last_minute_novi Ornos

 Last minute:  Grčka ostrva (kliknite za ponudu)  Specijal Grčka ostrva novo Ornos 
* Za sve rezervacije do KRAJA SEZONE   BESPLATAN transfer Novi Sad- Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)!

You are here:Fantast> Leto> Grčka ostrva> Mikonos> Ornos
Ornos
četvrtak, 07 maj 2020 11:07

Katmandu, Avio karte Beograd Katmandu

 
 

Nepalska prestonica Katmandu („Prelepa senka“) predstavlja jedan od najčudesnijih gradova na svetu. Nalazi se podno moćnih Himalaja, „Krov sveta“, koji se uzdižu do visina od preko 8000 metara. Nad gradom stražari Mont Everest, najviši vrh na svetu koji pravi senku nad Dolinom Katmandua u kojoj se grad smestio. Ova Dolina naseljena je već hiljadama godina od strane nomadskog plemena Šerpasa koji i danas žive u Nepalu. Legenda govori da je u ovoj dolini Buda tražio smisao svog života i tragao za Nirvanom. U 10. veku je na mestu današnjeg Katmandua, na reci Bagmati, osnovano prvo stalno naselje koje se zahvaljujući karavanskim putevima koji su iz Indije preko Himalaja vodili ka Kini i Mongoliji veoma brzo razvijalo. I danas je ovaj grad u potpunosti okrenut svojoj trgovačkoj funkciji a poslednjih decenija doživljava i pravi turistički uzlet. Svake godine je sve više turista i avaturista koji dolaze u Nepal i Katmandu u potrazi za adrenalinom ili mirom koji pružaju uske stare ulice Katmandua. Danas grad nastanjuje oko 1,5 milion stanovnika.

Tokom boravka u Katmanduu treba obavezno videti: hram Pašupatinan, Kraljevsku palatu na glavnom gradskom trgu Durbar; Bimsem toranj; itd. U okolini grada, na reci Bagmati nalazi se i najveći nepalski hindu hram Čangu Narajan. Hram je posvećen Bogu Višni i potiče iz 3. veka naše ere.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan poletanje iz Beograda u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja. Boravak na destinaciji, slobodne aktivnosti za fakultativne izlete
Poslednji dan: poletanje aviona i povratak u Beograd, u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja

Brzo i lako rezervišite avio kartu za KatmanduNa sajtu www.avio.rs  mozete brzo, lako i besplatno rezervisati avio karte za sve pravce. Takodje možete se informisati o aktulenim popustima i promocijama na avio karte  ili da pogledate koje smo destinacije odabrali za vas.
Vise detalja za avio karte Beograd Katmandu tako mozete pronaci na www.avio.rs strani Beograd Katmandu aviokarte.


CENE SU PO OSOBI U EVRIMA ZA SVAKODNEVNE POLASKE 2020.

Broj noćenja

Hotel

4 dana

3 noćenja

5 dana

4 noćenja

6 dana

5 noćenja

7 dana

6 noćenja

Doplata za dodatni dan

SPOT ON 708 Shivam Guest House 3*

24

32

40

48

+ 12

Hotel Rising Home 3*

27

36

45

54

+ 13

OYO 260 Hotel Cultural Inn 3*

27

36

45

54

+ 13

Traveler's Holiday Inn 3*

27

36

45

54

+ 13

Hotel Hana 3*

30

40

50

60

+ 15

OYO 259 Hotel White and Peace 3*

30

40

50

60

+ 15

Hotel Nepal Tara 4*

36

48

60

72

+ 18

Hotel Shreesu 4*

51

68

85

102

+ 26

Shangri La Hotel 5*

183

244

305

366

+ 91

Hotel Yak & Yeti 5*

228

304

380

456

+ 114

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Smeštaj u odabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak / “samoposluživanje“-„buffet“)
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 standard sobe sa kupatilom (tuš-WC) – u zavisnosti od kategorije hotela, varira i veličina i sadržaj sobe. Sobe sa 1/2+1 ležajem se sastoje od 2 redovna ležaja, ili jednog francuskog ležaja za dve osobe + trećeg, pomoćnog ležaja, koji je manjih dimenzija, te može bitnije ugroziti komfor treće osobe
 • Odabrani broj noćenja
 • Usluge izdavanja „Voucher“-a
 • Organizacione troškove
 • Prevoz – za avio prevoz posetite naš pretraživač najpovoljnijih avio karata www.aviokarta.eu
 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje – plaća se cca 1-4 eur po osobi dnevno, isključivo na recepciji hotela
 • Transfere sa i do aerodroma na destinaciji
 • Doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi – u zavisnosti od hotela kreće se u rasponu od 50-70% od navedene cene u tabeli
 • Sve ostale, nepomenute usluge

NAPOMENA: Što se tiče troškova vize, agencija ne asistira u postupku obezbeđivanja iste; sve potrebne informacije o viznom režimu možete naći na http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr

NAJNIŽA CENA AVIO KARTE ZA DATU DESTINACIJU, U EKONOMSKOJ KLASI, SA PRTLJAGOM:

Avio karta Bgd – Katmandu (KTM) - Bgd iznosi 715€ (jedno presedanje)
Avio kartu za željeni datum putovanja možete potražiti na sajtu www.aviokarta.eu
Cene Avio karta i aerodromskih taksi su podložne promenama i nisu garantovane do izdavanja karte tj. štampanja karte!

CENA AVIO KARTE JE GARANTOVANA UKOLIKO JE ODMAH PLAĆENA I IŠTAMPANA

NAPOMENE U VEZI DATIH CENA: sve cene date u tabeli su orijentacione, i mogu se promeniti u zavisnosti od željenog termina putovanja! Dakle, uzimaju se kao okvirne! Ukoliko se radi o visokim sezonama (Uskrs, sajmovi, 1.maj, državni praznici, nova godina, i sl.), cena može biti viša i do 3 puta!

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • AVIO KARTA SE PLAĆA U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE BEZ MOGUĆNOSTI ODLOŽENOG PLAĆANJA!
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% od ukupne cene aranžmana se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2020.
 • Platnim i kreditn.im karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju 50% od ukup.ne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak na 12 mesečnih rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2020.

U cenu je uračunat PDV 20%

OPIS SMEŠTAJA:

SPOT ON 708 Shivam Guest House ***, od centra je udaljen 3.2 km, adresa Pashupati Nath Road, Kathmandu. Sve sobe sadrže TV sa kablovskim kanalima i sopstvenim kupatilom, kao i klima uređaj i garderober. Recepcija je na usluzi gostima. Katmandu je udaljen 3,7 km od smeštaja, a Nagarkot je 25 km. (https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g293890-d20595900ReviewsSPOT_ON_708_Shivam_Guest_HouseKathmandu_Kathmandu_Valley_Bagmati_Zone_Central_Region.html)

Hotel Rising Home *** od centra je udaljen 1.7 km, adresa Rayamajhi Marga, Kathmandu. Smešten u Katmanduu na 1 km od mesta Thamel, sadrži smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i zajedničkim dnevnim boravkom. Među sadržajima u ovom objektu su posluga u sobu i bankomat, kao i besplatni WiFi u celom objektu. Smeštaj nudi recepciju koja radi non-stop, zajedničku kuhinju i menjačnicu za goste. Gosti u hotelu mogu uživati u kontinentalnom ili a la carte doručku. Prostor je popularan za biciklizam, a u okviru smeštaja dostupni su iznajmljivanje bicikala i najam automobila. Hanuman Dhoka je na 2,5 km od hotela Rising Home, a trg Katmandu Durbar 2,9 km. (https://rising-home-np.book.direct/en-us?utm_source=gmb)

OYO 260 Hotel Cultural Inn *** od centra je udaljen 3.6 km, adresa Sinamangal, Manpowerbazar, Kathmandu. Smešten u Pashupatinath, nudi bar i besplatan WiFi. Sve sobe sadrže TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima i sopstvenim kupatilom, garderoberom i frižiderom. Smeštaj ima recepciju koja radi 24 sata i uslugu u sobi za goste. Gosti mogu da uživaju u azijskom doručku. Katmandu je udaljen 6 km od smeštaja, a Nagarkot je 23 km. (https://www.oyorooms.com/np/47270-oyo-rooms-oyo-260-hotel-cultural-inn-kathmandu/?)

Traveler's Holiday Inn *** od centra je udaljen 930 m, adresa Thamel, Kathmandu. Udaljen je 5 km od Međunarodnog aerodroma. Recepcija radi 24 sata za potrebe gostiju i pruža usluge razmene valuta,kupovine karata i iznajmljivanja automobila. Hotel nudi ostavu za prtljag, hemijsko čišćenje i pranja veša. Nudi se besplatan WiFi u hotelskim sobama, a sve su sa ventilatorima i imaju prostor za sedenje i radni sto. Kupatila imaju tuš. Hotel se nalazi na samo 400 m od istorijskog vrta snova, 0,5 km od poznatog trga Durbar i 1,5 km od svetog hrama Svaiambhunath. U unutrašnjem restoranu služe se nepalska i kineska kuhinja. Usluga u sobi je dostupna. (https://www.travelersholidayinn.com/)

Hotel Hana *** od centra je udaljen 907 m, adresa Thamel, Kathmandu. Smešten u poznatoj turističkoj destinaciji Thamel, hotel ima recepciju koja radi non-stop i besplatan bežični internet u celom objektu. Međunarodni aerodrom Tribhuvan nalazi se na 5 km od objekta. Do autobuske stanice Balaji ima 15 minuta vožnje. Lokalna atrakcija je hram Pashupati Nath, koji je smešten na 5 km od hotela. Na raspolaganju su iznajmljivanje automobila, praonica rublja, menjačnica i skladište prtljaga. Svaka soba ima ventilator i grejanje, opremljena je televizorom i telefonom. Kupatilo sadrži tuš. Restoran Roof Top Garden nudi nepalsku, indijsku, kinesku i kontinentalnu kuhinju. (http://www.hotelhana.com.np/)

OYO 259 Hotel White and Peace *** od centra je udaljen 4.8 km, adresa: NA, Ward No. 3, Jhamsikhel, Lalitpur. Među sadržajima ovog objekta su restoran, bar, posluga u sobi i sopstveni parking za automobile, kao i besplatni ViFi u celom objektu. Hotel ima porodične sobe. Hotel nudi azijski ili vegetarijanski doručak. Katmandu je udaljen 5 km od hotela, a Nagarkot je 28 km. (https://www.oyorooms.com/np/47188-oyo-rooms-oyo-259-hotel-white-and-peace-lalitpur/?)

Hotel Nepal Tara **** od centra je udaljen 860 m, adresa Narsingh Chowk, Kathmandu. Smešten u Katmanduu, na 2,4 km od Pashupatinath, nudi smeštaj sa restoranom, privatnim parkingom, barom i baštom. Oko 3,7 km od Hanuman Dhoka-a, takođe je 4,3 km od Trga Katmandu Durbar i nudi besplatan WiFi. Rrecepcija radi 24 sata a poseduje i menjačnicu. Sobe sadrže klima-uređaj, prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima, kuhinju, trpezariju i sopstveno kupatilo sa fenom, tušem i toaletnim potrepštinama. Smeštaj nudi kontinentalni ili a la carte doručak. (http://hotelnepaltara.com.np/)

Hotel Shreesu **** od centra je udaljen 821 m, adresa Ward No. 29, Thamel Marg, Kathmandu. Hotel sadrži klimatizovane sobe sa satelitskim TV-om ravnog ekrana. Među sadržajima ovog objekta su restoran, recepcija otvorena 24 sata dnevno i posluga u sobi, kao i besplatan WiFi u celom objektu. Gosti mogu popiti piće u baru. Gosti hotela mogu uživati u doručku na bazi švedskog stola. Prostor je popularan za biciklizam, a u okviru smeštaja dostupni su iznajmljivanje bicikala i rentiranje automobila. (http://www.hotelshreesu.com/)

Shangri La Hotel *****, od centra je udaljen 1.7 km, adresa Lazimpat, Kathmandu. Hotel je okružen bujnom zelenom i baštom Shambala. Hotel poseduje otvoreni bazen zajedno sa saunom i parnim sadržajima. Prostrane klimatizovane sobe opremljene su parketom, sadrže čajnik, lični sef, TV i prostor za sjedenje. Kupatila su opremljena sa fenom za kosu, tuš kabinama i besplatnim toaletnim potrepštinama. Recepcija radi 24 sata, a dostupne su usluge skladištenja prtljaga, pranja veša i peglanja. Na raspolaganju je poslovni centar, a gosti se takođe mogu opustiti u spa centru. U kafiću Garden Shambala Garden poslužuju se različita jela iz indijske, kontinentalne i kineske kuhinje. Hotel je udaljen 2 km od mesta Thamel i Durbar Marg. Od hrama Harati Devi udaljen je 4,5 km, dok je hram Pashupati Nath udaljen 6,5 km. Međunarodni aerodrom Katmandu udaljen je 7 km. (https://www.hotelshangrila.com/)

Hotel Yak & Yeti ***** od centra je udaljen 620 m, adresa Durbar Marg, Kathmandu. Hotel sa 5 zvezdica smešten je u palati u centralnom Katmanduu, okružen starinskim fontanama i uređenim baštama, poseduje kockarnicu, otvoreni bazen i 2 teniska terena. Parking je besplatan. Uređene u prelepim paletama boja, elegantne klimatizovane sobe opremljene su kablovskom televizijom i minibarom, sadrže lični sef, kupatila sa kadom i ogrtačima. Udaljen 10 minuta hoda do mesta Thamel i 15 minuta vožnje od centra grada i Međunarodnog aerodroma Tribhuvan. Gostima su na raspolaganju i kozmetički salon i fitnes centar, takođe i dobro opremljen poslovni centar, sale za sastanke i turistički desk, usluga pranja i hemijskog čišćenja. (https://www.yakandyeti.com/)

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.
 • Plaćanje i doplate u zemlji putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Cena avio karte koju je putnik platio zasniva se na određenim tarifama i odnosi se na prevoz koji je naveden na avio karti, a obračunava se prema tarifama avio kompanija.
 • Putna karta izdata uz posebnu tarifu može biti upotrebljena isključivo pod uslovima odredjenim za tu tarifu. Bilo kakva promena smera, ili datuma poletanja, znači i promenu tarife, odnosno zahteva doplatu koju u tom trenutku promene određuje isključivo avio kompanija.
 • Putnik je obavezan, osim tarife, da plati sve takse i nadoknade koje su važeće u avio prevozu
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Ukoliko je način plaćanja avio karte u gotovini u našim poslovnicama/uplatnim mestima plaćanje se vrši u lokalnoj valuti. Plaćanje avio karte putnik vrši u celosti na dan izdavanja karte, gotovinom, platnom karticom ili preko računa i nije moguće odloženo plaćanje.
 • Ukoliko je plaćanje preko, ili na račun valuta plaćanja je dinar, evro ili američki dolar.
 • Dozvoljeni prtljag koji se predaje može biti maksimum do 23kg i 1 ručni/kabinski prtljag koji se unosi u avion težine do 8kg. Ručni prtljag po svojim dimenzijama može biti dug maksimalno 55 cm, širok maksimalno 40 cm i dubok maksimalno 20 cm,dok njihov zbir maksimalno iznosi 115 cm. Putnik sme imati uz sebe samo jedan komad ručnog prtljaga maksimalne težine 8 kg, ukoliko to nije drugačije određeno unutrašnjim propisima prevoznika (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje).
 • Napominjemo da u ručnom prtljagu nije dozvoljeno nositi oštre predmete i tečnost preko 100 ml
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja, organizatora putovanja agencije Fantast Tourist
 • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od putovanja i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Putnicima državljanima Republike Srbije, preporučuje se, da se upoznaju o uslovima ulaska i boravka u Nepalu na internet stranici Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemalje, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja boravka
 • Putnik mora da poseduje međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od minimum 15.000 €. Može se kupiti u agenciji.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Dopunski sadržaji smeštajnih objekta zavise od opremljenosti samog objekta i dostupnosti određenih sadržaja i moguće ih je doplatiti na recepciji hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
 • Hoteli odgovaraju službenoj kategorizaciji po nomenklaturi turističke organizacije zemlje u koju putujete.
 • Cene i raspoloživost hotela su urađeni po trenutnom stanju „on-line“ sistema i podložni su promenama
 • Ulazak u smeštajne objekte , prema hotelskim pravilima, je posle 14.ooh; dok je izlazak iz istih do 9h. Za eventualni raniji ulazak, odnosno kasniji izlazak, vrši se doplata, te iz tog razloga pre putovanja to morate najaviti!
 • Službena valuta u Nepalu je Nepalska rupija (NPR). Za 1 EUR se dobija oko 131 NPR, a za 1 USD 121 NPR.
 • Voltaža: standardna, 220 v
 • KADA SE PUTUJE U KATMANDU: Nepal ima tipičnu monsunsku klimu. Suvi period je od oktobra do maja, dok je vlažni (monsunski) period od juna do septembra. Intervali između ova dva glavna perioda – od septembra do novembra i od marta do maja – smatraju se najpogodnijim za boravak u Nepalu.

OPIS DESTINACIJE :

Katmandu je glavni grad države Nepal. Broj stanovnika iznosi milion. Valuta koja se koristi je nepalski rupi (1 € = 136.18 NPR)

Možete se bliže upoznati sa destinacijom na veb sajtovima:

http://putovanjeokosveta.rs/destinacije_grad_detalji.php?&k=123&z=397&g=398
https://dijanakocic.com/kulturoloski-sok-katmandu/
https://dereta.rs/cached/dereta.rs/Images/e7d35aec-260b-4d60-8573-a45e5ebcc28c-0000016225107.pdf

PREDLOG FAKULTATIVNIH OBILAZAKA:

Jednodnevni obilazak Katmandu doline, sa posetom 7 znamenitosti koje su pod zaštitom UNESCO-a - oko 155 evra.
Nesvakidašnja vožnja avionom preko Himalaja, uključujući i Mont Everest - oko 160 evra.
Pešačka tura Himalajima u trajanju od 9 sati- oko 60 evra.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika.
Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925, Licenca broj: OTP 269/04.02.2020. kat A40.
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 - MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje,
Beograd (osigurana suma u visini od 400.000€).

Broj evidencije programa - 208
Cenovnik broj 1 od 10.02.2020.

četvrtak, 07 maj 2020 10:16

Hotel Club A 3***, Kopaonik


pdf- Ornos PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA                                                                                                                         vaucer-srbija Ornos


Kopaonik, udaljen 230 kilometara od Beograda, najveći je planinski masiv u Srbiji koji se pruža od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 kilometara, a u srednjem delu dostiže širinu i do 40 kilometara. Jedan njegov deo je zaštićena zona “Nacionalni park Kopaonik”, koji po broju endemičnih vrsta predstavlja jedan od najznačajnijih centara biodiverziteta endemične flore Srbije, a poseduje i najveći ski centar u zemlji. Kopaonik predstavlja jedan od najvećih i najposećenijih planinskih turističkih centara u zemlji. Ovu masivnu planinu odlikuje subalpska klima a ima i oko 200 sunčanih dana u godini zbog čega zaslužuje ime “Sunčana planina”. S druge strane, pokriven je snegom od početka novembra do maja. Njegovi skijaški tereni pripadaju stazama prve klase, a poseduje i staze za alpsko i nordijsko skijanje koje su namenjene i prilagođene kako iskusnim skijašima tako i početnicima. Iako je pokriven snegom više od pola godine, većina staza je opremljena i savremenim sistemom veštačkog osnežavanja. Centar poseduje jedinstveni sistem žičara i ski liftova. Posetiocima se na raspolaganju nalazi i mogućnost iznajmljivanja ski opreme i ski servisa. Najviši vrh na Kopaoniku je Pančićev vrh sa 2.017 metara nadmorske visine na kome se nalazi mauzolej čuvenog srpskog prirodnjaka Josifa Pančića po kome je i dobio ime. Neposredno ispod Pančićevog vrha prostire se arheološki lokalitet Nebeske stolice na kojem se nalazila stara hrišćanska bazilika.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan Dolazak u dabrani smeštajni objekat na destinaciji. Prijavljivanje gostiju do 14,00h. Boravak na destinaciji, u zavisnosti od izabranog termina. Korišćenje izabranih usluga.
Poslednji dan: Napuštanje smeštajnog objekta. Odjava gostiju do 12,00h.

                                                                  CENE SU U EVRIMA ZA LETNJU SEZONU 2020. GODINE                                                                 

TERMIN

TIP SOBE

15.06.-17.07.2020.

17.07.-15.09.2020.

JEDNOKREVETNA SOBA

49€

56€

DVOKREVETNA SOBA

35€

40€

TROKREVETNA SOBA

35€

40€

NAPOMENA: Cene su izražene po osobi, po danu, za uslugu polupansiona. Minimalan broj noćenja za gore navedenu ponudu je 2.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Smeštaj u hotelu „Club A“ 3**, u odabranom terminu, na bazi polupansiona (doručak i večera)
 • Korišćenje bazena, saune i đakuzija u okviru hotelskog spa centra
 • Gratis parking
 • Neograničena upotreba WiFi
 • Prevoz do smeštajnog objekta
 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje – plaća se 150,00 RSD po osobi dnevno za odrasle i 60,00 RSD za decu od 7 do 15 godine, plaćanje isključivo na recepciji hotela
 • Sve ostale, nepomenute usluge

POPUSTI I UMANJENJE CENA: Deca od 0g do 7g u pratnji 2 odrasle osobe gratis. Deca od 7g do 12g u pratnji 2 odrasle osobe imaju popust 50% na cenu polupansiona. Deca od 12g do 15g u pratnji 2 odrasle osobe imaju popust 30% na cenu polupansiona. Za boravak 1 odrasle osobe sa 1 detetom od 0g do 7g naplaćuje se cena jednokrevetne sobe. Ukoliko 1 odrasla osoba boravi sa 2 dece od 0g do 7g, 1 dete je gratis, drugo dete ima popust 50% na cenu polupansiona. Deca od 7g do 12g (jedno ili dvoje) u pratnji 1 odrasle osobe imaju popust 50% na cenu polupansiona. Deca od 12g do 15g (jedno ili dvoje) u pratnji 1 odrasle osobe imaju popust 30% na cenu polupansiona. Gore navedena ponuda se odnosi na boravak 1 ili 2 odrasle osobe sa decom u jednoj sobi. Za boravak od 5 noćenja hotel odobrava dodatnu 1 noć gratis - 5 + 1.

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE  SE  VRŠI  U  DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI  PO  SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE  NA  DAN  UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% od ukupne cene aranžmana se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2020.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak na 12 mesečnih rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2020.

U cenu je uračunat PDV 20%

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel „Club A“ 3*** smešten je u skijaškom odmaralištu Kopaonik, Hotel Club A nudi zatvoreni bazen, hidromasažnu kadu i razne tretmane masaže. Rekreativni sadržaji uključuju mali sportski teren i iznajmljivanje ski-opreme. Sve sobe imaju moderan nameštaj i drvene podove. Pogodnosti u sobama uključuju satelitsku televiziju i radio. Svaka soba ima veliki sef, radni sto, kao i besplatan pristup bežičnom internetu. Restoran Hotela Club A za doručak služi lokalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola, ali i sa à la carte menija. Gosti mogu uživati u kafi i raznim alkoholnim pićima i vinima u 2 bara. Hotel Club A Kopaonik udaljen je 100 metara od ski lifta. Autobuska stanica je na manje od 5 minuta pešice.

NAPOMENE ZA PUTOVANJE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.
 • Plaćanje i doplate za dodatne usluge koje nisu obuhvćenje cenovnikom, putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Cene su prikazane po aktuelnom cenovniku smeštajnog objekta i turistička agencija Fantast Tourist zadržava pravo da u slučaju promene cene hotelskih usluga, koriguje cenu
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja, organizatora putovanja agencije Fantast Tourist
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Dopunski sadržaji smeštajnih objekta zavise od opremljenosti samog objekta i dostupnosti određenih sadržaja i moguće ih je doplatiti na recepciji hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, wellness centar, fitnes centar, kuglanu, bilijar, dečija igraonica, „room service“, uslužno pranje i peglanje veša...).
 • Hoteli  odgovaraju službenoj kategorizaciji određenoj po nacionalnim propisima Republike Srbije
 • Raspoloživost smeštajnih kapaciteta se proveravaju na svaki pojedinačni zahtev putnika
 • Ulazak u  smeštajne objekte , prema hotelskim pravilima, je posle 14.ooh; dok je izlazak iz istih do 12,00h. Za eventualni raniji ulazak, odnosno kasniji izlazak, vrši se doplata, te iz tog razloga pre putovanja to morate najaviti!

ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja
(redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925,  Licenca broj: OTP 269/04.02.2020. kat A40.
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 - MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd (osigurana suma u visini od 400.000€). 

Published in Kopaonik
četvrtak, 07 maj 2020 07:54

Hotel Junior 3***, Brzeće

 

pdf- Ornos PREUZMITE CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA                                                                                                                         vaucer-srbija Ornos


Kopaonik, udaljen 230 kilometara od Beograda, najveći je planinski masiv u Srbiji koji se pruža od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 kilometara, a u srednjem delu dostiže širinu i do 40 kilometara. Jedan njegov deo je zaštićena zona “Nacionalni park Kopaonik”, koji po broju endemičnih vrsta predstavlja jedan od najznačajnijih centara biodiverziteta endemične flore Srbije, a poseduje i najveći ski centar u zemlji. Kopaonik predstavlja jedan od najvećih i najposećenijih planinskih turističkih centara u zemlji. Ovu masivnu planinu odlikuje subalpska klima a ima i oko 200 sunčanih dana u godini zbog čega zaslužuje ime “Sunčana planina”. S druge strane, pokriven je snegom od početka novembra do maja. Njegovi skijaški tereni pripadaju stazama prve klase, a poseduje i staze za alpsko i nordijsko skijanje koje su namenjene i prilagođene kako iskusnim skijašima tako i početnicima. Iako je pokriven snegom više od pola godine, većina staza je opremljena i savremenim sistemom veštačkog osnežavanja. Centar poseduje jedinstveni sistem žičara i ski liftova. Posetiocima se na raspolaganju nalazi i mogućnost iznajmljivanja ski opreme i ski servisa. Najviši vrh na Kopaoniku je Pančićev vrh sa 2.017 metara nadmorske visine na kome se nalazi mauzolej čuvenog srpskog prirodnjaka Josifa Pančića po kome je i dobio ime. Neposredno ispod Pančićevog vrha prostire se arheološki lokalitet Nebeske stolice na kojem se nalazila stara hrišćanska bazilika.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan Dolazak u dabrani smeštajni objekat na destinaciji. Prijavljivanje gostiju do 14,00h. Boravak na destinaciji, u zavisnosti od izabranog termina. Korišćenje izabranih usluga.
Poslednji dan: Napuštanje smeštajnog objekta. Odjava gostiju do 12,00h.

PAKET „PORODIČNA OAZA“

CENE SU PO OSOBI U RSD U PERIODU OD 01.06.-30.09.2020. GODINE

USLUGA

TRAJANJE ARANŽMANA

PANSION

5 NOĆI-6 DANA

(kasna odjava iz soba)

15.000 RSD po osobi, 10.000 RSD uz turističke vaučere

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Smeštaj u hotelu „Junior“***, u odabranom terminu, na bazi pansiona (doručak, ručak ,večera) u sobi odgovarajuće strukture prema broju osoba
 • Bebi paket za decu 0-3 godine (krevetac, zaštitna ograda za krevet, kadica za kupanje, adapter)
 • Hotelsko osiguranje
 • Parking
 • WiFi internet
 • Korišćenje „Đura parka“ za decu
 • Korišćenje sportskih kapaciteta hotela prema terminima
 
 • Prevoz do smeštajnog objekta
 • Boravišnu taksu– plaća se 100,00 RSD po osobi dnevno za odrasle i 50,00 RSD za decu od 7 do 15 godine, plaćanje isključivo na recepciji hotela
 • Doplatu za 1/1 koriščenje sobe-na upit
 • Sve ostale, nepomenute usluge

POPUSTI I UMANJENJE CENA: Jedno dete do 6 godina u pratnji 2 odrasle osobe u zajedničkom ležaju besplatno. Drugo dete 0-6 i deca 7-11 plaćaju 1400 rsd doplatu za smeštaj na bazi punog pansiona

USLOVI PLAĆANJA: UKOLIKO SU CENE IZRAŽENE U EVRIMA PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% od ukupne cene aranžmana se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2020.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak na 12 mesečnih rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2020.

U cenu je uračunat PDV 20%

 • Potvrdom o zamenskom putovanju koju je uzdao OTP Fantast Tourist
 • Turističkom vaučerima Republike Srbije usluge koje između ostalog obuhvataju minimalno 5 noćenja

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Junior 3*** se nalazi na posedu površine 8 hektara u podnožju Kopaonika. Ski centar Kopaonik udaljen je 18 km. U ponudi su spa centar i brojni sportski sadržaji. Hotel ima 1 veliki restoran, 3 prostora za ručavanje na otvorenom, školu skijanja i sopstvenu ski stazu za početnike. Sve sobe i apartmani u hotelu Junior uključuju frižider, satelitsku televiziju i sopstveno kupatilo sa tušem. Pojedine suite jedinice takođe sadrže čajnu kuhinju, hidromasažnu kadu i saunu. Smeštajne jedinice su udobne i elegantno uređene. U prostranom hotelskom foajeu nalaze se otvoreni kamin i bar. Ponuda hotela takođe obuhvata diskoteku, bilijar salu i prodavnicu. U à-la-carte restoranu služe se lokalni specijaliteti, dok 3 manja restorana nude menije tipične za barove i kafiće.

NAPOMENE ZA PUTOVANJE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.
 • Plaćanje i doplate za dodatne usluge koje nisu obuhvćenje cenovnikom, putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Cene su prikazane po aktuelnom cenovniku smeštajnog objekta i turistička agencija Fantast Tourist zadržava pravo da u slučaju promene cene hotelskih usluga, koriguje cenu
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja, organizatora putovanja agencije Fantast Tourist
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Dopunski sadržaji smeštajnih objekta zavise od opremljenosti samog objekta i dostupnosti određenih sadržaja i moguće ih je doplatiti na recepciji hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, wellness centar, fitnes centar, kuglanu, bilijar, dečija igraonica, „room service“, uslužno pranje i peglanje veša...).
 • Hoteli odgovaraju službenoj kategorizaciji određenoj po nacionalnim propisima Republike Srbije
 • Raspoloživost smeštajnih kapaciteta se proveravaju na svaki pojedinačni zahtev putnika
 • Ulazak u smeštajne objekte , prema hotelskim pravilima, je posle 14.ooh; dok je izlazak iz istih do 12,00h. Za eventualni raniji ulazak, odnosno kasniji izlazak, vrši se doplata, te iz tog razloga pre putovanja to morate najaviti!

ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja(redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925, Licenca broj: OTP 269/04.02.2020. kat A40.
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 - MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd (osigurana suma u visini od 400.000€).

Broj evidencije programa - 200

Cenovnik broj 1 od 10.02.2020.
Published in Brzeće
 

Ciudad de Mexico kako je zvanično ime ovog grada predstavlja glavni grad Republike Meksiko i jedan od najspektakularnijih gradova Latinske Amerike. Nalazi se u dolini Mexico okružen vulkanskim planinama na oko 2000 metara nadmorske visine. Predstavlja najveću naseljenu zonu na svetu sa preko 18 miliona stanovnika!

Grad je osnovan 1521. godine od strane španskog osvajača Korteza, dok je pre toga od 1325. godine na malom ostrvu u reci Tekskoko postojao astečki grad. Dolaskom Španaca nacionalna struktura se u mnogome izmenila i grad je polako počinjo da liči na španske kolonijalne gradove u Americi. Danas je Meksiko Siti glavni finasijski i komercijalni centar Meksika koji godišnje privlači oko 20 miliona turista iz svih krajeva sveta.Tokom boravaka u ovom veličanstvenom gradu treba obavezno videti: umetnički kvart Condesa, trg Zokalo ili trg Ujedinjenja na kojem se nalazi Katedrala i Nacionalna palata, kao i ruševine nekadašnjeg astečkog hrama; Aveniju Reforme koju je uredio car Maksimilijan po ugledu na pariski Šanzelize; Avenida de los Insurgentes – najduža ulica na svetu koja se proteže čitavih 30 km kroz grad; ZOO vrt, Nacionalni muzej antropologije; Bazilika Gospe od Gvadelupe,... U večernjim satima neizostavno je posetiti neku od lokalnih Taverni u kojoj muziciraju čuveni „Marijači“.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan poletanje iz Beograda u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja. Boravak na destinaciji, slobodne aktivnosti za fakultativne izlete
Poslednji dan: poletanje aviona i povratak u Beograd, u zavisnosti od izabranih datuma i reda letenja

Brzo i lako rezervišite avio kartu za Meksiko Siti

Na sajtu www.avio.rs  mozete brzo, lako i besplatno rezervisati avio karte za sve pravce. Takodje možete se informisati o aktulenim popustima i promocijama na avio karte  ili da pogledate koje smo destinacije odabrali za vas.
Vise detalja za avio karte Beograd Meksiko Siti tako mozete pronaci na www.avio.rs strani Beograd Meksiko Sitii aviokarte.

CENE SU PO OSOBI U EVRIMA ZA SVAKODNEVNE POLASKE 2020.

Broj noćenja

Hotel

4 dana

3 noćenja

5 dana

4 noćenja

6 dana

5 noćenja

7 dana

6 noćenja

Doplata za dodatni dan

Hotel Seoul 3*

48

64

80

96

+ 24

Hotel Amigo Zocalo 3*

51

68

85

102

+ 25

Selina Mexico City Downtown 3*

54

72

90

108

+ 27

Hotel & Villas Panama 3*

63

74

105

126

+ 31

City Express Gustavo Baz 3*

72

96

120

144

+ 36

One Ciudad de Mexico La Raza 3*

75

100

125

150

+ 38

Kali Escandon Mexico City 4*

93

124

155

186

+ 47

Exe Suites San Marino Hotel 4*

111

148

185

222

+ 55

Barcelo Mexico Reforma 5*

201

268

335

402

+ 100

Le Meridien Mexico City 5*

279

372

465

558

+ 139

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Smeštaj u odabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak / “samoposluživanje“-„buffet“)
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 standard sobe sa kupatilom (tuš-WC) – u zavisnosti od kategorije hotela, varira i veličina i sadržaj sobe. Sobe sa 1/2+1 ležajem se sastoje od 2 redovna ležaja, ili jednog francuskog ležaja za dve osobe + trećeg, pomoćnog ležaja, koji je manjih dimenzija, te može bitnije ugroziti komfor treće osobe
 • Odabrani broj noćenja
 • Usluge izdavanja „Voucher“-a
 • Organizacione troškove
 • Prevoz – za avio prevoz posetite naš pretraživač najpovoljnijih avio karata www.aviokarta.eu
 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje – plaća se cca 1-4 eur po osobi dnevno, isključivo na recepciji hotela
 • Transfere sa i do aerodroma na destinaciji
 • Doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi – u zavisnosti od hotela kreće se u rasponu od 50-70% od navedene cene u tabeli
 • Sve ostale, nepomenute usluge

NAPOMENA: Što se tiče troškova vize, agencija ne asistira u postupku obezbeđivanja iste; sve potrebne informacije o viznom režimu možete naći na http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama?lang=cyr

NAJNIŽA CENA AVIO KARTE ZA DATU DESTINACIJU, U EKONOMSKOJ KLASI, BEZ PRTLJAGA (samo ručni):

Avio karta Bgd – Meksiko (MEX) - Bgd iznosi 1100 evra (sa jednim presedanjem)
Avio kartu za željeni datum putovanja možete potražiti na sajtu www.aviokarta.eu
Cene Avio karta i aerodromskih taksi su podložne promenama i nisu garantovane do izdavanja karte tj. štampanja karte!

CENA AVIO KARTE JE GARANTOVANA UKOLIKO JE ODMAH PLAĆENA I IŠTAMPANA

NAPOMENE U VEZI DATIH CENA: sve cene date u tabeli su orijentacione, i mogu se promeniti u zavisnosti od željenog termina putovanja! Dakle, uzimaju se kao okvirne! Ukoliko se radi o visokim sezonama (Uskrs, sajmovi, 1.maj, državni praznici, nova godina, i sl.), cena može biti viša i do 3 puta!

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • AVIO KARTA SE PLAĆA U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE BEZ MOGUĆNOSTI ODLOŽENOG PLAĆANJA!
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% od ukupne cene aranžmana se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2020.
 • Platnim i kreditn.im karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju 50% od ukup.ne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak na 12 mesečnih rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2020.

U cenu je uračunat PDV 20%

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Seoul ***, na udaljenosti 1,4 km od centra, adresa Lecumberri 79, Mexico City, Hotel Seoul nudi smeštaj u Mekico Citiju. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu, a besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. Na raspolaganju su TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima i DVD plejerom, kao i CD plejer. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Naći ćete se u recepciji koja radi non-stop i besplatni međunarodni pozivi. Do centra grada Meksico Citi nalazi se 1,1 km od hotela Seoul, a ceremonijalni centar Tenochtitlan - 1,1 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Benito Juarez, na 4 km od hotela Seoul. (http://seoul.mexico-hotels-mx.com/en/)

Hotel Amigo Zocalo ***, od centra udaljen 280 m, adresa Moneda No. 8 Colonia Centro, Mexico City, Među istorijskim centrom grada Meksiko Sitija, na samo 3 minuta hoda od Trga Zocalo, ovaj hostel nudi besplatnu bežičnu vezu u celom objektu. Terasa za opštu upotrebu nudi panoramski pogled na grad. Smešteni u živopisnom dekoru, smeštaj u hotelu Amigo Zocalo ima kablovsku televiziju i sef. Kupaonice imaju besplatne toaletne potrepštine i tuševe. Gosti će u krugu od 1 km moći da nađu hranu i restorane u kojima se nalaze meksička, internacionalna i domaća jela. Katedrala Metropolitana udaljena je 260 metara od hotela Amigo Zocalo, a zgrada savezne vlade Palacio Nacional stiže se za 3 minuta pešice. Stanica podzemne železnice takođe se nalazi na trgu Zocalo, a Palata i muzej likovnih umetnosti udaljeni su 1 km. (https://www.amigozocalo.com/)

Selina Mexico City Downtown ***, udaljen 1,1 km od centra, adresa José María Izazaga 8, Centro Histórico, Mexico City, Stil hotela Selina Communiti Mekico Citi Dovntovn je elegantan, a nalazi se u istorijskoj četvrti Mekico Citija u blizini stanice metroa Salto del Agua i samo 15 minuta hoda od Trga Zocalo. Centar grada Selina Meksiko Sitija nudi dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. Besplatan bežični internet dostupan je. Osoblje recepcije radi 24 sata može pružiti turističke informacije o tom području. Ostali sadržaji uključuju prostor za pušenje. Gosti takođe mogu da uživaju u nedeljnim časovima joge. Centar grada Selina Mekico Citi nalazi se na 10 minuta hoda od Bellas Artesa i blizu glavnih turističkih atrakcija Mekico Citija. Aerodrom Meksiko Siti udaljen je 15 minuta vožnje od hotela. (https://www.selina.com/mexico/mexico-city-downtown/)

Hotel & Villas Panama ***, od centra udaljen 5,8 km, adresa Eje 3 Norte Avenida Cuitlahuac 2701, Mexico City, smešten u centralnom Meksiko Sitiju, na oko 15 minuta vožnje od poslovnog područja Polanco, Hotel & Villas Panama ima restoran u mestu i besplatan bežični pristup internetu. Funkcionalne i jednostavne sobe sadrže minibar, klima uređaj i TV sa DVD, CD i Blu Rai plejerima. Potpune kupaonice uključuju fen za sušenje kose. U hotelu & Villas Panama nalazi se zajednička sauna, recepcija otvorena 24 sata i bar. Ostali sadržaji koji se nude u objektu uključuju skladište prtljage, uslugu peglanja i veš. Objekat nudi besplatan parking. Gosti će moći da istraže jednu od najpopularnijih četvrti u gradu, Colonia Condesa, koja nudi širok izbor restorana, barova i društvenih aktivnosti. Do njega se može stići za 20 minuta vožnje. (https://hotelvillaspanama.mxhotel.site/en/)

City Express Gustavo Baz ***, od centra udaljen 12,4 km, adresa Av. Gustavo Baz No. 29, Naucalpan, Stil hotela Citi Ekpress Gustavo Baz je elegantan, a pruža pun komfor. Nalazi se u okrugu Naucalpan, Meksiko Siti, na 10 km od muzeja Soumaia, 12 km od Nacionalnog muzeja antropologije i 13 km od ambasade Sjedinjenih Država. Uz fitnes centar, hotel sa 4 zvezdice poseduje klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, a svaka ima sopstveno kupatilo. Smeštaj pruža 24-satnu recepciju, poslovni centar i ostavu za prtljag za goste. Svaka soba sadrži pult i TV sa ravnim ekranom. Svakog dana u Citi Ekpress Gustavo Baz dostupan je doručak na bazi švedskog stola. Dvorac Chapultepec udaljen je 13 km od smeštaja, a Anđeo nezavisnosti 13 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Benito Juarez, udaljen 23 km od Citi Ekpress Gustavo Baz.(https://www.cityexpress.com/express/hoteles-mexico/estado-de-mexico/tlalnepantla-de-baz/gustavo-baz)

One Ciudad de Mexico La Raza ***, udaljen 3,7 km od centra, adresa Circuito Interior Av. Río Consulado, Mexico City, stil hotela One Ciudad de Mekico La Raza je smešten u Meksiko Sitiju, na 4,1 km od muzeja Museo de Memoria i Tolerancia i na 4,2 km od muzeja Arte Popular. Među sadržajima ovog objekta su restoran, recepcija otvorena 24 sata i poslovni centar, zajedno sa besplatnim bežičnim internetom. Privatni parking se može dogovoriti uz doplatu. Sobe u hotelu imaju klima uređaj i radni sto. Svakog jutra u hotelu Ciudad de Mekico La Raza dostupan je doručak na bazi švedskog stola. Palacio de Correos je udaljen 5 km od hotela, a Murales de Diego Rivera en la Secretaria de Educacion Publica na 5 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Benito Juarez, udaljen 9 km od hotela Ciudad de Mekico La Raza. (https://www.onehoteles.com/es/web/one-ciudad-de-mexico-la-raza)

Kali Escandon Mexico City ****, od centra udaljen 5,7 km, adresa Av. Jose Marti #178, Col. Escandon, Mexico City, ovaj hotel sa 4 zvezdice nalazi se u gradu Mekico Citi u okrugu Escandon. Nudi restoran i bar na licu mesta, besplatan bežični internet i doručak. Dok su u hotelu Escandon, gosti mogu da ručaju u tradicionalnoj meksičkoj kuhinji u Restaurante Escandon. Dostupne usluge uključuju parking na licu mesta, pranje veša i poziv za buđenje. Recepcija hotela takođe može pomoći gostima da organizuju putovanja ili turističke aranžmane. Usluga u sobi dostupna je za goste koji žele da ručaju u svojoj sobi. Prostrane sobe nude TV, prostor za sjedenje i veliki radni sto. Hotel Escandon nudi lak pristup meksičkoj prestonici. Gosti mogu da istraže brojne muzeje u blizini, uključujući Nacionalni muzej antropologije i Muzej Frida Kalo. San Jacinto Plaza se takođe nalazi u blizini hotela i nudi mnogo jedinstvenih prodavnica, kao i vikend pijacu. (https://www.kalihoteles.com/hotel/escandon/)

Exe Suites San Marino Hotel ****, udaljen 3,7 km od centra, adresa Rio Tiber, 107, Mexico City, smešten na aveniji Reforma, ovaj istorijski hotel nudi prostrane apartmane tipa "suite" na samo nekoliko koraka od statue Anđela Nezavisnosti i Ružičaste zone (Zona Rosa) u Meksiko sitiju. Objekat Exe San Marino nudi velike apartmane tipa "suite" sa potpuno opremljenom kuhinjom koja uključuje mikrotalasnu pećnicu, frižider i dr. Tokom večernjih sati, u meksičkim specijalitetima gosti mogu uživati u čuvenom hotelskom restoranu El Mexicano. Nekoliko ambasada nalazi se na samo nekoliko blokova od apartmana. U obližnjoj dinamičnoj Ružičastoj zoni (Zona Rosa) gosti mogu pronaći brojne prodavnice i mesta za noćni život, kao i neke od najboljih gradskih juvelirnica i antikvarnica. Meksička berza takođe se nalazi u blizini.
(https://www.exehotels.com/exe-suites-san-marino.html?td=l00rl00&id_referer=GMB&utm_source=google&utm_medium=gmb&utm_campaign=googlemb)

Barcelo Mexico Reforma *****, od centra udaljen 2 km, adresa Paseo de la Reforma 1, Mexico City, objekat Barcelo Mexico Reforma nudi grejani bazen, spa centar i fitnes centar, a nalazi se u Meksiko Sitiju. Gostima su na raspolaganju bar i a-la-carte restoran u okviru objekta. Privatni parking je dostupan u okviru objekta. Sobe imaju flat-screen TV sa kablovskim kanalima, radni sto i sef. Aparat za kafu takođe je dostupan u sobama. Sopstvena kupatila poseduju besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Objekat Barcelo Mexico Reforma raspolaže besplatnim WiFi internetom u svim prostorijama. Ponuda objekta Barcelo Mexico Reforma uključuje frizerski salon, turističku agenciju i prodavnice. Recepcija radi non-stop. Pijaca La Ciudadela nalazi se na 600 metara od objekta Barcelo Mexico Reforma, dok je Muzej likovnih umetnosti udaljen 800 metara. Najbliži aerodrom je Aerodrom Benito Huarez, udaljen 7 km od objekta Barcelo Mexico Reforma.
(https://www.barcelo.com/es-mx/barcelo-mexico-reforma/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=my_business&utm_content=h412)

Le Meridien Mexico City *****, od centra udaljen 2,2 km, adresa Paseo de la Reforma #69 - Colonia Tabacalera, Mexico City, smešten duž kultne avenije Reforma, u srcu poslovnog i kulturnog okruga prestonice, Le Meridien Mekico Citi nudi opsežne konferencijske sadržaje, kao i prelepi zatvoreni bazen i hidromasažnu kadu. Ovi luksuzni apartmani mogu se pohvaliti modernim uređenjem i odličnim pogledom na grad. Opremljeni su udobnim prostorom za sedenje, TV-om ravnog ekrana i sopstvenom kupatilom sa mermernim pultovima. Gosti uživaju u gurmanskom obedovanju u C´est La Vie, restoranu u bistrou, koji nudi jela inspirisana francuskom i međunarodnu kuhinju. U Latitude baru dostupan je širok spektar koktela. Le Meridien Mekico Citi nudi moderan, kompletno opremljen fitnes centar, dok se 3 konferencijske sale odlikuju vrhunskom tehnologijom, sa projektorima i osvetljenjem i audio opremom. Strateška lokacija hotela nudi brzi pristup istorijskom centru glavnog grada, udaljenom 10 minuta vožnje i komercijalnom kvartu Polanco, koji je udaljen samo 3 km. Do međunarodnog aerodroma Benito Juarez možete doći automobilom za 20 minuta. (https://www.marriott.com/hotels/travel/mexdm-le-meridien-mexico-city/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2)

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.
 • Plaćanje i doplate u zemlji putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Cena avio karte koju je putnik platio zasniva se na određenim tarifama i odnosi se na prevoz koji je naveden na avio karti, a obračunava se prema tarifama avio kompanija.
 • Putna karta izdata uz posebnu tarifu može biti upotrebljena isključivo pod uslovima odredjenim za tu tarifu. Bilo kakva promena smera, ili datuma poletanja, znači i promenu tarife, odnosno zahteva doplatu koju u tom trenutku promene određuje isključivo avio kompanija.
 • Putnik je obavezan, osim tarife, da plati sve takse i nadoknade koje su važeće u avio prevozu
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Ukoliko je način plaćanja avio karte u gotovini u našim poslovnicama/uplatnim mestima plaćanje se vrši u lokalnoj valuti. Plaćanje avio karte putnik vrši u celosti na dan izdavanja karte, gotovinom, platnom karticom ili preko računa i nije moguće odloženo plaćanje.
 • Ukoliko je plaćanje preko, ili na račun valuta plaćanja je dinar, evro ili američki dolar.
 • Dozvoljeni prtljag koji se predaje može biti maksimum do 23kg i 1 ručni/kabinski prtljag koji se unosi u avion težine do 8kg. Ručni prtljag po svojim dimenzijama može biti dug maksimalno 55 cm, širok maksimalno 40 cm i dubok maksimalno 20 cm,dok njihov zbir maksimalno iznosi 115 cm. Putnik sme imati uz sebe samo jedan komad ručnog prtljaga maksimalne težine 8 kg, ukoliko to nije drugačije određeno unutrašnjim propisima prevoznika (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje).
 • Napominjemo da u ručnom prtljagu nije dozvoljeno nositi oštre predmete i tečnost preko 100 ml
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja, organizatora putovanja agencije Fantast Tourist
 • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od putovanja i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Putnicima državljanima Republike Srbije, preporučuje se, da se upoznaju o uslovima ulaska i boravka u Kraljevini Tajland na internet stranici Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemalje, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja boravka
 • Za ulazak u Kraljevinu Tajland neophodno je da putna isprava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja.
 • Putnik mora da poseduje međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od minimum 15.000 €. Može se dobiti u agenciji po ceni od oko 1 € po danu putovanja.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Dopunski sadržaji smeštajnih objekta zavise od opremljenosti samog objekta i dostupnosti određenih sadržaja i moguće ih je doplatiti na recepciji hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
 • Hoteli odgovaraju službenoj kategorizaciji po nomenklaturi turističke organizacije zemlje u koju putujete.
 • Cene i raspoloživost hotela su urađeni po trenutnom stanju „on-line“ sistema i podložni su promenama
 • Ulazak u smeštajne objekte , prema hotelskim pravilima, je posle 14.ooh; dok je izlazak iz istih do 9h. Za eventualni raniji ulazak, odnosno kasniji izlazak, vrši se doplata, te iz tog razloga pre putovanja to morate najaviti!
 • Službena valuta u Meksiku je „Pezos“ (MXP). Za 1 EUR se dobija oko 23 MXP, a preporučuje se da u Meksiko nosite američke dolare.
 • Voltaža: standardna, 220 v

OPIS DESTINACIJE :

Dati nekoliko sajtova na kojima se stranka može bliže upoznati sa destinacijom i turističkim atrakcijama!
Meksiko Siti je glavni i najveći grad Meksika, a ujedno je i istoimeni Federalni distrikt. Broj stanovnika iznosi 8,86 miliona.
Valuta koja se koristi je pezos (1 evro = 23,74 pezosa).

PREDLOG FAKULTATIVNIH OBILAZAKA:

Teotihuacan, Tlatelolco, Guadalupe Shrine i isprobavanje tekile oko 45 evra.
Icaksivatl vulkan pešačka tura oko 50 evra.
Obilazak Teotihuacan piramide oko 75 evra.

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika.
Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925, Licenca broj: OTP 269/04.02.2020. kat A40.
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 - MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje,
Beograd (osigurana suma u visini od 400.000€).

Broj evidencije programa - 212
Cenovnik broj 1 od 10.02.2020.

utorak, 10 mart 2020 17:06

Italija, Najnovija Vest - Korona Virus

Najnovije vesti – KORONA VIRUS – Italija

Nakon što je sinoć, 09.03.2020., italijanski premijer Đuzepe Konte, odlučio da celu Italiju stavi u izolaciju, iz pouzdanih izvora bliskih italijanskoj Vladi, saznajemo da je ovo urađeno isključivo kako bi stvorila slika odgovornosti Vlade Republike Italije i svih nadležnih institucija.

Italija svakodnevno gubi više milijardi evra zbog potpunog prestanka rada celokupne privrede. Država sa nešto preko 60 miliona stanovnika je bukvalno stala!

Očekuje se da će se italijanska Vlada ponovo oglasiti u nedelju 22. marta 2020. godine sa vestima koje će umiriti sve! Već su vlasti stupile u kontakt sa Kinezima oko dostavljanja vakcine koju su virusolozi NR Kine izgleda napravili, sudeći po velikom broju ozdravljenih koji se svakodnevno otpuštaju iz bolnica širom Kine. Od nedelje 22. marta Italija će proglasiti redovno stanje sa merama predostrožnosti, i naravno sve stvari u Italiji vratiti u normalu, sem održavanja velikih Sajmova i skupova. Skinuće se oznaka „zona isolata“ i „zona rossa“ sa svih italijanskih provincija – gradova – oblasti.

Nakon toga će se normalizovati i sva putovanja u Italiju. Trenutno su najveći svetski tour-operatori obustavili otkazivanje svojih aranžmana i ugovorenih smeštajnih kapaciteta za letnju sezonu. Uvereni su da će Vlada Republike Italije za dobrobit svih, vratiti veoma brzo stvari u normalu.

Italijani sumnjaju da su vlasti ovo izazvale zbog niza svojih propusta, te su zbog toga se odlučili na radikalizaciju mera kako bi izbegli svoju sopstvenu odgovornost.

Prema preporuci Vlade Republike Srbije, ne treba putovati u ugrožena područja sve dok se u tim područjima stanje ne promeni. S tim u vezi su i svi aranžmani koji će se realizovati tokom Uskršnjih i Prvomajskih praznika. Za sada nema otkazivanja putovanja od strane najvećih turističkih agencija u Srbiji. Svaki otkaz putnika se smatra neosnovanim, i sve agencije postupaju u tim slučajevima prema Opštim uslovima putovanja i otkaznim regulativama.

Dakle, javnost je obaveštena da karantin u Italiji traje do 3. aprila, ali kako se saznaje iz izvora bliskih Vladi R. Italije, očekuje se normalizacija već od 22. marta.

10. mart 2020.

Published in VESTI I NOVOSTI
Strana 1 od 28