obaveznu doplatu za međunarodno zdravstveno osiguranje sa COVID19 pokrićem i osiguranom sumom od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 200 dinara po danu putovanja)

·   Obaveznu doplatu na licu mesta (na recepciji hotela) za turističku/boravišnu taksu koja iznosi: Hoteli 2* & 3* cca 3 USD po sobi po noći - Hoteli 4* cca 4-5 USD po sobi po noći - Hoteli 5*  cca 6 USD po sobi po noći

·  Fakultativne izlete za koje se prijavljujete na licu mesta. Plaćanje se vrši takođe na licu mesta (Minimum za realizaciju izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, moguća je realizacija uz korekciju cene.). Burj Khalifa – 50€; Jeep safari – 40€; Krstarenje brodom (Show Cruise) – 40€; Razgledanje Dubaija – 40€; Trgovački centar Mall of the Emirates – 30€.

·  Negativan PCR test ne stariji od 96h, deci mlađoj od 12 godina nije potreban PCR test.

·  Deca mlađa od 2 godine plaćaju samo taksu u iznosu od 50 €

·  DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU – ISKLJUČIVO NA UPIT!

{slider NAČIN PLAĆANJA}

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI NA DAN UPLATE PO SREDNJEM KURSU NBS

  • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
  • Administrativnom zabranom na platu - 50% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima. Obračun se vrši po srednjem kursu NBS  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2021.
  • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
  • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2021.
  • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
  •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

{/sliders}

Последњи пут измењено utorak, 16 mart 2021 22:22